Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewkaa27

Ciąża a podróż samolotem??

Polecane posty

Gość ewkaa27

Gość ewkaa27
czy jest to bezpieczne dla dziecka??

Gość ktory miesiac?
najbezpieczniej w drugim trymestrze, ja lecialam w 4-tym m-cu, lot trwal 2 godz w lataniu chodzi o zmiany cisnienia i o to ze kobieta przez dlugi czas jest w jednej pozycji, grozba niedotlenienia i cos ze skrzepami czy cos takiego trzeba duzo pic i przejsc sie co jakis czas, ogolnie to jak lot nie jest dlugi to ok, w ciazy zaawansowanej potrzebne zaswiadczenie od lekarza, za mozesz leciec, sprawdz na stronie linii od ktorego m-ca wymagaja zaswiadczenia

Gość ewkaa27
To bedzie dopiero 13tydz.a lot ok.2h do UK

Gość ktory miesiac?
jak sie dobrze czujesz to lec ja bylam ok 14-go tygodnia, czulam tylko zmeczenie po calej tej podrozy

Gość lecialam tam i z powrotem
w 8 tygodniu, 18 tygodniu i 37 tygodniu. Ostatni lot byl z przygodami bo dostalam skurczy podczas lotu powrotnego,ale wszystko zakonczylo sie dobrze a porod i tak byl prawie 2 tyg po terminie :)

Gość pola1233522
Hej ja lecialam 4 h w 8-9tyg ciazy, w jedna strone ok, spowrotem bylam troche chora po arabskiej kuchni:(ale dalam rade. Maz poprosil na lotnisku o dodatkowe miejsce, wytlumaczyl ze jestem w ciazy i b.zle sie czuje, wiec moglam sie polozyc na 2 siedzeniach. Oczywiscie odmowiliby gdyby byl pelen samolot a tak ok:) pozdrawiam nie ma sie czego bac:)

Gość jsdfhewk
13 godz w 14 tyg - wszystko w porzadku - duzo trzeba pic i sie ruszac.

Gość mama z irlandii
ja leciałam 2 razy w ciąży 1 raz byłam w 3 miesiącu a 2 raz w 6 miesiącu za 1 razem podróż byłą długa i zmęczenie czułam bardzo bo lecieli.śmy z przesiadką i tam czekaliśmy 10 godz sam lot trwał 3 godz ale podróż ogółem17 godz