Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam krzywe NOGI

........Czy można ZMIENIC KSZTAŁT NÓG ?

Polecane posty

Gość mam krzywe NOGI

Mam problem z krzywymi nogami. Wygladam źle w spodniach i spódnicach. Nogi nie są grube ale mają nietypowy kształt. Kiedy mam złączone nogi między udami są dwie dziury (wiem, ze to brzmi komicznie) mianowicie górna częśc ud jest grubsza i tworzy sie takie wbrzuszenie, wygląda to tak ze jest niewielka szparka miedzy udami na samym szczycie ud potem łączą się uda w tym miejscu gdzie są grubsze a nastepnie powstaje szpara miedzy dolną czescią ud i nogi łączą sie dopiero w kolanachy a potem w kostakach. Między łydkami jest przerwa i tam sie nie łączą nogi. Problem jest taki że jesli założe spodnie to źle wygladają uda, a jesli założe spodnice to żle wyglądaja łydki. Czy mozna coś z tym zrobic, czy mozna wycwiczyc łydki, bo sądze ze ud nie da sie zmienic poprzez cwiczenie, mogłyby one sie tylko powiększyc.

jasne ,ze mozesz wymodelowac i uda i lydki.znacznie latwiej modelowac uda,ale lydki tez fajnie poddaja sie wypracowaniu

Gość mam krzywe NOGI
a znasz jakies konkretne cwiczenia?

lydki fajnie modeluje step oraz jazda rowerem,natomiast uda przysiady albo polprzysiady

do tego koniecznie odpowiednie buty,wiekszosc moze tylko wyolbrzymiac niedoskonalosci,odpowiedni krój i odpowiednia dlugosc spodnic badz sukienek i dopasowany do twojej figury kroj spodni