Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fioletowa_2010

DIETA JAJECZNA

Polecane posty

Zaczynam JUTRO dietę w związku z nadchodzącą wiosną, jeżeli ktoś chce dołączyć zapraszam serdecznie. Mam 172cm wzrostu i ważę 80 kg. Koniecznie muszę schudnąć głównie zależy mi na nogach, szczupłe nogi to mój cel. I dzień: Lunch: 3 jaja, 1 grapefruit Obiad: 3 jaja, sałatka warzywna np. z pomidora, selera naciowego, marchwi, ogórka świeżego lub konserwowego, 1 kromka ciemnego chleba Uwaga: kompozycja sałatki może być modyfikowana, ale musi zawierać pomidor, seler naciowy i ogórek). II dzień: L: do 2 jaj, 1 grapefruit O: mięso wołowe gotowane (nawet w większych ilościach), sałatka warzywna jak wyżej, 1 kromka ciemnego pieczywa III dzień: L: do 2 jaj, szpinak lub brokuły gotowane (najlepiej na parze) O: mięso-dwa średniej wielkości kotlety z jagnięcia lub mięso z drobiu bez skóry-gotowane, sałatka warzywna jak wyżej IV dzień: L: surówka z warzyw, grapefruit O: do 2 jaj, biały ser chudy, gotowany szpinak lub brokuły, 1 kromka chleba razowego V dzień: L: do 2 jaj, szpinak lub brokuły gotowane O: mięso-ryba z grilla lub gotowana, surówka bez dresingów i oliwy, 1 kromka chleba razowego VI dzień: L: sałatka z owoców bez cukru - w dowolnej ilości (mandarynki, jabłka, gruszki, kiwi, ananas itp.) O: mięso wołowe gotowane (duża porcja), sałatka warzywna jak wyżej VII dzień: L: mięso gotowane z indyka lub kurczaka, grapefruit, pomidor O: zupa jarzynowa na wywarze z warzyw (bez śmietany), mięso z drobiu 1-2 udka gotowane, pomidor, seler naciowy, gotowana kapusta

Gość Sfffd
powodzenia :-) diety gówno dają , czekaj na jojo

TAK, diety gówno dają ale lepiej próbować niż siedzieć w domu przed plazmą i objadać sie popcornem. Dieta + ćwiczenia, rower , spacery, bieganie= sukces