Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eS-Ha

Cześć jestem tu nowy !! :)

Polecane posty

Gość ty kłamczuchu
może

Gość ty kłamczuchu
nie ma mnie po zalogowaniu.

Gość ty kłamczuchu
no co?

Gość ty kłamczuchu
na kafeterii nie wszyscy sie znaja, ale wszyscy slyszeli o tobie :)

o tuleji może tak ale nie o mnie wieć skończ jużte głupie porównania mnie do niego :P

Gość ty kłamczuchu
nie skoncze :classic_cool:

Nie interesuj się. Piszesz, jak tuLeja. Zachowujesz się, jak tuLeja. Więc jaki problem ?

Gość ty kłamczuchu
kobiet o wiek sie nie pyta :P

Gość mmalutkaaa
ZBIERAJ PUNKTY ZA CZYTANIE ARTYKUŁÓW I WYMIENIAJ NA NAGRODY !!!! Punkty za czytanie zbierasz systematycznie odwiedzając Serwisy Punktowe, czytając w nich artykuły/newsy. Na sam początek dostajesz 100 pkt. Punkty w PrzeczytamWszystkich.pl można zbierać na wiele sposobów: a.czytając artykuły w tzw. Serwisach Punktowych, czyli wybranych serwisach, które zdecydowały się nagradzać swoich stałych czytelników Punkty za czytanie b.odpowiadając na Pytania Konkursowe, które dotyczą bieżących artykułów/newsów/ informacji Punkty w konkursach wiedzy. Wraz z rozwojem projektu będą kolejne możliwości zbierania punktów, o których będziemy na bieżąco informować. Punkty możesz wymienić na nagrody. Im więcej punktów zbierzesz tym bardziej wartościowe nagrody otrzymasz. Katalog nagród będzie systematycznie rozszerzany. Aby się zarejestrować na stronie kliknij w link poniżej i zacznij już dziś zbierać punkty:http://przeczytamwszystkich.pl/przyjmij-zaproszenie?it=49cd1bb40c2544cd800546ab656e2508

interesuje się :classic_cool: problem jest taki, ze wkurzacie mnie powolii :P pomarańcza...ja jestem oryginalny i się pytam :P

Gość ty kłamczuchu
pytac mozesz :P

nie przyznam się :P:P:P nie ma sensu z wami gadac :o:o

Gość ty kłamczuchu
ok nie musisz sie przyznawac :P

Ale jest sens gadać z Tobą. Ty zawsze pisałeś "A Ty to kto? Nowy/a jakiś?" Jesteśmy za inteligentni, aby nas oszukać :classic_cool:

mój poprzedni nick to "tedi_" a wieć spadać :P

Gość ty kłamczuchu
tedi i inne :)

Gość nie do wiary ze smyralnii
09:05 [zgłoś do usunięcia] ostra wiesniaro wypad stad!! tepa strzalo ..wiadomo ze kolor wlosow zobowiazuje...-----------> abyś tutaj taka kreatura był aż mi się nie chce wierzyć.Na czarnym nicku taki szarmancki na smyraniu jesteś.Och ty lebiego:O:(

Pressure mam kilka innych dowodów 1. Tak jak Tuleja ma 19 lat 2.Tuleja zawsze pisał ,że lubi sztynki a nie podobaja mu się blondynki (własnie wczoraj tak napisał gdzieś eS-Ha) 3. Kiedyś do mnie pisal prawie codziennie "kiedyś byłaś taka ostra a teraz"? Wczoraj pod nowym nickiem napisał mi dokładnie to samo 4. Słucha identycznej muzyki jak tuleja :D