Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ylka

Nieudacznicy - laczmy sie!

Polecane posty

Gość Ylka

Łaczmy się, Ci ktorym w życiu nie wyszlo. Beznadziejni, glupi, porzuceni, nieudacznicy, nie potrafiący sobie w życiu poradzić. Z problemami przerastającymi ich. Łączmy się potrzebujący pomocy! Piszcie, jakie macie problemy... moze ktoś przebije mnie... choć nie wiem czy się da?

Gość robimy to bez przerwy
na tym forum :) myślisz że zmieścisz całą kafe w jednym topiku?

Spróbuj tego: mój tata był alkoholikiem i zdarzało sie ,ze nie wracał do domu, i podobno mial inna kobiete, zyczylam mu smierci nie raz, gdy zaczelo byc oki to zachorowal na tetniaka mozgu i mogl umrzec, zyje ale ma problemy z pamiecia krótkotrwała, na meczu (trecowalam 6 lat sport wyczynowo) doznalam kontuzji zerwalam sciegno achillesa , operacja, szpital, 11 tyg w domu w gipsie do pachwiny, 3 tyg rehabilitacji, nie zdalam do nastepnej klasy przez ta noge, boje sie ze teraz mam depresje,gdy wszystko sie ogarnelo.. Nie uzalam sie nad soba.. beznadzieja wychodzi ze mnie..

do penetrator lol : za mały jestes człowieczku nawet na to,zeby mi go obetrzec po sraniu... Sorki Ylka,ale głupote trzeba zwalczać głupota;p

I to mowi osoba która pisze o spenetrowaniu odbytu, bardzo dojrzałe. Zanim zaczniesz oceniac innych, lepiej skup sie na sobie... Bo wcale mnie nie znasz..

Gość Pan Wieslaw
a ze mną wejdziesz kochanienki penetratorku? :classic_cool:

Łatwo Ci obrażać innych, ale widze,ze z traktowaniem uwag o sobie nie bardzo Ci wychodzi.. NIe obrazaj innych, sam nie bedziesz obrazany, pokazujesz tymi swoimi tekstami jakim jestes malym czlowiekiem.. Obrazasz łatwo i co z tego? czujesz sie bardziej dowartosciowany ,ze dogadasz komus kto ma problemy ? Bo tak latwiej niz poznac i postarac sie zrozumiec...

Gość hoobastank nie dyskutuj
z nim!:O

Gość penetrator lol
hoobastank dziekujemy hrabiance za wykład ale kazań od zagubionych gimnazjalistek nikt tu nie chce słuchac na forum.. wycisz sie wez waleriane,odpicuj sie na sobotnią dyskoteke ,zrób sobie tipsy i obowiazkowo solarium ot cały twój swiat i sens egzystencji

Gość penetrator lol
jezdem cool:classic_cool:

hahahahaahhahaahahahahahahahaha penetrator ales mnie ubawil... dawno nie mialam takiego ubawu... NIe trafiłeś nawet w jedną rzecz zgodną ze mną , tym bardziej z tą gimnazjalistką. NIe mierz ludzi swoja miarą, bo szkoda na takich ludzi wogole czasu.

Gość Ylka
penetratol lol - won stad!!!!!!!!

Gość Ylka
Hoobastank, moze zycie niestety jest smutniejsze od Twojego ;(

Gość penetrator lol
hoobastank zmien repertuar bo to " nie mierz ludzi swoja miarą" jest zbyt banalne i oklepane.. i co z takiej jak ty młodziezy kiedys wyrosnie..az strach sie bać..

Gość penetrator lol
albo dobra, niech będzie- przepraszam Cię :) Wystarczy? ;)

No lepsze jest mowic o penetrowaniu odbytu , to jest dojrzale i bardzo madre dla osoby "dojrzałej" ... Lepiej oklepane niz idiotyczne ...

Takie pytanie mam. założycielu postu, jesteś płci męskiej, czy żeńskiej? Tak na marginesie, nie trać czasu na idiotów. oni kiedyś dostaną takiego kopa w dupe, że śmieją się z cudzych problemów, że sami będą zakładać takie fora, także bez nerwów, takimi ludźmi się nie przejmuje ;)

Gość penetrator lol
przepraszam raz jeszcze

Gość penetrator lol
blaaa1 wzruszyła nas twoja mądrość życiowa i wnikliwe przemyslenia ..jestes wielka :o

Tyy a co TY sobą prezentujesz!? co ma CI innego powiedzieć ;]?

no to sie lacze tez mi nie wychodzi w zyciu oh taki pech co poradzic kiedys mi przez to bylo bardzo zle ale teraz sie troche do tego przyzwyczajam pozdrawiam

Gość penetrator, jak bedziesz
tak do dziewczyn sie odzywał, to jeszcze długie lata na ręcznym bedziesz jeżdzil :)

Gość Ylka
Niestety wygadanie się mi w niczym nie pomoże.. no ale powiedzieć mogę, co mi szkodzi. moj ojczym tez chleje, czy chlal... jak kto woli. Juz jest na tyle stary, że w jego wieku to aż niewypada zawalać się jak ostatni gówniarz i szczać we wlasnym domu pod siebie. Teraz choruje na serce... no i mamy powazniejszy problem. Mama moja jest cieżko chora, wymaga stałej opieki, choruje na bardzo rzadką chorobę ;( i czuje się coraz gorzej. Jej choroba oprocz niej pozera również cale nasze pieniądze, a nikt u nas nie pracuje. Gdyby nie stypendium socjalne co dostaje to bym juz chyba podziekowała studiom. Kiedy mama leżała na OIMie to myslałam, że już zwariuje. Nie wiem co ja zrobie bez niej, tak na prawde nie mam nikogo innego. A najsmutniejsze jest to, że mimo iż jest chora, nie umiemy się dogadywać, ciagle się klocimy itd ;( Ona potrzebuje stałej opieki, ja studiuje jakby tego bylo malo ;/ na dwoch kierunkach. Co tydzien jezdze do domu po ok 4 godziny w jedną strone. Nie wyrabiam się z niczym doslownie. A jeszcze oczywiście nic mi się nie chce. Jestem lewa, nieudalona i glupia. Mam skleroze, ciagle o czyms zapominam, cos gubie... nic mi nie wychodzi. Nie mysle. Totalny debilizm. Nic nie umiem i nie potrafie. Wszyscy dookola mają mnie za lamusa i mazgaja. Nie uklada mi sie z moimi wspollokatorami (ale to osobny temat, oni mają raczej ze sobą problem i ze swoim nadęciem). Szukam obecnie mieszkania i idzie mi fatalnie ;( I jest jeszcze mnostwo innych rzeczy, ale te są obecnie najwazniejsze. Bo psychicznie wykanczana przez ojczyma pijaka to juz w sumie byla, na razie to zamkniety temat. Choc wyzywana jestem stale. Przez to wszystko chcial mnie zostawil chlopak.... wystraszyl sie. Jedyna osoba ktora myslalam, ze bedzie przy mnie na dobre i zle, chciala mnie zostawic. wtedy dopiero mi sie swiat zawalil. No ale jakos tam przeszlo, że jednak jestesmy dalej razem. Choc bol i zal w sercu nadal mi pozostal, a rysa juz bedzie na zawsze.

Gość Ylka
jestem dziewczyną, ale jakie to ma znaczenie?

Gość penetrator lol
blaaa1 takie panienki jak ty wychowane pod kloszem z daleka od niebezpieczenstw i prawdziwego oblicza tego swiata są niegodne pouczania kogokolwiek

Gość Ylka
chcial zostawić*

Gość Ylka
penetrator, mam prosbe, wez skoncz swoje biadolenie tutaj i przenies się na inny temat,ok? bede wdzieczna