Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 H0m3

Dziwny zapach okolic intymnych

Polecane posty

Go艣膰 H0m3

Witam , jakis czas temu w szkole zauwazy艂em , a dok艂adnie poczu艂em dziwny zapach z okolic intymnych , cos na mocz. Jako ze mam stulejke to uda艂em sie do urologa, ale powiedzial ze najpier musze wyleczyc stan zapalny. Od niedawna dbam o higiene intymna , zaczo艂em stosowac zel. Lekarz przepisal mi masc , jednak teraz w szkole dokucza mi ten zapach masci (TRIDERM) , inni tez go czuja. Dzis postanowi艂em ze nie posmaruje go , tylko poprostu pojde normalne , jakos za specjalnie nie nie czu艂em nic ale inni tak. Jest to dla mnie nie przyjemne i krepujace. Co moge zrobic? Mozliwe ze mam stan zapalny i to taki zapach sie ulatnia? Poprostu juz nie chce chodzic do szkoly , bo to wstyd takie cos. P.S to tak wraz mi sie zrobilo , kiedys nic nie bylo , nic nie czu艂em. Dzi臋kuje

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 H0m3
Prosz臋 o pomoc ! ;(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ololollololool
Lol "od niedawna dbam o higien臋 miejsc intymnych", to co, wcze艣niej si臋 nie chcia艂o dba膰, tak :P?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 H0m3
Znaczy mam stulejke i trudno bylo mi sie dostac glebiej. Wiec tylko tak powieszchnie. Ale od jakiegos czasu juz moge , wiec sie staram.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ololollololool
No ok, stulejka to nieciekawie :/. Jak masz stan zapalny, to pewnie przez to ten zapach, musisz to wyleczy膰 i wtedy ju偶 powinno by膰 ok. A ju偶 chyba lepiej jak masz ma艣ci膮 posmarowane i czu膰 j膮, ni偶 ten "dziwny" zapach.

Udost臋pnij ten post

Raz jeszcze i艣膰 do urologa, przedstawi膰 problem i poprosi膰 o zmian臋 ma艣ci o ile jest to mo偶liwe, i zacz膮膰 naci膮ga膰 sk贸rk臋 podczas k膮pieli, aby pozby膰 si臋 stulejki, gdy偶 ona przyczynia si臋 do stanu zapalnego. Naci膮gaj tak cz臋sto ile si臋 da, ale do granicy ma艂ego b贸lu. Mo偶liwe, 偶e nim zobaczysz ca艂膮 sw膮 偶o艂膮d藕 up艂ynie kilka miesi臋cy, ale warto!! Ze stulejk膮 nie da si臋 normalnie wsp贸艂偶y膰...tym bardziej jest niemo偶liwym rozdziewiczenie kobiety.... ........i nie zwlekaj z lekarzem...powodzenia..... Daj zna膰 te偶 jak sobie z oba problemami radzisz.....za jakie艣 2 tyg:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 H0m3
No wlasnie bylem u urologa z problemem stulejki. Bede mial zabieg usuniecia stulejki i cos z wedziadelkiem. Ale najpierw musze wyleczyc stan zapalny z mascia. Czytalem gdzies ze to od tego stanu zapalenia moze byc ten zapach. Szczerze mnie to nie przeszkadza , ale wkurza mnie to ze ludzi z mojego otoczenia tak. Poprostu to czuja , nie raz dawali mi to do zrowumienia. Niektorym powiedzialem ze to masc , co niektorzy odp. ze az tak nie smierdzi. Przez to nawet na lekcji skupic sie nie moge, wlasnie dlatego ze innych to denerwuje , pozniej beda gadali ze On smierdzi ;/ Mam kontrole dopiero za 2 tyg ;/ nie wiem jak to wytrzymam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziewczyny a s艂ysza艂y艣cie o naturalnym dezodorancie z kryszta艂u. Rzeczywi艣cie to dzia艂a. Ten kryszta艂 to nic innego jak a艂un. Ja kupi艂am a艂un na allegro, ale nie do kruszenia ani do spryskiwania, tylko taki w kamieniu jak dezodorant w kulce. Wystarczy na mokre okolice intymne i pachwiny pocierac si臋 tym kamieniem i naprawd臋 nie czu膰 ju偶 偶adnego nieprzyjemnego zapachu. Starcza spokojnie na ca艂y dzie艅, nawet jak umyj臋 si臋 tylko wieczorem i wysmaruj臋 si臋 tym a艂unem to nawet rano nie musz臋 tych czynno艣ci powtarza膰 a i tak w ci膮gu dnia nie b臋d臋 brzydko pachnie膰. Oczywi艣cie myj臋 si臋 rano i wieczorem ale w trudnych warunkach gdzie podmycie si臋 jest niemo偶liwe to starczy dzie艅 wcze艣niej posmarowa膰 si臋 a艂unem. Dziewczyny naprawd臋 dla mnie to wybawienie. Wcze艣niej te偶 nieciekawie pachnia艂am w tych miejscach, nawet po umyciu czu艂am ten zapaszek. Przez to nawet nie chcia艂am 偶eby partner ca艂owa艂 mnie w tych miejscach bo wydawa艂o mi si臋 偶e troch臋 艣mierdz臋 :( Problem min膮艂, tak偶e polecam. 呕adne 偶ele, p艂yny, szare myd艂a i tak nie pomaga艂y, bo zapach wci膮偶 by艂. A teraz moja sk贸ra pachnie po prostu sk贸r膮, neutralnie, nawet 艂adnie :-) Dzia艂a jak afrodyzjak a ja nie musze si臋 ju偶 wstydzi膰. Tak偶e dziewczynki kupcie sobie a艂un, poszukajcie opinii, nazywaj膮 to te偶 dezodorantem w krysztale, dezodorantem naturalnym, itp. Poczytajcie co na ten temat s膮dz膮 inni, koszt kilkana艣cie z艂otych a wystarcza na kilka lat - to jest kamie艅, kt贸ry prawie si臋 nie zu偶ywa. Niekt贸rzy stosuj膮 go pod pachy, te偶 nie 艣mierdzi tylko pacha jest i tak spocona (bez smrodu) a mi mokra pacha troch臋 nie odpowiada. Ale rozwi膮zanie jest super do miejsc intymnych. Nie m贸wi臋 co 艣mierdz膮cej wydzielinie, kt贸ra mo偶e by膰 przyczyn膮 grzybicy tylko o "zapachu" warg sromowych, pachwin, itp. Polecam, poczytajcie sobie opinie. Ja dopiero w tym roku odkry艂am a艂un a wcze艣niej wstydzi艂am si臋 tego problemu :-) I nawet nie trzeba nosi膰 bawe艂nianej bielizny, nic nie czu膰.

Udost臋pnij ten post