Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totalnakatastrowaaaa

Dziewczyny dlaczego wolicie huj** ???

Polecane posty

heh, przed kilkoma laty też wybierałam tych złych, a raczej tego złego ;) rozchodziliśmy się i schodziliśmy, wyzywaliśmy i ogólnie katastrofa. Gdy dojrzałam, wybrałam poukładanego i ułożonego, kulturalnego, dobrego dla mnie i w ogóle naj naj naj :) Dziewczyny wybierają "złych" kolesi, żeby się wyszaleć, ale jak w grę wchodzą poważniejsze plany ... wtedy zaczynamy myśleć głową, a nie czym innym ;p

Cream - no chyba żartujesz :D Nie oglądałeś 'starego' Beverly Hills 90210? Jeden z głównych bohaterów ;)

Gość 18 lat idz spac

Gość ktostam324
matyska zabrzmialo jak faceci heh

ja tego gówna nie oglądałem :classic_cool: pozatym głupotą jest zakochiwanie sie w bohaterach z seriali i na jego podstawach szukania kogos w zyciu realnym

Ja Ci podałam tylko przykład, który ludzie w większości kojarzą :)

Gość Yechu
totalnakatastrowaaaa najpierw piszesz ze dziewczyny wybierają tych złych, podajesz przykład jak cCe laski zlały a potem przekonujesz jaki ty zabwany i nie nudny a jednak to jakoś nie wystarczyło Już samym "przekonywaniem" że jestem fajny odrzucasz laskę A co do tego że dziewczyny wybierają gnojków itd tak jest w tym dużo prawdy, przy czym tu bardziej chodzi o problem w tym że sama dobroć nie jest pociągająca, bardzo często facet przykrywa tym swoje niedoskonałosci, swój brak pewności siebie, kobieta wybiera faceta który ją pociąga(iskierki, chemia itd) jest wyzwaniem (ona jest łowczynią) itd I tu jest pies pogrzebany bo jeśli mamy 3 typy facetów: -z charakteru dobry pewny siebie, przystojny, dobry ale tyłek nikomu nie będzie wchodził on ceni swoja dobroć jako wartość i nie rozdaje jej byle komu i byle jak. - z charkteru dobry, ale nieśmiały, uprzejmy wobiec kobiec, szarmancki, potrafi dac kawiatek mówi czułe słówka -gnojek, cwaniak, nie rozdaje swojej dobroci bo jej nie ma, jest pewny siebie i wszystko mu się należy, jest oczedny w kąlmentach "co to sa kwiaty " ? Kobieta wybierze typ 1 i 3 przy czym typ pierwszy to niezły kandydat na zwiazek z obojgiem prawdopodbnie predzej czy pozniej kobieta tez sie przespi

Xymena wiem że to manipulacja, ale tacy faceci często tak właśnie postępują, okręcają wokół paluszka, rozkochują a potem się bawią taką kobietą. Niestety to jest chamskie, ale nic na to nie poradzimy, możemy jedynie nie dać się rozkochać tak, żeby nie widzieć świata po za tym facetem:)

Gość ktostam324
oferma dlatego pozniej wracaja do tego 1go ale juz jest za pozno

ktostam324 ;) hehe, może i tak ;) w sumie mogłabym napisać sercem, ale wywołałoby to wiele wzburzenia, bo przecież nie sama logika się liczy. Chodzi mi o to, że jestem jedna z wielu, która nie mogła się uwolnić od toksycznego, przeważnie pierwszego chłopaka, bo był męski, ciut brutalny ale czuły, mega zaborczy, zazdrosny, mało mnie nie uderzył, ale genialny w łóżku, bo to z nim odkryłam magiczny świat seksu, no i go kochałam nad życie. Nikt nie był w stanie mi go wybić z głowy... aż któregoś dnia zadałam sobie pytanie, czy ja wyobrażam sobie życie z nim? Odpowiedź brzmiała: NIE! Na resztę życia potrzebna jest bez wątpienia miłość, ale także stateczność, szacunek i wiele innych cech. Zmierzam do tego, że bad boys są dobrzy na wieczór, ale nie na dłuższą metę ;)

Gość iwonka23
Wiesz co. W moim przypadku to jest tak że: miałam ajnego, grzecznego chlopaka. Bylismy 3 lata razem. Nie powiem, bylo fajnie. Tylko ze wg mnie, ten grzeczny chlopak nie moze byc ulegly. Ja czekalam na to, az on zacznie podejmowac decyzje, a zawsze konczylo sie tak, jego slowa "A jak Ty chcesz?, Zrobmy jak Ty chcesz" i tym podobne. Moze i zle nie chcial, ale ja czekalam na jakie konkrety z jego strony. Nie mam nic do grzecznych i kulturalncyh facetow, a nawet wole takich, ale facet ma wiedziec co chce. Czasem nawet dominowac. Przeynajmnije w moim przypadku. Pozdrawiam.

Gość Yechu
a ja uważam raczej że chodzi tu o to, że kobiety są z natury złe i głupie. są złe i dlatego pociąga je egoizm, podłość i chamstwo - biorą to za objaw męskości. a są głupie bo wydaje im się że bydlak który nie liczy się z nikim będzie się liczył z nią. nie rozumieją że to że jest chamem i bydlakiem dla innych a dla niej nie to tylko "początkowe stadium" w którym chce na niej zrobić wrażenie. a w stadium końcowym, gdy ona "bedzie już jego" będzie traktowana tak samo jak teraz są traktowani przez niego inni ludzie. Oferma chyba nikt tego do tej pory nie ujął tego lepiej ;)

Gość ktostam324
A jak zwykle prawda jest nijaka bo kazdy ma inny charakter a poprostu czyty los sprawia na kogo trafiamy. Jedni predzej a drudzy pozniej

Gość Yechu
Cream odnosi się do natury tego anie do uzycia czy braku gumki

Ktoś tam się podszył na górze pode mnie.Nie mam 18 lat tylko 27.Widzę że temat cieszy się dużym zainteresowaniem.Szczególnie urzekł mnie post kolegi "SAM TAK MAM", dzięki stary ,powiem Ci że nie jeden mądry kolega mi to powiedział.Mam się nie przejmować tylko szaleć i bawić a po 30tce to ja będę zbierał plony.Moja dobra przyjaciółka też mi to powiedziała, że jestem idealnym kandydatem na faceta do założenia rodziny itp ale nie jestem typem prostaka który rucha na lewo i prawo i dlatego dziewczyny wolą tych złych.Po części to rozumiem i cieszę się z tego, ale to zaczyna się robić męczące bo nawet koleżanki w wieku 23-27 lat mimo tego że już przeszły sporo w życiu dalej zachowują się jak napalone 17letnie gówniary.

Gość iwonka23
Dzięki **cream** .

podsumowując nalezy miec swoje zdanie , nie byc uległym , miec swoje zainteresowania ,miec własne zycie a nie ograniczac sie do lasi . jestesmy :classic_cool: opuszczam was bo jestem cham 🖐️

Gość sdfsdf
pamietajcie w kazdym wieku sa inne priorytety zyciowe Rozum przychodzi z wiekiem

Ile macie latek dziewczęta?

Gość totalnakatastrowaaa
zulaa, xymena, ona, matyska, donkapatke wy ile macie?

Gość u5eu5rui
Kobity mysla cipa a muzciny chujem

Ja mam 26 lat, i podobne przeżycia jak Iwona mam za sobą - facet bez własnego zdania, za niego musiałam myśleć ja, prowadzić za rękę, zgadzał się z uległości na wszystko - więc niech ktoś powie, jak można mieć oparcie w takiej osobie? Jak można wierzyć, że w momencie kiedy ja będę potrzebowała pomocy, taka osoba będzie w stanie coś zdziałać i wymyślić SAMODZIELNIE, skoro wszystkie decyzje, nawet dotyczące wyboru głupich żarówek do lamp podejmowałam ja?

Gość do autota
chuj pisze sie przez ch -> nie przez samo h

Gość autora mialo byc