Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewa28

zaczal sie 17. tydzien, gdzie brzuszek??

Polecane posty

Gość ewa28

jest to moja pierwsza ciaza, jestem sredniej budowy. jak na razie brzuch tylko lekko mi specznial jak po sutym obiadku, a w moim poradniku na ten okres ciazy widnieja fotki typowych ciazowych brzuszkow. to od kiedy zaczyna sie wygladac naprawde w ciazy??

nie ma konkretnego okresu ciazy w ktorym pojawia sie brzuch! Jednym widac juz w 13 tc, a innym dopiero w 5 miesiacu!!! Nie wiadomo od czego to zalezy;) A zdjeciami w poradnikach nie zawracaj sobie glowy;)

tydzień, dwa i wyskoczysz:) smaruj sie kremami żebyś nie popękała bo różnica teraz będzie z tygodnia na tydzień bardzo duza, ja tak miałam teraz w drugiej ciąży, że wyskoczyłam po 17tym tygodniu:) w 17tc miałam na plusie niecałe 2 kilo a w 27tc 7kilo:) teraz u mnie jest 30tc na plusie8 i mam tylko brzuszek, ale juz całkiem spory:)

Gość ewa28
dzieki bo zaczynalam sie bac, ze moze lokator mi nie rosnie. moze to najszybciej widac u szczuplych z plaskim brzuchem, do takich raczej sie nie zaliczam :-)

Gość u mnie..
jestem dopiero w 14 tc i juz mam brzuszek dosc widoczny, juz od tygodnia chodze w spodniach ciazowych bo zwykle mnie strasznie uciskaly w dole brzucha.. i co tu zrobic chyba nie ma na to rady komu jaki brzuszek rosnie, moja kolerzanka jest teraz w 6 misiacu a ma brzuch niewiele wiekszy od mojego.. mam tylko nadzieje ze ona po prostu jest szczuplejsza i ma inna budowe ciala niz ja.

Gość mamusia zosienki
Ewa nie przejmuj się zdjęciami - każda ciąża jest inna, ja jeszcze w 8 miesiącu wyglądałam jakbym wzdęcie miała, a nie w ciąży była :-D Przytyłam tylko 6 kg, a Zośka miała 3250g więc wcale nie była za mała. Nic się nie przejmuj - ciesz się, że nie będzie musiał mąż Ci butów wiązać :-)

nie raczej to nie to bo ja byłam szczupła z plaskim brzuchem, nie ma reguły:)