Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kardashia

Czy to ciąża?

Polecane posty

Gość kardashia

Dziewczyny od września odstawiłam tabletki antykoncepcyjne i zaczęłam starać się o dziecko jak dotąd nieskutecznie :( .... Współzyłam z moim partnerem w różne dni przed i po okresie więc to raczej nie możliwe żebym nie trafiła na dni płodne. Czasem okres potrafił mi się spóxniać do tygodnia co rodziło we mnie nadzieje ale zawsze po zrobieniu testu bylo tylko rozczarowanie... No a teraz ostatni okres miaam 31 stycznia i trwał ok 5-6 dni. Od tej pory już okresu nie mam... Z moich obliczeń wynika,że w walentynki miałam dni płodne i wtedy kochałam się z moim partnerem. Okres powinnam dostać 3-4 marca ale do tej pory sie nie pojawił czyli spóźnia się już prawie 2 tygodnie. Nie wiem co myslec,nie chce robić sobie nadzieji... Nie mam żadnych objawów ylko ostatnio zaczely mnie troszke piersi boleć ale nie mocno. No i czasem zaboli mnie coś w podbrzuszu ale po chwili przechodzi.Lub mam takie uczucie w podbrzuszu jakby na okres ale mam go już od tamtego tygodnia i jak narazie okres się nie pojawia.Czy to możliwe żebym byla w ciążY???Mimo,że nie mam większych objawów typu młdości,wymioty itp? dodam,że w lutym przez ok 2 tygodnie brałam tabletki odchudzające ale przestalam po 2 tygodniach i nie wiem czy to moglo miec jakiś wpływ na takie przesunięcie okresu.

Gość Kiciiaa
Zrób test i wtedy sie dowiesz :)

Gość INNAAA
Na poczatku nie musisz wcale miec zadnych objawów typu mdlosci czy wymioty. Ja przy moich dwóch ciazach nie wymiotowalam a mdlosci pojawialy mi sie pozniej, tak ok. 8 tc, no i sa kobiety które wogóle ich nie maja. Ja za to bylam caly dzien senna, no i to bylo tyle. Wiem, ze masz opory co do zrobienia testu ale tak bedzie najlepiej. Powodzenia!!!!

kochana, przy takim spóźnieniu okresu test ci juz napewno pokaże... a jak chcesz mieć pewność, pewność - zrób badanie beta hcg z krwi.. ono daje 100% pewności.. powodzenia i trzymam kciuki! a jak sie nie udało (w co wątpię) to polecam przy następnym cyklu testy owulacyjne które na bank pokażą kiedy jest najlepszy dzien by działać..;)