Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Draken

Kobieta zaczyna się od 170

Polecane posty

Rany :)dlaczego takich facetów jak Ty jest tak mało :) takich wysokich :))) sama mam 176 plus szpilki - i dramat :)

luss nie macham ci tu żadnym schabem , czy wołowiną - wiem , ze wysokich i nie głupich lasek jest dużo :) cierpliwosci men:D

Gość karitana
Draken no to ja już się w skrócie opisałam...

@parle moi tylko gdzie one są? może znasz jakieś miejsce gdzie występują częściej niż zwykle @karitana maila masz w profilu

cześć Borgo :) ale sie nie udało :)) czyzby sami kurduple dookoła?? :)

Gość Ja tez mam ponad 190
i dla mnie kobiety sexowne to wlasnie nie za wysokie, takich zyraf nie lubie.

uparcie to ja nie szukam :) i generalnie jak z kims jestem to z wysokim - ale jak widać nie wychodzi :) ale ilu kurdupli się kręci - to szok :) a wysokie szczupłe i sexi kobitki sa na pomorzu zachodnim :))

@bogro i magda - widocznie nie szukałyście zbyt intensywnie, nie wiem czy jestem dla was odpowiedni, bo zdaje się macie pod 40, a ja ledwo 34 ;) @parle midgard? boszz co za nora...

z tym wiekiem to różnie bywa :) byłam ze starszym i był głupszy od tego z którym byłam później - i który był dużo młodszy ode mnie :) nie ma reguły :) aczkolwiek różnie bywa :))) mimo wzrostu i wieku ludzie jednak muszą sie dobrać :):)

Gość karitana
Draken napiszę do Ciebie napewno.. mam 24 lata

@magda zgadzam się, jest takie powiedzenie "stary a głupi" - na szczęście mnie nie dotyczy, bo z wiekiem mądrzeje (chyba) @kartiana czekam z utęsknieniem na maila :)

Gość brunetka zielonooka
Ja mam 165 cm wzrostu, świetną figurę i czuję się z tym super. Na szczęście dla wielu kobieta nie musi "zaczynać się od 170 cm" ;) Zresztą wolę swoją urodę niż dodatkowe 5 cm ;)

to Ci Draken :) akurat stowrzyłeś topic dla kobiet - teraz będzie stawiać się w szeregu na początku przed pozostałymi :) babska głupia natura :) ja wolę to u siebie niz tamto u innej - dodawanie sobie wartości odejmując ją innym - brawo :) :) tak dalej kobietki - a faceci nigdy nas szanować nie będa bo i po co??? :)

@magda już pisałem wyżej, że topic nie jest po to by komuś się zrobiło przykro, raczej po to by niektórym zrobiło się miło sam jestem zaskoczony odzewem :)

Gość brunetka zielonooka
Nie powiedziałam, że jedno drugie wyklucza. Ale też nie każda od 170 cm jest pięknością.

Gość brunetka zielonooka
Życzę Ci tego, abyś zakochał się w dziewczynie, która ma 168 cm :) Miłego dnia!

Draken - to ty chyba jeszcze kobiet nie znasz - większości niestety :)) ale powiem Tobie , zejesli chodzi o mnie to miło mi się przeczytało to co napisałeś :) bo jednak na co dzień zauważam że jednak wysocy mężczyźni wolą niskie kobiety :))

@magda to szkodliwy mit nie mający pokrycia w rzeczywistości i pora go obalić :classic_cool:

Gość Fiona_na dziś
Dracen, Powiedz mi, co Ty takiego masz do zaoferowania oprócz wzrostu? Czyżbyś dysponował przyrodzeniem min 22 i 17phi, bo tylko takim jestem zainteresowana. Mało tego, jeśli wykonanie szóstki Weidera jest dla Ciebie problemem, to też nie będę Tobą zainteresowana. Panowie puszyści nie są w moim typie. Jestem wykształconą 28-latką, usatysfakcjonowaną zawodowo ze wzrostem 170+. Lubię sex oralny analny klasyczny i bdsm, kobieta switch.

Gość Fiona_na dziś
O przepraszam za przeinaczenie....Drakenie....to pewnie od draki jaką tu siejesz.

Draken - obalaj :) tylko mam nadzieję, ze jest więcej facetów :) oczywiście sam zrtost to nie wszystko ale od czegoś trzeba zacząć :)

Gość no coz wysoka tak
ale zalezy jaka budowa ,niektóre maja takie kobyłowate figury chodzi o szerokie miednice ,ale chłopie czemu tu sie wyżalasz ,zapieprzaj na ulice i zukaj swojej wybranki na kafe to tylko dola złapiesz

@fiona - serdecznie dziękuję za propozycję, ale raczej podziękuję i to nie dlatego, że jestem gruby (bo jestem szczupły), nie dlatego, że moje wymiary nie sprostają twoim wymaganiom (nie mam zamiaru ich tu podawać), nie dlatego że nie mam wykształcenia i porządnej pracy (bo mam) ale dlatego, że nie lubię jak kobieta ma zieloną skórę :classic_cool: PS. ten post nie jest anonsem erotycznym, nie szukam materaca tylko prawdziwej kobiety z którą po będę się czuł tak samo jak przed :)