Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majandra25

Dziewczyny! Jakie dodatki do tej sukienki: bukiet, biżuteria itp.Czekam na rady!

Polecane posty

Gość majandra25

Sukania jest trochę nietypowa, już ostatnio wzbudziła kontrowersje, ale mój wybór pozostał niezmienny:) A teraz potrzebuje Waszej porady: jaką biżuterię?, jakie kwiaty?, jaki welon? Czasu mam już niedużo, a ja już nie mam siły przeglądać miliona stron z dodatkami, których jest po prostu za dużo i nie mogę się na nic zdecydować:( Może Wam coś przyjdzie do głowy. Dodam, że włosy będą upięte na bok, ale nie w kok tylko w taki luźny ogon w lokach..(chyba...:) Z wpiętym białym storczykiem. http://www.dom-defile.ru/pics_full/100_1.jpg Z góry dzięki za wszystkie porady!

Gość myślę
że skoro będziesz miec we włosach storczyka to może pomyśl o bukiecie właśnie ze storczykami.

Gość ahh
Moim zdaniem jezeli juz bizuteria to bardzo delkatna na szyje. A moze nawet zrezygnowac wogole z naszyjnika i na przyklad zalozyc jakas bardziej widoczna bransolete.

Też jestem za tym, aby bukiet był z tych samych kwiatów co kwiat we włosach:)a co do bizuteri to proponuje kolczyki srebrne, delikatne(cyrkonie) z takim jakimś czarnym kamieniem na środeczku( coś podobnego jak aplikacja na sukni) plus branzoletka w tm samym klimacie;) Suknia piekna:)

mierzyłam tę sukienkę :) ale nie była dla mnie. do niej srebrna biżuteria na pewno, cyrkonie dobrze się odnajdą, ale naszyjnik też - nie rezygnuj - chyba że nie będziesz czuć się goło ;) a storczyki w jakim kolorze?

A ja bym "poszła" w perły;-) Jest w tej sukience jakaś nuta retro i myślę, że pasowałaby idealnie. Co do bukietu to tylko i wyłącznie róże.

Zanim przeczytałam co napisałaś - obejrzałam fotkę sukni i pierwsze kwiaty o których pomyślałam to właśnie storczyki :) niezbyt strojny bukiet do ręki z dodatkiem zielonego akcentu oraz jedne duży we włosach - ja pomyślałam o koczku gładko zaczesanym ale jeśli góra będzie gładka z przedziałkiem po skosie i zaczesany z boku ogon z pukli to też powinno się ładnie komponować :) Suknia jest lekko w bombkę więc bukiet powinien mieć jakiś wiszący element dla wydłużenia optycznego całości. Ale bez przesady z tymi lejącymi się kaskadami by nie przytłoczyć lekkości sukni :) Biżuterię delikatną - z masy perłowej lub delikatny komplecik z przezroczystych szkiełek. Proponuję zestawy: kolczyki + bransoletka kolczyki + naszyjnik - najlepiej 1 element powtórzony z kolczyka na żyłce Jeśli masz twarz pociągłą wybierz kolczyki bardziej w kształcie kulek, jeśli okrągłą - łezki lub podłużne. Ja miałam bukiet z kremowych frezji i kwiat we włosach - też polecam jeśli storczyki nie wypalą - są nieco tańsze, wytrzymałe i równie delikatnie wyglądają - przy tym pięknie pachną :) Ja byłam zachwycona Jeśli chciałabyś zobaczyć jak to wygladało: http://img718.imageshack.us/i/testft.jpg/ powodzenia :)

Gość Kora31
Ile kosztuje to cudo ? :-)

Gość majandra25
Dzięki wielkie. Sporo Waszych rad pasuje do moich wczesniejszych wyobrazen nt slubnych dodatków:) Bukiet będzie ze storczyków. Bardzo podoba mi się pomysł z zielonym akcentem. Wiosna będzie w rozkwicie, a ja lubię ten kolor wiec koncepcja bardzo trafiona. A storczyk we włosach biały, bądź kremowy. Panie w salonie przyozdobiły mnie w delikatny naszyjnik z przezroczystymi kryształkami Svarow. ładnie to wyglądało więc chyba to dobry trop. Ale raczej zostane przy kolczykach i naszyjników. Bransoletki mi przeszkadzają. Perły lubie, nawet bardzo, ale mam wrażenie, że nie pasują do natury:) Broneczka25 - piękny bukiet. W przyszłym tygodniu mam spotkanie z koleżanką florystką - na pewno rozpatrzę frezje:) Dzieki.