Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joannabezszans

Chyba czeka mnie komornik ;/

Polecane posty

Gość joannabezszans

Mam na imię Joanna- lat 44. Jestem zadłużona po uszy. Nie mam za co spłacić kredytów i rachunków a skłoniło mnie do napisania tutaj to, że dowiedziałam się dzisiaj iż mój mąż chwilowo nie ma pracy. Chwilowo= miesiąc. A ja mam niezapłacone rachunki jeszcze za luty. W lodówce coraz bardziej pusto. Nie wiem czego się złapać. Pracy szukam od jakiegoś czasu- bezskutecznie mimo iż mam wystarczające wykształcenie. No cóż, jestem chyba już za stara. Dzieci muszę jeszcze utrzymywać na studiach choć starają się mi pomagać jak tylko mogą. Nie wiem jak z tego wybrnę :O

Gość buahahahahaha
trzeba bylo nie chapać tylu kredytów na raz proste jak drut

Gość joannabezszans
u rodziny też jestem zadłużona. oczywiście wszyscy myślą że jesteśmy całkiem bogaci bo mamy dom po remoncie- no właśnie od remontu się zaczęło...trzeba było poczekać, ale już jest za późno. Co mam robić?

Gość joannabezszans
niestety, gdybyśmy nie brali kredytów to byśmy nie mieli za co żyć nie mówiąc o spłacie. robi się z tego błędne koło...

Gość może sie pomodlij
w intencji trafienia 6 w lotku?

Gość blabliczkaa
proste sprzedac dom i kupic cos mniejszego

Gość a jjaaaa
Poproś o przesunięcie terminu płatności o rozłożenie zadłużenia na mniejsze raty zawsze można się dogadać . wykaż troszkę chęci i sama zgłoś się z prośbą o w miarę dogodną możliwość spłaty. A pracę zawsze znajdziej .. jeśli tylko chcesz , A CHCESZ ? Nie rozkładaj rąk tylko działaj

Gość xxxxxxxxxxxxxxxx
oz ty kuuurwo jebana won z tym linkiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość joannabezszans
działam, złożyłam już papiery i będę w sezonie kłaść ogórki i truskawki. marne grosze, strasznie marne, podejrzewam że do zarobienia jest góra 50 zł dziennie co równe jest obrobieniu 500 słoików. Ale nie boję się, a na razie na prawdę nie mam czego się złapać :O

Gość odciąć Internet już parę
groszy do przodu Dzieci na studia zaoczne a w tygodniu do pracy Wynająć dom i pognieździć się z rodziną póki nie staniecie na nogi brać cokolwiek póki co do pracy (nawet na czarno) aby nie zadłużać się a w międzyczasie szukać dobrej pracy