Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak tak mozna wrrrr

czy faceci to materialisci?

Polecane posty

Gość jak tak mozna wrrrr

ostatnio podsłuchalam rozmowe 2 chlopakow ...rozmawiali o pewnej dziewczynie jeden z nich uzyl okreslenia ,,jaki z niej bidus'' a ten drugi,,jest ladna ale ma przypalowe ciuchy i jest biedna daj sobie spokoj''kurcze nie wiedzialam ze tacy sa faceci...:( to o kobietach mowi sie ze sa materialistkami ... ale faceci:(

Gość gtgtgtghhrr
a w jakim wieku byli ci koneserzy damskich ciuchów?? Może była niechlujnie ubrana i takiego określenia użyli

a ja znam takiego jednego, który jest z dziewczyną bo jej ojciec ma dużą firmę, liczy na to że po ślubie on przejmie interes po ojcu. Aha, nie ukrywa swoich intencji, chwali się nimi przed kolegami

Gość jak tak mozna wrrrr
mieli moze z 23 lata

Gość a ja wam powiem tak
a moj maz myslal ze po slubie dostane mieszkanie.a jak sie okazalo ze narazie jednak nici z mieszkania to zacxzelam byc traktowana przez niego i jego rodzicow jak nie czlowiek tylko ''podistota'' nie zaslugujaca na traktowanie godne powaznego czlowieka.

Gość a ja wam powiem tak
nienawidze ich za to, jego rodzicow w szczegolnosci bo mu tak do glowy nasrali i tak go wychowali. nieraz slyszalam jak jego ojciec mowi- ze mowil mu zeby sie ze mna nie spotykal bo ja nie mam mieszkania ani domu i ze mowil zeby znalazl sobie dziewczyne ''ustawiona''

Gość mamulia
nienawidze ich za to, jego rodzicow w szczegolnosci bo mu tak do glowy nasrali i tak go wychowali. nieraz slyszalam jak jego ojciec mowi- ze mowil mu zeby sie ze mna nie spotykal bo ja nie mam mieszkania ani domu i ze mowil zeby znalazl sobie dziewczyne ''ustawiona' aż się zatrzęsłam-mój teść przy mnie mówił do mojego męża przed ślubem:"szukaj kobiety z chatą"a teraz jak kupiłam sobie mieszkanie-nikt się nie spodziewał ,fortuna kołem się toczy-to mu głupio i nie przychodzi do nas tylko w wigilię był na 10 minut z opłatkiem-wielki katolik

Gość gość
Mnie każdy pyta o auto i mieszkanie , normalnie żałosne - tak więc faceci to są materliasci tacy sami jak kobiety

Gość gość
ot po prostu kończą się czasy jeleni robiących w zamian z tzipe jak równouprawnienie to równouprawnienie; gołodupcy dla gołodupców

Gość gość
Tyle że jak kobieta ma być z golodoopcem to woli być już sama , a facet prędzej czy później będzie skomlal nawet do najobrzydliwszego paszczura

Gość gość
Facet nie zaradny życiowo to zero , nie chodzi o ciągnięcia kasy od niego już nawet ale o to że natura tak zbudowała płeć męska że to oni mają zdobywać "mamuta" i jeśli jakiś facet tego "mamuta" nie zdobywa to znaczy że traci pozycję mezczyzny

Gość gość
Facet który wymaga od kobiety kasy to jak kobieta która wymaga od faceta rodzenia dzieci

Ujmę to tak... większość LUDZI to materialiści i to niezależnie od płci.

Gość gość
bo teraz ludziom sie w pi)zdach po przewracało, pieniądz to nie środek do osiągnięcia celu ale cel sam w sobie. Dlatego wszystko zmierza do III WŚ. Demoralizacja, zepsucie i perwersje, jak w starożytnym Rzymie tuż przed jego upadkiem.