Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CaNnOn QuEnEN16

Mam 16 lat i calym swoim jestestwem oglaszam ze bycie dziewica to WSTYD!

Polecane posty

Gość CaNnOn QuEnEN16

I nic tego nie zmieni. Trudno, zyjemy w takich czasach. Ja stracilam swoje dziewictwa jakis czas temu. I zaznaczam ze nie chodzi tu o to aby miec z kim sie pieprzyc ale aby tylko sie pozbyc tego dziewictwa. Moja kolezanka np. stracila dziewictwo i od tego momenty nie byla ponownie z zandnym facetem! A co do 20 paro letnich dziewic to zal mi was. W naszych czasach bycie dziewica to tak jakby sie umialo powiedziec ni slowa po angielsku! No sory ludzie :-/ Zadna z dziewczyn u mnie nie jeste dziewica. I tyle

Gość maleńka, a ze mną
Byś się nie przespała ;) ?

Gość frrrrrprrrssrrrrr
to się wstydź kukiełko, ty sie wszystkiego wstydzisz, nie masz swojego zdania, jestes po prostu frajerką i całe życie będziesz wszystko robiła żeby nie odstawać od przeciętnej nudziaro achhhhhh Co ludzie powiedzą? pani bukietowo Co ludzie powiedzą?

Gość Pan Kalafior
Czyli dałaś, bo inne dają, miałaś coś cennego, oddałaś bo czułaś się osaczona. Wmawiasz sobie że tak lepiej, ale w gruncie rzeczy wcale tego nie chciałaś. Oddałaś siebie na rzecz opinii i wizji świata większości. Cóż, jak na moje oko, to właśnie cechuje ludzi słabych. Trudno.

Gość Pan Kalafior
Ej, ta cenzura jest nadgorliwa! xD

Gość karrrrrisa
Nie sztuka jest sie przespać o tak o by stracić dziewictwo a wiedziec z kim i z godnosciąxD hahah Nie uwarzam że jestem staroświecka straciłam dziewictwo w wieku 19 lat ale ciesze sie że nie zrobilam tego z wczesniejszymi chlopakami bo teraz wiem że bym żałowała i wstyd by mi było wspominać to;// A Ty dziewczynko idz już spać i nie wkurzaj sie na dorosłych że tak mówią najwyrazniej musisz wiele zrozumiec;))

Gość karrrrrisa
kalafior dobre:))

Gość Jarek_K__
Żal.pl ...

Gość Jarek_K__
Jak sama mówisz..."Trudno, zyjemy w takich czasach" ... że pewnie jedyną dziewicą w szkole jest ... pani nauczycielka :D

Gość Jarek_K__
Powiedziałem stary dowcip, przepraszam...

Gość Pan Kalafior
Żyjemy w takich czasach... Że dla wielu kłamstwo stało się sposobem na życie (albo w tym przypadku - rzycie). Zastanawiałaś się ile koleżanek TYLKO mówiło że nie są już dziewicami? A może na słowach się kończyło? To tak jak z większością facetów, kiedy mieli 2-3 laski i otwarcie mówią że mieli 20-30, żeby komuś zaimponować, albo jak z rozmiarami penisa. Tak mi się właśnie wydaje że kobiety dokładnie w ten sam sposób zaczęły traktować dziewictwo.

wstydem jest to co piszesz... ja stracilam dziewictwo w wieku 23 lat i na dobra sprawe moglam je jeszcze potrzymac... ale nie watro zalowac... jesli jestes taka trendy, to CALYM JESTESTESTWEM musze cie uswiadomic ze dziewictwo jest jak najbardziej trendy :P

Gość karrrrrisa
No autorko wezmiesz coś na obrone????? Czy już Cie wystarczająco przekonalismy do swoich racji???

Gość umyj cycki ladacznico
:O :P

Gość kobiety z kafeterii
norma bo wiesz my laski już tak mamy ze najpierw kradniemy kutasy a pozniej do cipek chowamy

Dziewczyno musisz mieć strasznie niską samoocenę skoro robisz coś bo tak inni robią.Chwalenie się na forum że straciłaś dziewictwo bo to już nie jest modne, świadczy o Twojej nie dojrzałości emocjonalnej.Powinnaś najpierw porozmawiać z Twoją mamą o tych sprawach a potem się za to brać.

Gość CaNnOn QuEnEN16
no to wypierdalaj chamie

Gość niunia1991
nie wiem jak można tak mówić ... bycie dziewica to wstyd .. jesteś żałosna .. czasy są jakie są ale dostosowywanie sie to tzw. większości to głupota .. heh.... może kiedys to zrozumiesz

Gość CaNnOn QuEnEN16
to ty też wypierdalaj chamie

Gość Pan Kalafior
Wątpię czy zrozumie... W końcu to czasy w jakich żyjemy, a nie my sami decydujemy o tym, jacy chcemy być, czyż nie? No ale nadzieja umiera ostatnia... Na szczęście.

Głupie jest właśnie to że wielu ludzi i nie tylko młodych próbując się dostosować robi debilne rzeczy, po to tylko aby być cool, bardziej akceptowanym.Nie powinno tak być, ale to moje zdanie, każdy żyje jak chce....hmm albo jak jemu zagrają

No wlasnie.. Masz 16lat.. Reszta bez komentarza nawet.

Gość daria 82
donkapatke ty to mnie już bawisz od tematu o seksie francuskim :D🖐️

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
autorko masz 16 lat i juz sie bzykasz jako 20 paro latka bedziesz juz zwykła zdzira co miała mnóstwo partnerów, porzadnym 16 latkom mozesz tylko pozazdrościć

Gość CaNnOn QuEnEN16
Tak jestem pusta szmata,dziwka,kurwa cigle chce mi sie jabac,to dlatwgo ze tata mnie za mocno kochal w nocy ahhh kurwaa ze mnie niesamowita jeaaa . wyrucha mnie kto tak ze az nie bede mogla chodzic ???

Gość ty angielskiego nie znasz
W naszych czasach bycie dziewica to tak jakby sie umialo powiedziec ni slowa po angielsku! No sory ludzie :-/ Zadna z dziewczyn u mnie nie jeste dziewica. I tyle hehehe sorry malenka

Gość glistha 69
Jesteś głupia jak but i masz wszy jak bociany. Cieszę się że jesteś z siebie dumna. Pomyśl jednak o przyszłości... Znajdziesz miłość swego życia, i nic nie będziesz mu miała do zaoferowania, będziesz towarem drugiej kategorii, użyta, jak nadgryzione jabłko z przeceny... A po 20 latach małżeństwa wkurwi się na Ciebie i powie ci "Ty kurwo" lub "Ty szmato" - i będzie miał do tego prawo. Niestety, takie jest życie i bądź tego świadoma że "bravo girl" kłamie. A przede wszystkim droga panno, dorośnij i naucz się szanować zdanie innych i to że ktoś może żyć i myśleć inaczej... Bo naubliżać innym na forum jest przecież tak łatwo, prawda? Jestes zwykłą gówniarzowatą cwaniarą którą życie szybko zweryikuje... siądziesz na dupie i to szybciej niż myślisz. Pozdrawiam i życzę powodzenia.

kolejna niewyzyta i tempa 16 :) patrzcie patrzecie, miedzy nia a mna jakis rok do 2 lat roznicy a poglady obrocone o 180 stopni. to na pewno wina mediow, zlego kontaktu z rodzicami i checi szpanowania przed innymi :) coz... jezeli to prawda to mi ciebie szkoda malenka bo z takimi przekonaniami bedziesz kurwa, a jezeli sie uchronisz to twoja coreczka (o ile bedziesz miala) bedzie jeszcze gorsza i w wieku 13 lat bedzie latac z brzuchem a ty bedziesz miala 2razy wiecej wydatkow :) powodzenia ci zycze, bo sie przyda 🖐️ a dziecku bardziej wspolczuje , chyba ze cos cie pierdolnie porzadnie w leb i zmadrzejesz, ale w to watpie. glupi ma szczescie

Gość Sensor
przebieranie się jest fajne i faceci to kochają www.dyskrecja.pl/sklep.php/k221-Stroje.html?