Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pinfer

czy kobieta może się oświadczyć facetowi? jak to zrobić?

Polecane posty

Gość pinfer

Gość pinfer
mowil ze chce zebym sie oswiadczyla w zartach ale nie wiem czy wypada i jak to zrobic

może się oświadczyć, pod warunkiem, że facet jest Szkotem, i ma założony titl, bez bielizny, typu gacie.

Gość pinfer
a jeśli jest Polakiem w garniturze?:)

Gość pinfer
podnoszę

nie dopuścić do stanu w jakim się znalazł senator Piesiewicz, czyli w kwiecistej sukience , ze śladami koki na nosie. Zasugerować, mu że czekasz na poważna dyskusję, w której on ci sie oświadczy.

Gość ona_niewiadomaa
Porozmawiaj z nim i powiedz mu że chciałabys się oswiadczyc;)

Gość pinfer
hehehe dobre ale nie chce go łapac na dziecko tylko mu się oswiadczyc.. nie wiem czy wypada i jak to zrobic....to przeciez wazna chwila a ja nie chce wypasc zle badz infantylnie

Gość pinfer
?

jesli wiesz że on ma jakieś skryte fantazje seksualne a Ty np jesteś dośc wstydliwa to możesz to wykorzystać i stwierdzić: "jak kiedyś będę zaobrączkowana to mam zamiar realizować z mężem wszystkie fantazje erotyczne" inaczej mówiąc pokaż mu plusy małżeństwa , tak żeby on sam Cie o rękę poprosił.

ja się oświadczyłem, krótko i jasno: wyjdziesz za mnie, i nie oczekiwałem odpowiedzi, bo ją znałem. A dziewczyna, może tak: ożeń się ze mną, odpowiedź oczekiwana, zasugerowana: tak , bez sprzeciwów. Chłopom , trzeba jasno, bo takie nie zrozumie o co chodzi, i zaraz się za majtki bierze zdejmowąć...

Gość pinfer
tylko ze ja juz teraz spelniam wszystkie zachcianki ;p

Gość pinfer
:)

Gość pinfer
dziękuję za poradę:) tak poza tym - moj TŻ jest ode mnie starszy t10 lat i wiem ze chce sie ustatkowac... w zartach czesto mowil zebym mu sie oswiadczyla dlatego to rozwazam..:) Ale dziekuje za wszystkie opinie

Gość pinfer
odpuszczanie nie wchodzi w grę, wiem ze bede z nim do konca zycia - to sie czuje on tez to wie...tylko nie ma odwagi na pierwszy krok bo kiedys juz sie oswiadczal komus i im nie wyszlo potem i pewnie tego sie boi wiec ja zmienie tradycje i udowodnie ze bedzie dobrze:)

Gość pinfer
ma ktoś jakiś pomysł?

Gość pinfer
dokładnie tylko pomysłu brak:(

Gość kurczakburczak
uwazam ze skoro chce sie ustatkowac to sam ci sie oswiadczy, a twoje przejecie inicjatywy moze go zbic z tropu. Zarty to jednak co innego niż poważna rozmowa. Poza tym uwazam ze jakby naprawde chcial byc z toba do konca zycia to by cie poprosil o reke. nie rob tego. kobiety ktore to robia to wg mnie desperatki i wiele osob bedzie cie tak odbierac jak sie dowie co i jak. daj chlopu sie wykazac!

Gość pinfer
Kurczaku w tym co piszesz jest duuużo prawdy, sama kiedyś myślałam ze nigdy bym się nie oświadczyla facetowi bo to by świadczylo o totalnej desperacji i braku perspektyw. Jednak znalazłam sie w sytuacji kiedy bardzo mi na kims zalezy a on mnie bardzo kocha i nie wyobrazam sobie zycia bez niego. Chce mu pokazac ze jestem odwazna i gotowa do podjecia powaznych krokow i nie traktuje go jako przygody. Jesli pomysli ze sie wyglupilam i jestem zdesperowana to bedzie to oznaczalo ze jednak to nie bylo to... chociaz wiem ze tak raczej nie bedzie i to mnie motywuje do działania...

Gość czyli jesteś dla niego
w stanie zrobic wszystko. A on dla ciebie ? Wynieść śmieci raz na tydzień ?

Gość pinfer
Wiem i widzę, że też wiele :) śmieci akurat są moją broszką ale o co bym go nie poprosiła to dla mnie zrobi bądź załatwi - nie mysle tu o obowiązkach domowych ... bo to jest akurat moj dzial;)

Gość kurczakburczak
wszystko ok autorko - tylko po co? Przecież jeśli będzie miał nieodpartą chęć spędzenia z tobą życia, to na pewno cię o to poprosi.

Gość czyli jesteś dla niego
no mówię ! Pierzesz sprzątasz ,gotujesz. Jeszcze mu sie oświadcz. :D

Gość pinfer
racja, tylko ile można czekać .... i po co skoro mozna samemu wyjsc z inicjatywa i dowiedziec sie czy twoje przypuszczenia sa zgodne z prawda....