Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Draken

Kobieta zaczyna się od 170

Polecane posty

Gość Jak kogoś
tzn on* choć kij wie xD

Gość Carmen......
Bo ma dobre serce ... :D

Gość Jak kogoś
A nawet się nie znają... cóż za akceptacja :)

macie z góry założoną tezę i nie sposób z tym polemizować, zwłaszcza Carmen ewidentnie chce mi coś udowodnić, ale jest nieudolna szkoda, ale to typowe na forach, więc dziwić się nie mam zamiaru

Gość Jak kogoś
Widzę, że masz duże doświadczenie w kontakcie z forumowymi społecznościami... czyżby to nie pierwsze podejście w szukaniu partnerki? :D

Gość Carmen......
Draken (draken75@o2.pl) - jeżeli to są Twoje argumenty, to Cię rozczaruje ... To nie są argumenty .. Ja tym bardziej mogę napisać, że jesteś nieudolny ... i to nawet ma tutaj pokrycie ... :D W tym wieku nagabywać nastolatki? Dorosłe kobiety się Tobą nie interesują? Czy też masz ciągoty pedofilskie? Bo nikomu nie wciśniesz, że szukasz inteligencji ...

Gość Carmen......
Czy też znaku wodnego ... :D

Gość Jak kogoś
On szuka takiej tolerancyjnej, kobiecej... najlepiej dwumetrowej pewnie xD

Gość Carmen......
"po prostu blondynka oj jak sie czepiacie tej kwestii wzrostu...." - bo nie wszystkie są takie wyrozumiałe ... :D

wyrozumiałosc - pojecie wzgledne jak wiele... ....mam wrażenie,ze pojecie pewnych rzeczy wykracza poza Twoje możliwości....jestes nastawiona schematycznie....koniec...nie mam nic wiecej do dodania,chociaz zapowiadalo sie sympatycznie ....

Gość Carmen......
Hmm ... Ty blondynka nawet nie zapytałaś czym on może Ci zaimponować w tym życiu erotycznym (oprócz 190 cm)... :D Taka jesteś wyrozumiała ... :D

Gość Jak kogoś
Oho, pan się zmył i nie broni swej nowej samicy, jak ona jego :D

Gość Carmen......
„Wyrozumiałość, pobłażanie dla cudzych poglądów, upodobań, wierzeń, dla cudzego postępowania" (Słownik Wyrazów Obcych PWN - niemal identyczną definicję podaje Słownik Języka Polskiego) To tylko wg Ciebie blondynko wszystko jest względne ... Definicje są konkretne ...

właśnie się zastanawiam co wzbudza w was takie kontrowersje, nijak nie mogę znaleźć powodu, dla którego sączycie jad może po prostu strasznie wam się nudzi?

Gość Carmen......
Nie można przyjmować, że wszystko jest względne ... Bo dojdziemy do punktu, gdzie będziemy się zastanawiać czy naprawdę istniejemy? Czy też nasze istnienie jest względne?

Gość Dla mnie mężczyzna zaczyna
się od 210 i nie może mieć nadwagi, "brzucha", wielkiej okrągłej twarzy, grubego karku i krótkiej fryzury. Do tego najlepiej jak jest niebieskookim blondynem i nie mówi po polsku, bo to taki śmieszny język. :P A i nie powinien lubić fajek i wódki, bo to dla mnie wielkie "no, no".

Gość Carmen......
Skoro rozmawiasz poza forum z nim, to tam zostańcie ... A nie częściowo tam, a częściowo tutaj ... i jeszcze się dziwisz, że tego nie wiem... A co miałam Was śledzić? Nie mam takiej potrzeby ... :D

@Crarmen natomiast masz potrzebę szukania dziury w całym, chybionych cytatów i udowadniania obcym ludziom, których nie znasz, że są żałośni. Nie wiem skąd się to bierze, ale budujące to nie jest. O ile jeszcze 16latce głupotę wybaczyć można, to w twoim przypadku zastanawiać się należy definitywnie nad zmianą leków :O

Gość Carmen......
" po prostu blondynka Życie to nie definicja,bo zanadto zaskakuje....wszystko w tym temacie" Jeśli uważasz, że wykpisz się w ten sposób brakiem znajomości pojęć, to Ci powiem, że tego nie kupuję ... Nie używaj pojęć, których nie znasz ... A sama piszesz o wyrozumiałości, a potem twierdzisz, że to jednak względne ... Bo w takim wypadku Twoja wypowiedź tutaj powinna się zamknąć w jednym poście: "wszystko jest względne" A Ty używasz słowa względne, gdy wychodzi na jaw że czegoś nie wiesz ...

Gość Carmen......
Draken (draken75@o2.pl) - I to Ty szukasz "dziury" :P... to nie ja założyłam taki temat na erotycznym ...

Carmen czy Ty masz jakies swoje indywidualne poglady czy tylko łapiesz ludzi za słówka i cytujesz????Troche dziwny sposob dyskusji,ale coz...nie mnie to oceniac....widocznie i takie sie zdarzaja....

po tym pedofilu dyskusję z w/w indywiduami uważam za zakończoną, leczcie się ludzie :O

Gość Carmen......
"Sam mam lekko powyżej 190 i dla mnie kobieta jest interesująca dopiero jeśli ma co najmniej 170 cm wzrostu. Do tego świetnie byłoby gdyby była szczupła i miała coś w głowie plus dobre serce, lubiła wysokie obcasy i sukienki. A teraz możecie mnie zjeść" Na początku myślałam, że to po prostu głupawy temat ... taka prowokacja - czyli można się pobawić ... Ale dopiero później zauważyłam, że napisał to 34 latek i to na forum erotycznym ... Czyli jest to anons erotyczny ... a w trakcie zostało to tylko potwierdzone ... :O

Gość Carmen......
Nikt mi nie będzie pisał, że mam się leczyć, bo jak widać ja też mam do tego takie samo prawo ... Więc uważajcie co piszecie ...

Gość Carmen......
" Draken (draken75@o2.pl) po tym pedofilu dyskusję z w/w indywiduami uważam za zakończoną, leczcie się ludzie" Zeszłam tylko do Twojego poziomu. Nie jestem z tego dumna, ale to Twój poziom!

Gość Carmen......
Sugerując komuś chorobę psychiczną tylko dlatego, że stoi po drugiej stronie dyskusji jest chore ... Więc i ja mogę równie daleko idące diagnozy sobie wypisywać ... po prostu schodzę na ten sam poziom. Tak nas uczono na psychologii ... Komunikacja może być tylko wtedy owocna, gdy rozmawia się tym samym językiem.