Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Draken

Kobieta zaczyna się od 170

Polecane posty

Gość Fiona_na dziś
Draken, również nie szukam jak to rzekłeś materaca, ale nie chcę resztę swojego życia męczyć się z kimś, kto nie zadowoli mnie sexualnie. Życie erotycznie jest dla mnie równie ważne jak praca. Sam rozumiesz, że być z mężczyzną i jego 12cm przyjacielem to dla namiętnej kobiety tragedia, więc spróbuj postawić się na moim miejscu i zrozumieć, że każdego też nie chcę.

Gość kkarroolliinkka
a ja ma 167 a nogi tak samo długie jak moj facet ktory ma 187 i co??????

Gość przekora
De gustibus non est disputandum.

@kkarolinka - i nic, dalej masz 167 - dla mnie to za mało @magda - nic mi o tym nie wiadomo, ale na pewno coś się znajdzie, poszukaj uważnie @fiona - doskonale cię rozumiem, podobnie jak ty ja też mam sztywne (heh) preferencje i tego się trzymam

@vera - może myślą, że ciuchy mniejszych kobiet kosztują mniej i oszczędzą też na jedzeniu? ;) nie wiem tak czy siak dla mnie to patologia ;)

Gość kkarroolliinkka
JA MASZ PONAD 190 TO NIE DZIWNE ZE DLA CIEBIE JESTEM ZA MALA;)

vera_lynn Ty to chociaz masz znajomych wysokich :) ja to obracam sie wśród kurdupli - nawet kolegów - porażka :)

Gość gfhjhgf
jestem 10 cm kobietą :classic_cool:

Gość przekora
Czy dla szanownego autora tematu pożądanym atrybutem kobiecości jest li tylko długość nóg oraz wzrost?

Gość przekora
Przepraszam i cofam pytanie. Właśnie przeczytałam pierwszy wpis... skucha;)

nauczeni przykładem przekory czytajcie pierwszy wpis zanim zaczniecie oceniać :)

Gość do autora tego watku
czyli jak rozumiem ta laska jest dla Ciebie megaohydna? Ma zaledwie 168 cm... a ja jestem do niej bardzo podobna, tylko mam mniejszy biust, szersze biodra, dluzsze nogi i 2 cm mniej ... Nie przepadam tez za obcasami. Ale to przykre ze masz mnie za babochlopa... Zalaczam foty mojej "siostry" http://www.thecheapgirl.com/wp-content/uploads/2009/08/megan-fox-fashion-2.jpg http://3.bp.blogspot.com/_G96gxvrHqrE/ScmTjRd6UfI/AAAAAAAAFZA/VF7GVxndC1c/s400/EmpireMeganFox.jpg http://www.gossipcheck.com/blog/wp-content/uploads/2009/05/megan-fox1.jpg

Co ty pleciesz, Megan jest śliczna, ale za niska jak na moje oko :classic_cool:

jawna dyskryminacja, rasizm i zepsucie moralne! Draken wstydź się :)

@ monia ja po prostu zostawiam niższe kobiety innym facetom :classic_cool:

Gość kobieta cool
Ale się uśmialam czytając ten post :) Ja zawsze chciałam mieć mieć bruneta średniego wzrostu o niebieskich oczach i poważnym usposobieniu... hehehe Skończyłam z wesołym blondynem 1,87, i jednie kolor oczu się zgadza!!!:) Więc miłość nie wybiera, a ty Draken cóż... zawsze możesz mieć nadzieję, że akurat się uda... Ale ja szczerze wątpię. Z tak zapięmatałym odżegnywaniem się od Bogu ducha winnych niskich kobiet, zapewne z jedną taką właśnie skończysz!!! :)

miłościwy więc jesteś:) reszta narodu męskiego na 100% jest Ci wdzięczna...

@kobieta cool uda się na pewno, tego jestem pewien - ja nie mogę być z kimś do kogo nie jestem przekonany, więc nie skończę z kobietą kieszonkową :)

Gość kobieta cool
Nie możesz być z kimś do kogo nie jesteś przekonany?? :) Czyli nie szukasz miłości, tylko kobiety z wzrostem powyzej 170, do której będziesz przekonany... Trzeba było od razu tak napisać:) A ja kobieta głupia romantyczka... Bo gdy chodzi o prawdziwą miłość, kwestię wzrostu można schować sobie do kieszeni - czy będzie miała 1,78 czy 1,68, byleby by to było TO ;)

Gość taka jedna3676864
Ja mam 180.....a mam przewaznie niższych adoratorów:)ehhh....gdzie ci wysocy???????

@kobieta cool to nie działa w ten sposób, gdyby miłość nie zależała od atrakcyjności partnera młodzieńcy zakochiwaliby się w babciach :) romantyzm jest dobry, ale na filmach dla kucharek - prawdziwy związek musi mieć solidne podstawy @taka jedna - tu jestem :)

Gość zielona_fala
kto wie ? Draken może nastąpią takie czasy a póki co to atrakcyjność owszem ale to 1 szy ogień chemia i zauroczenie

@zielona przecież nie zauroczysz się w wąsatym karle, bądźmy poważni ;)