Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazdrosny adrian

Moja dziewczyna pozuje nago Czy mam jej zabronić?

Polecane posty

Gość zazdrosny adrian

Mam pewien problem. Od 3 lat jestem z dziewczyną, bardzo ją kocham. Ale pojawił się problem, zalogowała się na jakiś tam portalach dla modelek, m in: max models, i fajnie miała kilka sesji nawet na jednej byłem, ale w ostatnim czasie zaczęła pozować do jak dla mnie zbyt odważnych zdjęć, tj zrobiła sobie dwie nagie sesje (widać piersi, pupę, wydepilowane łono) i umieściła na swoim profilu, ba fotografowie robiący jej te zdjęcia też umieścili jej zdjęcia na swoich profilach co mam robić. Nie chce wyjść na dupka

już możesz prxzykleić sobie rogi laska dla kariery zrobi WSZYSTKO - włącznie z oddawaniem się starym grubym kasiastym prykom🖐️

Gość zazdrosny adrian
na załamuj mnie

daj jej wybor - albo ty albo agencja - jak juz ma się babrać w szambie to bez ciebie ps. lepiej wyjść na dupka niż na jelenia

Gość gburia-furya
mój mąż jest fotografem, m.in robi akty, ale jest profesjonalistą, pracuje, a nie napala się. W dużej mierze zależy to od charakteru człowieka.

Gość zazdrosny adrian
moja też mi powiedziała że podchodzi do tego profesjonalnie i o romansach nie mam mowy ale mnie to gryzie

Gość Ojojojku
Jesteś głupi.Bez obrazy. Kobiety robią sobie takie zdjęcia z PRÓŻNOŚCI. Nie ma to nic wspólnego z seksem, zdradą itp. Po prostu za 30 lat chce se spojrzeć i powspominać JAKĄ była laską. Nie ma w tym nic złego. Zamiast zabraniać - pozachwycaj się jej zdjęciami a zobaczysz jak gwałtownie podskoczy temperatura w wszysm związku :)

Gość ssssssssssssss
Ale se babe wybrales zal.pl

Gość gburia-furya
jeśli jej nie ufasz, a ona ma "pociąg" do zdrad to zrobi to gdziekolwiek, nawet w kościele, ale jesli ma zasady to takie rozbieranie w niczym wam nie zaszkodzi. Wiesz- zawsze możesz iść z nią na sesję, tylko nie przeszkadzaj, bo fotograf cie wypieprzy ze studia :P

Gość dominiQuee
może fotograf-profesjonalista się nie napala.. ale miliony zboczeńców przed monitorami wali sobie konia na jej widok. jak sie z tym czujesz? :) niektórzy pewnie się ślinią, jak na nią patrzą... jeśli jest tam podane jej imie i nazwisko, pewnie szukają jej na NK i jeszcze bardziej się nakręcają...

Gość dominiQuee
w samym robieniu sobie aktów nie ma nic złego - jeśli służą na swój własny użytek, jako prezent dla partnera, albo pamiątka - to jest to jak najbardziej ok. ale kiedy wrzucasz takie zdjęcia do internetu, to może się na nie pogapić każdy Twój kolega z pracy, sąsiadka, mama, tata, babcia, profesor z uczelni, prcodawca - dosłownie każdy... a dzielenie się swoją intymnością w sieci to oznaka swego rodzaju "puszczalstwa" mentalnego.

Nieosiagalny 88, zależy to od progu Twojej tolerancji. Mogę mówić za siebie. Ja bym się nie umiał pogodzić z taką sytaucją. Jeszcze co innego, gdybyście należeli do środowiska artystyczno-bohemowego, gdzie każdy z każdym sypia, itd. Ale w przypadku "normalnych" ludzi to jest chyba trudne do przyjęcia. I pamiętaj, żeby nie robić niczego wbrew sobie. Jeżeli to CIę uwiera tak, że uniemożliwia Ci normalne funkcjonowanie, to podziękuj za współpracę. No chyba, że ją tak kochasz, że życia bez niej nie widzidsz. Tak czy owak pamiętaj, że jesteś człowiekiem wolnym.

Gość dominiQuee
co raz zostało umieszczone w sieci, już na zawsze tam pozostanie. :D