Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

esa24

Ciąża obumarła w 20 tygodniu

Polecane posty

Czy może mi ktoś poradzić co mam zrobic??? pierwsza moja ciąża okazała sie pozamaciczną , miałam zabieg laparoskopi 20.07.2009r. po trzech tygodniach pani doktor wykryła u mnie cyste 5 centymetrowa i wyleczyła ja antybiotykiem . Powiedziała ze spokojnie mogę starać się o dziecko wiec się staraliśmy , zaszłam w ciąże prawidłowa jajeczko zagnieździło się w macicy . wszystko było w porządku, robiłam badania , brałam feminatal , Chodziłam co 3-4 tygodnie na wizyty aż do 12.01.2010 był to 20 tydzień :( kiedy to lekarz mi powiedział że ciąża jest obumarła jak to możliwe?? urodziłam 13 stycznia martwego chłopca. Położna go ochrzciła , lekarz chciał mi zrobić łyżeczkowanie ale nie zgodziłam się na żywca , uspali mnie, wyszłam do domu po trzech dniach. . Teraz nie wiem jak mam sobie z tym poradzić , płaczę codziennie :( ale już biorę kwas foliowy i chce mieć dzidziusia. Lekarz powiedział ze nie łączy tych dwóch ciąż . powiedział żebyśmy znów próbowali po trzech miesiącach . Boje się strasznie że i tym razem coś bedzię nie tak.

Gość KAFFFFFFFA
Mogę Ci słoneczko tylko współczuć!!! trzymaj się.