Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nostalgiaaniloaa

sms do cblopaka help help

Polecane posty

Gość nostalgiaaniloaa

potrzebuje pomocy czy moge wyslac smnsa do chlopaka ktorego nie znam ale bardzo mi sie podoba zaznaczam ze jak ostatnio bylam pijana to zadzwonilam do niego o 4 rano massakra oto tresc i prosze uswiadomcie mnie czy bardziej tym smsem sie nie pograze???? czesc bardzo cie przepraszam za tel nad ranem mam jedno pytanie do ciebie wiec jezeli nie masz nic przeciwko to zadzwonie i co wy na to???

Gość kittymitty
Szczerze,to glupi ten sms. Znaczy ta koncowka jakas taka nie bardzo... Mozesz przeprosic za tel o 4,i tyle. I poczekac,czy odpisze :-)

Gość nostalgiaaniloaa
kurcz nic niejestem w stanie sensowniejszego wymyslic ale wiem ze po pijaku powiedzialam ze zadzwonie ale o stosowniejszej porze i on sie chyba zgodzil ale nie jestem tego pewna niech ktos mi cos wymysli jakegos w miare normalnego smsa bo ja juz nie mysle...:((((

Gość kittymitty
no ale co ty mu chcesz powiedziec,i po co dzwonic,skoro piszesz,ze go nie znasz zbyt dobrze ? On dal ci swoj numer?

Gość nostalgiaaniloaa
nie mam od niego tel ale od naszego wspolnego znajomego, chcialabym sie z nim umowic...... ale widze ze to chyba nie jest dobry pomysl zeby dziewczyna pierwsza zrobila ten krok:(((

Gość kittymitty
Ty juz zrobiłaś pierwszy krok,i to jaaaki :-D Nie no,napisz do niego w takim razie,ale tylko z przeprosinami,ze cie ponioslo nieco wtedy. A jak odpisze,to juz jakos moze pojdzie :-)

Gość nostalgiaaniloaa
tylko ze ja dzwnilam do niego w niedziele nad ranem a jest juz wtorek i jakos bedzie glupio jak wysle smsa tylko z przeprosinami i to za niedziele moze moge dopisac cos jeszcze????

Gość kittymitty
hm,szkoda ze wczesniej troszke nie napisalas,ale co tam. Napisz,ze do tej pory ci glupio ,i przepraszasz,no i tyle. Ewentualnie,jak tak bardzo chcesz,to mozesz zaproponowac wyjscie na pizze,albo piwo za ta nocną akcję :-)

Gość nostalgiaaniloaa
dzieki kitty za pomoc jakos si nie moge napisac o tym zaproszeniu na piwo...... kurcze ju sama nie wiem a ty kiedy kolwiek pislaas pierwsza do chlopaka.....??????

Gość kittymitty
Napisalam pierwsza kiedys,tylko z ta roznicą,że parę dni wczesniej dał mi swój numer :-) No ale teraz i tak juz wie,ze masz jego tel,wiec w sumie co za różnica :-) Naaapisz,nic sie zlego nie stanie przecież. Skoro wtedy obiecalaś,że zadzwonisz,to moze on czeka biedak :-)

Gość nostaligianilaoa
obiecuje ze to moj ostatni post na tym forum czy taki sms nie bylby zbyt nachaLNY?????? czesc bardzo cie przepraszam za moj tel nad ranem do tej pory mi glupio, czy mimo tego nie mialbys ochoty sie z emna spotkac???

Gość kittymitty
No,i brawo :-) Jak w sam raz. Nie jest nachalny,i jestem prawie pewna.,że sie z toba spotka,i bedzie mial ubaw z tej akcji nocnej :-D

Gość nostaligianilaoa
kitty dzieki podnosisz mnie na duchu:))))) a moze masz gg jakby cudem sie odezwal to bede cie prosic o rade co????

ja postawilabym na szczerość "cześć, podobasz mi się, czy nie masz nic przeciwko żebyśmy wybrali się gdzieś razem". Faceci to niezbyt skomplikowane istoty więc jasny i konkretny komunikat będzie najlepszy...