Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

askuo

problem z chlopakiem

Polecane posty

zatem, moj chlopak co chwile wygarnia mi, ze ja mu nic nie przygotowuje. na walentynki kupilam sobie bielizne, co prawda przy nim, bo niby z kim mialam isc zeby mi doradzil, kiedy przyszedl do mnie to nia pogardzil, powiedzial, ze oczekiwal czegos lepszego itp. nie mam zielonego pojecia czego on oczekuje odemnie, bo dla niego szczyt wysilku to kupienie mi roz juz na jakas mega okazje, bo np rocznic nie obchodzimy, na urodziny dostalam uwaga: STROCZYKA, ktorego daje sie 50 letnim babom juz z braku laku, a ja mam 19, a on dostalm perfum lacosta za 200 zl odemnie. wiec fajnie. dobra, mniejsza nie przyszlam sie zalic < ja mu na urodizny teraz daje kaktusa w rewanzu> ale z pytaniem GLOWNIE DO FACETOW czego on oczekuje odemnie mowiac, ze nic dla niego nie przygotowuje? wspomne, ze razem nie mieszkamy.

Gość Falencija
Pewnie miłości, szczerości i oddania oczekuje od Ciebie! Nie bądź taką materialistką, bo możesz stracić wszystko. Co do storczyka, to nie wiem dlaczego uważasz, że daje się go 50- letnim babom. najpierw przeczytaj coś na temat storczyków, miłości i związków, ale nie na kafe, a potem stwarzaj problem! Jeśli masz imię na literkę A, to pozdrawiam szczególnie!

Zamiast poruszac temat na kafeterii proponuje pogadac z chlopakiem:D Czasami kilkanascie minut szczerej rozmowy jest cenniejsze niz kilka godzin rozmyslan " co zrobic zeby sie poprawilo...". Nigdzie nie znajdziesz gotowej receptury na problem, bo tutaj beda dominowac teksty typu "olej go" albo "zerwij z nim" lub "przestan sie do niego odzywac"... a to gowno prawda...:D:D:D Ps. co do storczykow, to jestes w beldzie... a poza tym liczy sie pamiec a nie koszt prezentu:D No chyba ze chcesz zeby koles do ciebie z paragonem przychodzil....:D:D:D:D Jesli kogos sie kocha to nie wymaga sie od niego drogich prezentow.. .wystarczy np. dlugi spacer i buziak:D:D:D:D

ta, bo jestem glupia i nie poruszalam tego tematu! pytalam sie pare razy czego oczekuje ;| on mi raz polozyl platki roz w drodze pod prysznic i do lozka i, ze juz wielki i on nic nie musi przez pol roku. meczy mnie to juz nikt nie ma podbnego porblemu?

Gość entalpiaswobodna
Boze dziewczyno, czego Ty wymagasz! Mi mój facet nigdy zadnych płatków nie poukąłdała :D Fakt, takie niespodzianki są słodkie, ale chyba coś innego jest ważniejsze...

a umiesz czytac ze zrozumieniem? to on ma pretesnje ch wie o co, nie ja.