Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Draken

Kobieta zaczyna się od 170

Polecane posty

Gość Palazzo
Niższe kobiety być może mają lepsze proporcje niekiedy, ale nic nie przebije naprawdę długich nóg w szpilach :D nie ma to jak wysokie :)

Gość taka jedna3676864
Ja chyba nigdy nie założe szpil.....:( i tak wyróżniam się spośród innych dziewczyn (chodzi oczywiście o mój wzrost)

@taka jedna a czemuż to? załóż chociaż dla siebie, albo dla facetów :)

Gość taka jedna3676864
Dla którego faceta?????:( Dla tego 176 żeby wpadł w kompleksy???:)

Gość taka jedna3676864
Chciałabym poczuć sie przy facecie taka mała, krucha i bezbronna....

Gość taka jedna3676864
gdyby to było takie proste.....do tej pory miałam tylko równych sobie lub ciut wyższych....chciałabym takiego sporo wyższego....:)

Gość zielona_fala
karły mnie nie kręcą to fakt ale dryblasi też nie chemia i zauroczenie

@taka jedna - żaden problem - olewaj tych poniżej 186, a spośród pozostałych wybierz najlepszego :)

Gość taka jedna3676864
I oczywiscie nie może być zbyt szczupły.....niektórzy mają nogi jak patyki dosłownie....

Gość kobieta cool
Nie, no proszę. Im dłużej piszesz to.... Chciałeś powiedzieć, że wg ciebie, atrakcyjna kobieta to wysoka kobieta, a atrakcyjność to solidne podstawy miłości??? :) I znowu się uśmiałam. :) :) :) ;) Bardzo dojrzałe podejście...:) |le masz lat? 18?

Gość taka jedna3676864
lubie facetów zbudowanych ale bez przesady...

@kobieta cool - czy umiesz czytać ze zrozumieniem? to jeden ze składników, inne masz na początku tego tematu, więc bądź łaskawa tam zajrzeć :O nie rozumiem co cię tak bulwersuje; że nie biorę pod uwagę niższych kobiet? nie biorę tak jak nie lubię puree ziemniaczanego, ale nie zwalczam tych, którzy je lubią - już chyba jaśniej nie można

Gość taka jedna3676864
Z doświadczenia wiem że wysokie dzewczyny mają powodzenie głównie ze wzgledu na długie, zgrabne nogi...:)

@taka jedna - oczywiście, niewiele kobiet zdaje sobie w pełni sprawę, że dla faceta to magnes nie do odparcia :)

Gość zielona_fala
hej wam we środę a tak serio Draken to ja lubię niższych facetów mój jest 15 cm niższy ode mnie chudy kościssty i najważniejsze owłosiony a nie jakieś wygolone łyse jak nieopierzony kogut który nadaje się tylko na rosół

Gość nie niska nie wysoka
Ja np chcialabym miec wiecej cm ale w niektorych sytuacjach mniej :p. macie racje z tymi nogami- lepiej wygladaja u wyzszej kobiety. Ja mam 169 ale codziennie do pracy no i na ogół chodze w bucikach 12 cm. Tylko problem w tym ze malo jest fajnych wysokich facetow. no i krepuje mnie patrzenie na nich "z góry".....

Gość Pytający inaczej
Draken, słyszałem że wysokie kobiety mają też wielkie pochwy. Nie boisz się, że będziesz maczał w wiadrze?

Gość kobieta cool
Widocznie mam problem z czytaniem ze zrozumieniem, bo: "Sam mam lekko powyżej 190 i dla mnie kobieta jest interesująca dopiero jeśli ma co najmniej 170 cm wzrostu. Do tego świetnie byłoby gdyby była szczupła i miała coś w głowie plus dobre serce, lubiła wysokie obcasy i sukienki." Tak uważasz, ale "znalezienie takiej kobiety wbrew pozorom nie jest takie łatwe, przy tym wzroście kobiety niechętnie zakładają obcasy i automatycznie wypadają z orbity moich zainteresowań - można powiedzieć, że szukam diamentu lub - jak kto woli - rodzynka" - więc nawet jesli jest wysoka, ale bez obcasów - nie interesuje cię. Dalej "są kobiety, które nawet w worku po ziemniakach wyglądają pociągająco - i nie są to niskie kobiety" - to było nie tylko obraźliwe, ale i nieprawdziwe... i jak ma się to do: "topic nie jest po to by komuś się zrobiło przykro, raczej po to by niektórym zrobiło się miło" . Jak to nie było przykre... "nie rozumiem co cię tak bulwersuje; że nie biorę pod uwagę niższych kobiet? nie biorę tak jak nie lubię puree ziemniaczanego, ale nie zwalczam tych, którzy je lubią - już chyba jaśniej nie można" czyżby?? A związek wysokiego z niską to wg ciebie: "tak czy siak dla mnie to patologia" Żyję więc w patologicznym zwiąku ;) Zakladając taki topic na pewno liczyłeś się z tym, że wzbudzi wiele... hm.. kontrowersji. Co to w tym dziwnego? Gdybym ja zalożyla post: "prawdziwy mężczyzna musi być umięśniony" pewnie odezwałoby się wiele glosów za i przeciw... Umięśnieni po jednej stronie (jacy oni nie wspaniali) a nieumięśnieni po drugiej... A wszystko byłoby bzdurą. Tak jak tu. Niektóre kobiety próbowały wytłumaczyć ci, że wzrost to nie wszystko, ale widzę, że nie dociera. Fajnie, że maz jakieś tam wymagania, ale fakt, że skreślasz wiele wartościowych kobiet z powodu WZROSTU... po prostu dla mnie to niedojrzałe. Też tak kiedyś robiłam, ale kurde... miałaś naście lat!!Teraz już rozumiem, że to co sobie umyślę to jedno, a chemia i miłość to drugie. Dojrzałam. To moje zdanie. I kończę tu pisac bo i tak sie nie dogadamy i tak :) A życie może i tak zweryfikuje twoje poglądy. Przyjdzie chemia i... Pozdrawiam :)

@kobieta cool - napiszę jeszcze raz: ten topic prezentuje moją SUBIEKTYWNĄ opinię - nie skreślam kobiet niskich - wiem, że z pewnością znajdą się wśród nich osoby wartościowe ale co z tego? wzmiankowanej chemii nie będzie, bo od razu odrzuci mnie wzrost. Niestety facet jest tak skonstruowany i nic na to nie poradzisz, czy jesteś zła na lisa, że lubi kaczuszki? :classic_cool:

@pytający inaczej - to jakaś bzdura - to tak jakbyś napisał, że wysocy mają tylko małe fiutki :)

Gość jola7545
Hmmm,jestes dosyc niekonwencjonalny,podobasz mi sie.A moze to jest jednak dobry pomysl probowac poznawac dziewczyny na ulicy,pod jakims interesujacym, ale wiarygodnym pretekstem...mozesz byc np bardzo zgubiony,czy cos ciekawszego.Dziewczyn o tym wzroscie i na szpilkach jest raczej malo,tez moga miec problemy ze znalezieniem partnera(wlasnie z powodu wzrostu)....moglbys to potraktowac lekko,raczej jako sympatyczna zabawe. ???? Pozdrawiam (Ja mam 172,ale szpilki to chyba jedynie do lozka bym zalozyla ...)

@jola znasz jakiś wiarygodny pretekst? bo ja nie, przecież nie zgubię się we własnym mieście :O Poza tym skąd pewność, że dziewczyna którą mam zagadać nie ma PMS, męża czy dziewczyny :)

napisałem, że lekarz zabronił - kto słucha lekarza? :)

Gość krakoos
ja z kolei lubię dziewczyny w kozakach, samych kozakach... :)

Byłabym dla Ciebie idealnym kąskiem.:)