Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dex_dex

facet a stringi

Polecane posty

dostałem stringi od kolezanki nosiłem i powiem ze strzasznie niewygodne i teraz nie nosze majtek

Ja nie uważam, ze kazdy facet w stringach jest gejem. Natomiast: - nie podobaja mi sie stringi u facetow - wygląda to wg mnie mało męsko - wisi mi w czym chodza inni faceci, ale nie chciałabym aby mój nosił taka bielizne. Tyle. Widok faceta w stringach mnie nie oburza, ni mnie to ziębi ni grzeje, ale uważam, że jakoś.. kobiecie bardziej pasują ;)

Gość gość
up

Gość schab
ja bym nosił gdybym wiedział gdzie kupić wie ktoś?

Gość gość
Mój facet na co dzień nie nosi stringów, nosi bokserki. Jednak na upojne noce we dwoje zakłada seksowną bieliznę i mnie się to bardzo podoba :) http://skleperotyczny.eu/

Gość plazowiczka
Moj mąż nosi stringi od 20 lat.Kiedy kupiłam mu kompielowki typu string,kompie się w nich na publicznych plażach i nikt z tego nie robi żadnej sensacji.Coraz więcej na naszych plażach spotyka się tego typu kreacje jak stringi.Powiem więcej,coraz częściej mozna spotkać także toples i to na publicznej plaży.I co komu do tego ? Nie róbmy sztucznego problemu. Pozdrawiam.

Gość skorpionik33
Zenua. Od 30 lat noszę stringi i obserwuję wypowiedzi na ten temat.Nic się nie zmienia . Wyedukowanie społeczne jest u nas na poziomie zenujacym. Co kogo obchodzi jakie gacie ktoś nosi? Uważam że to sprawa OSOBISTA - buty, rękawiczki, majtki itp podobnie jak auto czy rower. Zakładam to co lubię i nic nikomu do tego. Na plaży jeśli mi nie odpowiada gość w Stringach to odwracam głowę

Gość Tom36

Witam zgadzam się kazdy nosi co lubi. Ja od kilku lat jak dostałem od byłej stringi nosze do tej pory i lubie nosisz majtki typu stringi. Po co sie dziwic.

Gość Tomek 36

Jak to jest dziewczyna pokazuje dupe i bielizne skromna wszyscy to ogladaja i uwielbiaja i kazdy to lubi a jak facet nosi skromna bielizne i pokazuje ciała to zaraz go krytykuja i wytykaja i sie smieja ze gej czy pedał. Tego nie rozumiem