Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie wierzę ale praktykuję

Chętnie bym wysłała do gazu ludzi popierających aborcję

Polecane posty

To tyle w temacie

Gość Alice inn
A ja ciebie moherze. Nie interesuj sie nie swoimi sprawami. Jak dalej drazysz to daj kase Ludziom ktorych nie stac na bahora

Nie wierzę, jestem ateistką umiesz czytać? Pieprzyć to wam się chce, ale ponieść odpowiedzialności za pierdolenie się to już nie ma kto.

Gość Anq26
Ciekawe jakie będzie Twoje stanowisko w tej sprawie jak Cię ktoś dorwie w bramie i zaciążysz...twój świeżo poślubiony mąż będzie pałał nienawiścią do przyszłego dziecka, tobie się będzie źle kojarzyć z traumatycznym przeżyciem i jeszcze lekarze powiedzą, że ciąża jest zagrożona i płód ma wady genetyczne a ty się dowiesz, że donoszenie ciąży i poród może być dla organizmu takim wysiłkiem, że raczej kolejnych dzieci już nie powinnaś mieć bo kipniesz...

Anq26 ale to nie z takich powodów dokonuje się rocznie na świecie ponad 40 mln zabiegów aborcyjnych...

Dodam jeszcze, że za bardzo szanuję siebie i swoje krocze, żeby kiedykolwiek dopuścić do takich sytuacji, że mnie ktoś dorwie w bramie.

A ja bym z chęcią posłał do gazu kaczuszkę nadziewana jabłkami. Mniam :D To tyle w temacie.

kiedyś ich własne sumienia ich wykończą ...mimo że niektórzy starają się robić wszystko by ich nie mieć....

Gość Zwycięzca.
Chuj Cię to obchodzi, czy ktoś zabija "dziecko", które się jeszcze nie narodziło.

Gość cara -
Chętnie bym wysłała do gazu ludzi popierających aborcję-------------to vzym sie różnisz od ludzi dokonujących aborcji ? Niczym . Tyle samo w Tobie nienawiści co w nich strachu .

Gość otóż to
myślę nawet , żę jesteś dużo gorsza od tych kobiet, co dokonują aborcji, bo ty zrobiłąbyś to z nienawiści do nich

Gość tereferre
płód to nie dziecko, jakaś tam komórka, z czego tu aferę robić. Mój brzuch, mój wybór.