Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnmnmnmnmnmnmn

Współżycie pod koniec ciąży- pytanie

Polecane posty

Gość mnmnmnmnmnmnmn

Jestem w 35 tc. Ostatnio lekarz powiedzial, że szyjka sie skróciła i łożysko jest już dojrzałe i mam takie pytanie do Was czy mogę jeszcze współżyć czy lepiej sobie już odpuścić? Z góry bardzo dziękuję za odpowiedz

Skoro lekarz nie powiedział ze nie możesz to znaczy że możesz.

Gość mnmnmnmnmnmnmn
Mój lekarz jest taki troche dziwny i jakos w ogole o takich sprawach nie mowi... a ja jakos zapomnialam zapytac

no ale jesli istnialo by niebezpieczeństwo porodu przedwczesnego to by chyba powiedział nie?

Ja bym, sie na jakies 2-3 tyg wstrzymala:) Sperma wplywa na dojrzewanie szyjki macicy, a skoro masz skrocona to seks moze przyspieszyc porod! no chyba, ze ci sie spieszy!!!!!

No wlasnie problem w tym, ze od lekarzy czesto trzeba wyciagac informacje! Traktuja pacjentki tasmowo i juz nie wiedza co ktorej mowia;) Oczywiscie sa wyjatki, jak we wszystkim;)

Gość mnmnmnmnmnmnmn
Powiedział tylko, że raczej wczesnie urodze. Wiedzial, ze moj maz jest za granica i moze dlatego nic nie mowil o tym ale maz juz wrocil....

Gość mnmnmnmnmnmnmn
Mały wazt juz prawie 3 kg :D to w sumie mógłby juz byc z Nami :D ale chyba lepiej jak sie wstrzymam :)