Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Draken

Kobieta zaczyna się od 170

Polecane posty

Gość Jak kogoś
Wiesz co, tak mi się zdaje, że po prostu jesteś desperatem, skoro w takim wieku szukasz dziewczyny na kafeterii... bez obrazy

@blondynka - nie bardzo rozumiem, może nieco jaśniej :O

@ jak kogoś - a co ma do tego wiek? nie rozśmieszaj mnie swoimi głupimi stereotypami

Gość Carmen......
"Jak kogoś Wiesz co, tak mi się zdaje, że po prostu jesteś desperatem, skoro w takim wieku szukasz dziewczyny na kafeterii... bez obrazy" Tu się wreszcie zgadzamy... :D

Gość Jak kogoś
No daj spokój, rozumiem nastolatki szukające po internecie, ale faceta w wieku - niemalże - mojej matki? Zabawne :D

@blondynka - gdzie jest twój mail, bo chyba przeoczyłem :(

Gość Jak kogoś
I nastąpił cud, droga Carmen xD

Gość Carmen......
Wreszcie znalazł wystarczająco "wyrozumiałą" :D A to musiało trwać ... :P

@jak kogoś- sądzisz, że ludzie w moim wieku nie powinni używać internetu do celów hmm towarzyskich? a niby dlaczego? jeśli myślisz, że siedzą tu tylko nastolatki, to się grubo mylisz :D obydwie z carmen wpadłyście w pułapkę głupiego stereotypu i trochę mi was żal, ale tylko trochę :classic_cool:

Gość Jak kogoś
Nam Ciebie, zapewniam gorąco, też, i nie widzę tutaj stereotypu żadnego :D no wiesz, rodzicielka się nie wstydzi twarzy publicznie pokazywać, pech, że trafia na samych debili ;) A słyszałeś, że KAŻDEJ kobiecie należy się szacunek?

Gość Carmen......
Nam też jest Ciebie żal, że musisz zaczepiać takowe nastolatki, bo po paru wypowiedziach wydaje Ci się, że jest wystarczająco "wyrozumiała" Szkoda, że nie wiesz w tym wieku, że te nastolatki kiedyś dorosną (i wyrozumiałość się skończy)... a niektórzy już nie ... :D

Zadałam pytanie...Jak kogos...ile masz lat??? w sumie Carmen Ciebie rowniez mialam zapytac juz wczesniej..moze sie podzielisz z nami ta informacja???Chociaz podejrzewam,ze raczej nie,bo po co udzielac odpowiedzi na tak malo inteligentne pytanie.....prawda??:->

@ jak kogoś - gdzie okazałem kobietom brak szacunku? pisząc, że lubię wysokie? bez żartów :O

Gość Jak kogoś
Pisałeś, że kobieta zaczyna się od 170 cm wzrostu, czyli, że jestem krypto-chłopcem? :D Nie wstydzę się swojego wieku, mam 16 lat :)

a ja podsumuje tak....kazdy ma prawo miec wlasnie upodobania.Ile osob tyle gustów,a o gustach sie nie dyskutuje,wystarczy odrobina inteligencji i finezji aby wiedziec w ktorym momencie przestac....

Gość Carmen......
Nastolatką nie jestem ... A mój facet ma dokładnie tyle samo lat co Draken ... (ja jestem młodsza parę lat) Z tym, że on jest bardzo męski i raczej nie przesiaduje na babskim forum na pogaduszkach. A tym bardziej nie musi szukać kobiety ...

Gość Jak kogoś
Moja matka lubi młodszych, może pan Darken jest zainteresowany... a nie, on nie lubi chłopców :D

Gość Carmen......
Rozrywki ma na zupełnie innym poziomie ... :)

@ jak kogoś - w tym wieku nie powinnaś nadmiernie moralizować, masz na to jeszcze czas, nie powinnaś też obwiniać mnie o niepowodzenia swojej mamy, ten post to moja subiektywna opinia na temat kobiet, jak już pisałem wyżej nie mam nic do kobiet niższych - lubię po prostu wysokie i basta @carmen - nie wiedziałem że ŻYCIE EROTYCZNE to forum tylko dla kobiet, jak na taki wyznacznik jest tu zadziwiająco dużo facetów :D

Gość Jak kogoś
Jej, brak mi finezji... będę jej miała więcej jak zacznę wyrywać panów na kafe? xD

Gość Jak kogoś
Drakenie, tytuł tematu raczej temu przeczy ;)

Gość Carmen......
Masz stały nick, a nawet nie masz pojęcia gdzie jesteś? :D Kafeteria - Magazyn dla kobiet www.kafeteria.pl Wystukaj sobie w Google "kafeteria"... :D I dla Twojej wiadomości ... to nie jest forum "Życie erotyczne" tylko "kafeteria" ... Za bardzo chyba rozgarnięty nie jesteś .. :D

Gość Carmen......
Fakt, nawet nie wiedziałeś gdzie przypisać swój post .... :D

Gość Carmen......
* temat

Gość Jak kogoś
Chyba, że ona szuka pani do seksu tylko. Hym, ciekawe, co na to blondynka :D

Gość Carmen......
Miło to być nie może, kiedy na forum zaczyna się prywata ... I to jeszcze ze strony faceta dojrzałego. Gentlemanem to on z pewnością nie jest ... Zachować się zbytnio nie potrafi ... A w tym wieku, to już proces wychowawczy powinien być ukończony .. :D

Gość Carmen......
"Jak kogoś Chyba, że ona szuka pani do seksu tylko. Hym, ciekawe, co na to blondynka" Jak to co? Będzie wyrozumiała :D i zaakceptuje to ... :D