Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Normalna tyle o ile

Co was w życiu cieszy?, chodzi o sprawy przyziemne.

Polecane posty

Gość tiriririri
jestes całkiem normalna. mnie jedzenie;p a tak na powaznie to kiedy chudne. pierdolona masa ciala

Cieszy mnie fakt,ze ja i moja rodzina jestesmy zdrowi, mamy prace i mocno sie kochamy :) To jest dla mnie najwazniejsze i to mnie cieszy.Wiem, ze moge polegac na moich rodzicach zawsze, niezaleznie do sytuacji,to wlasnie mnie cieszy :) A nie cieszy mnie fakt, iz jestem singielka od kilku miesiecy i brakuje mi chlopa :-o

cieszą mnie sukcesy mojego syna,morda mojej bulwy kiedy patrzy tak na mnie rano i nie wie budzić sie czy nie,cieszę sie tym,że niedługo będzie wszędzie zielono a ja będę mogła wsiąść w samochód i pojeżdzic tak bez celu,cieszę się,że mam dobrego męża,fajna mamę...

Gość kata7891
a mnie tyle cieszy rzeczy:) i mimo,że nie jestem super milionerką, nie mam wymarzonej pracy, supermodela w łózku to i tak jestem szczęśliwa:) cieszy mnie,że mam wspaniałych przyjaciół, że mój Luby przyniesie mi latem do pracy truskawki:):):) takie małe radości.. cieszy mnie jak rano zrobię sobie naleśniki z cukrem i poczytam książkę:):):)

Gość Nie pisze dziś na czarno
To uczucie ,gdy rozumiem sztukę i odnajduje coś dla siebie w filmie z wyższej półki. Przynajmniej wiem,ze nie jestem bezgranicznie głupia.

Gość kata7891
kurcze chyba mało osób jest zadowolonych z czegokolwiek.. smutne..

Gość pee do kibla
ja jestem zadowolona że Turcy kebaba wymyślili AVE KEBAB!!!!!!!

Gość a jaaaaaaaa
jestem zadowolona z tego ,że mam wspaniałego męża i zdrowe dzieci i , że sobie dzisiaj 2 prania zrobiłam :D

Mnie cieszy ze na poczatku roku (z wielkim trudem) odkochalem sie w tkiej jednej pannie:D:D:D A poza tym ciesze sie, ze zycie jakos plynie do przodu bez zadnych wiekszych katastrof:D Jak ktos jest nastawiony pozytywnie do zycia to i pudelko zapalek go bedzie cieszylo:D A smutasa to i palac z bogactwem nie ucieszy - bo zacznie sie martwic o to ze mu to ukradna..>:D:D:D

Gość kata7891
Andrew święte słowa:D

Gość trelkaMorelka
a nikogo nie cieszy, ze jest takie kafe??:-O

Gość kata7891
kurczę no fajnie,że jest.. ale gdyby jeszcze ludzie wypowiadali się na temat byłoby fajnie..a niektórzy to sie z powołaniem mijają..nie uważasz??

Gość trelkaMorelka
a no mijają się:) sami niewiedzą czego czego tu szukają...... brak słów co do niektórych:-O

Gość hormon szczescia
jakby tak każdy kogo cieszą rzeczy przyziemne pokazywał to swoją twarzą to ten świat byłby od razu lepszym miejscem do życia. ja się uśmiecham często, bo cieszy mnie wszystko - miła ekspedientka w sklepie, to że w ogóle wstałam na czas i nie spóźnię się gdzieś po raz kolejny, to że mi się włosy dobrze ułożyły, zawsze jestem zadowolona. i to zadowolenia rysuje się na mojej gębie praktycznie cały czas, a to chyba dla innych problem, bo uśmiechnę się do babki w autobusie to mnie zeżre wzrokiem, uśmiechnę się gdziekolwiek, bo przypomnę sobie coś śmiesznego, a wszyscy patrzą jak na kretynkę, bo w końcu to taki szok, bo się babka na ulicy uśmiecha pod nosem. ludzie, co z wami? :o czasem się czuję jak alien kiedy tylko ja spośród kilkudziesięciu ludzi w tramwaju mam miłą twarz :o to wszędzie tak jest czy tylko w wielkich miastach?

Gość kucharka od siedmiu bolesci
to, ze jestem zdrowa-serio, moja rodzina,sa dla mnie najwazniejsi i o dziwo pamietam o tym kazdego dnia, poranne cwiczenia w klubie, moj znajomi-chgcoiaz czasmai wkuriaja:P i ogolnie jest ok;)