Pusio sennik tak 1 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, OdbytnicaBoża napisał: A co cie to obchodzi. Jej życie i jej sprawa. Ogarnij sie i daj żyć ludziom. Tiktok ogladaj Myślę że znowu im nie wyjdzie bo malowany jest za wysoki logom do elki ponieważ cwiczy i to wyjdzie w końcu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 1 Napisano 2 godziny temu Pobzyka oleje może 3 bombelka zostawi jej xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 1 Napisano 2 godziny temu U mnie też by to wyszło tylko że ja mam inny charakter Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wuj boży 13 Napisano 1 godzinę temu Wspaniały charakter masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wuj boży 13 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Masz babę która bardzo kochasz i pragniesz ale ona się odko...e popadasz w szaleństwo i walisz ja młotkiem w łeb, tylko popadasz w szaleństwo, odchodzisz dbając o siebie czy towarzyszysz jej póki się nie odkocha całkiem i rozstajecie się w zgodzie z dystansu to widac tylko różne podejścia jak w milionerzy abcd, zauważyłeś to kiedyś? Edytowano 1 godzinę temu przez wuj boży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 1 Napisano 1 godzinę temu 17 minut temu, wuj boży napisał: Wspaniały charakter masz Oczywiście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 1 Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, wuj boży napisał: Masz babę która bardzo kochasz i pragniesz ale ona się odko...e popadasz w szaleństwo i walisz ja młotkiem w łeb, tylko popadasz w szaleństwo, odchodzisz dbając o siebie czy towarzyszysz jej póki się nie odkocha całkiem i rozstajecie się w zgodzie z dystansu to widac tylko różne podejścia jak w milionerzy abcd, zauważyłeś to kiedyś? Staram się wiadomo że z osobą która jest nie bo nie ciężko cokolwiek działać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 1 Napisano 1 godzinę temu Czyli elka teraz będzie się puszczac bo rogacz chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 1 Napisano 1 godzinę temu Zabawne to jest bo on taki chudy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 1 Napisano 1 godzinę temu Pewnie mu zapodala pixa żeby mógł godzinę wreszcie zobaczy co to roochanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach