Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Draken

Kobieta zaczyna się od 170

Polecane posty

Gość krakoos
:) może jakaś fotka?

krakoos W rzeczy samej miałam na myśli autora poszukiwań.:)

W samych kozakach nie spotykasz kobiet na ulicy.Czy spotykasz?

Gość krakoos
w samych nie :O

Napisałeś,iż lubisz kobiety w samych kozakach.Czyli w ubraniu kobiet nie lubisz?

miło, że temat jeszcze żyje @Bó czemu sądzisz, że byłabyś idealnym kąskiem?

Gość fanka jimmy choo
ja mam 178 cm. zdarza mi sie chodzic w szpilkach. raz mam z tym problem raz nie zalezy od aktualnego humoru :p ale fakt faktem ze ja rzadko trafiam na wyzszych od siebie facetow. tzn wyzszych ode mnie na obcasach bo tak to bywaja :)

Gość fanka jimmy choo
Draken, no przyznam szczerze ze taki facet 190 cm to bajka :P

Gość fanka jimmy choo
Draken, no przyznam szczerze ze taki facet 190 cm to bajka :P

@ fanka - czy ja wyglądam na postać bajkową ;) ps. mam ponad 190

Gość fanka jimmy choo
draken, tak serio to ty w ogole nie wygladasz :p nie wiem moze jestes bootem ;) raz mialam faceta co mial 198 cm... a to 75 to rocznik?

@ fanka zapewniam cię, że nie jestem botem :) 75 to rocznik, jestem z Krakowa

Gość fanka jimmy choo
draken, no to pozamiatane bo jak dla mnie to troche za duzo :) ale powodzenia w dalszych poszukiwaniach

Gość po prostu blondynka
hm....tak sobie czytam....i Draken w pierwszym wpisie na pierwszej stronie chyba mnie opisales....hieh,serio :-D

@blondynka cieszę się :) jeśli ten anons cię zainteresuje to zapraszam :classic_cool:

Tak serio,to czy rzeczywiście takim kłopotem jest znaleźć nieprzecietna,wysoką,zgrabna i inteligentna kobiete,lubiącą jednocześnie kobieco sie ubierac???

@ blondynka - gdyby to było takie proste nie zawracałbym wam głowy :)

heh...w sumie racja :-D chociaż..może masz zbyt wygórowane wymagania???Wiesz,świat sie zmienia i kobiety staja sie coraz mniej kobiece w ogólnym szaleństwie zawodowym.Dążenie po trupach do celu powoduje,ze subtelna i wrażliwa kobieta zatraca swoja eteryczność i aura wokół niej staje sie bardziej przesycona"testosteronem".....

@ testosteron może odłożyć na półkę przy wychodzeniu z pracy - nie szukam bezwolnej ameby ale i nie faceta w spódnicy

Gość Carmen......
Jestem za ... sama mam tylko 170 dlatego też noszę tylko szpilki od 10 cm ... Ktoś napisał, że kobieta zaczyna się od 140 cm ... chyba jej nogi tyle mierzą ... :O

a wlasnie...na podstawie obserwacji kolezanek zauwazylam,ze jak sukces zawodowy testosteron wyzwoli,wówczas przemija wiekszosc kobiecosci,nie wiem ,moze to wina zyskania zbyt duzej pewnosci sieebie,chociaz nie rozumiem tego zupelnie. Przeciez kobieta moze osiagnac sukces,nie przeistaczajac sie jednoczesnie psychicznie jak i stylowo w meżczyzne...tylko wiesz,mnie sie wydaje,ze wiekszosc z tych kobiet nie ma czasu myslec o podobnych szczegolach i zatracaja sie w swoim wlasnym chaosie na zawsze,albo tez budzą się zbyt późno..

Gość Carmen......
"po prostu blondynka heh...w sumie racja chociaż..może masz zbyt wygórowane wymagania ???Wiesz,świat sie zmienia i kobiety staja sie coraz mniej kobiece w ogólnym szaleństwie zawodowym.Dążenie po trupach do celu powoduje,ze subtelna i wrażliwa kobieta zatraca swoja eteryczność i aura wokół niej staje sie bardziej przesycona"testosteronem"....." Ogólnie pewnie tak, ale jeśli porusza się w świecie sztuki ... to nie musi ... bo żyje w swoim własnym świecie ... jakże atrakcyjnym dla mężczyzn ... jest bowiem nadal tajemnicą ... a jednak istnieje zawodowo ... bo sztuka broni się sama ..

@blondynka akurat moich wymagań nie uważam za wygórowane, każdy ma jakieś, ty pewnie też

Carmen,oj kobietko masz racje :-D Nawet wiecej...sztuka w jakiejkolwiek formie rzeczywiscie sprawia,ze nie pedzi sie na rowni ze swiatem,ale plynie we wlasnym tempie :-D obok rzeczywistosci :-D Wiem po sobie...

Gość Carmen......
"[zgłoś do usunięcia] po prostu blondynka a wlasnie...na podstawie obserwacji kolezanek zauwazylam,ze jak sukces zawodowy testosteron wyzwoli,wówczas przemija wiekszosc kobiecosci,nie wiem ,moze to wina zyskania zbyt duzej pewnosci sieebie,chociaz nie rozumiem tego zupelnie. Przeciez kobieta moze osiagnac sukces,nie przeistaczajac sie jednoczesnie psychicznie jak i stylowo w meżczyzne...tylko wiesz,mnie sie wydaje,ze wiekszosc z tych kobiet nie ma czasu myslec o podobnych szczegolach i zatracaja sie w swoim wlasnym chaosie na zawsze,albo tez budzą się zbyt późno.." Obawiam się, że pracując w "realnym świecie" jest trudno zachować tą delikatność ... sama piszesz - testosteron wyzwoli .. Testosteron nigdy nie będzie kwintesencją kobiecości ... Testosteron jest męski ...

Gość Carmen......
"po prostu blondynka Carmen,oj kobietko masz racje Nawet wiecej...sztuka w jakiejkolwiek formie rzeczywiscie sprawia,ze nie pedzi sie na rowni ze swiatem,ale plynie we wlasnym tempie obok rzeczywistosci Wiem po sobie..." Dokładnie, a jednak nie przekreśla sukcesu zawodowego ... Inna alternatywna rzeczywistość .. - jak powiada mój przyjaciel ...

Draken w kwestii wymagan mialam na mysli,ze skoro tak ciezko znaleźć Tobie wlasny ideal w ówczesnej rzeczywistosci to moze jestes po prostu ponad nia :-D Natomiast wymagania,owszem kazdy jakies ma....] Na pewno łatwiej w życiu tym,ktorych wymagania równaja sie wspolczesnemu"obrazowi"....