Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vashe

Wiosenne zmiany

Polecane posty

Nadchodzi wiosna, wiadomo porządki , ale czy robicie też jakiś ' porzadek' z własnym ciałem ? Chcialabym poprawić kondycję, truchtam ( niestety biegiem po 2 km nie da się tego nazwać :D ) a od jutra co tydzień fitness. Jak u Was? :)

Gość ja tez nie chce wesela
ja tez sie wzielam za siebie, ale juz jakis czas temu-prawie pol roku temu. polecam;)

Ja biegać nie zamierzam, mi wystarczy, że chodzę codziennie 1,5 km do szkoły :P

wiesz..ja biegałam we wcześniejszych latach, teraz zaczęłam po 2 letniej przerwie i - o boze . :D

Minataja - sorki, źle napisałam, chodzę codziennie 1,5 km do szkoły i z powrotem czyli razem 3km :classic_cool: Teraz to Ty wymiękasz :D

do zkoły mam 4 km, lacznie 8 km- jeżdżę samochodem ;p

Ło matko :D Dobra dobra, przyznaje to zdecydowanie za dużo jak dla mnie :P Ale ja mam usprawiedliwienie - mam arytmię serca , więc za bardzo przemęczać się nie mogę :P

dla mnie też, szczególnie, że rano jestem tak zaspana, że ledwie do szkoły trafiam:classic_cool: z tą chorobą to współczuję i mam nadzieję, że nie utrudnia życie :)

No nie utrudnia zbytnio tylko przy bieganniu serce boli, na wfi-e zawsze kiepsko się czuję, ale teraz mam zwolnienie do końca marca i chciałabym mieć do końca roku (bo czyż chodzenie 3 km nie jest wystarczającym wysiłkiem :classic_cool:) :D, ale nie wiem, czy lekarka mi wypisze. Wkurza mnie to, że inne dziewczyny mają lewe zwolnienia bez żadnej przyczyny, bo im się na wf-ie ćwiczyć nie chce, a kardiolog się waha czy mi wypisać :(

załatw sobie lewe zwolnienie na czarnym rynku za brudne pieniądze w biały dzień :classic_cool:

Ale ja chcę być uczciwa w tym plugawym świecie, chce się kierować rycerskimi zasadami :classic_cool:

No mniej więcej :P Z ojczyzną to nie bardzo, bo chcę wyjechać z kraju, ale honor i duma - to jest to :classic_cool: W poprzednim życiu musiałam być chyba jakimś rycerzem, na bank :D

o ja też :) Ja bym chciała wyjechać na wschód, np Rosja, ale nie na stałe:) a Ty na stałe? I czemu?

Bo: po1. lubię duże zimno i mróz :P po2. Tam można spotkać głownie facetów w moim typie :classic_cool: po3.fascynuje mnie ogólnie ten kraj, dawne wierzenia, kultura itp. Od zawsze chciałam tam pojechać.

a ja mam zamiar wskoczyc na rowerek jak tylko zrobi sie cieplej. Chociaz znajac zycie bede sie wymawiala matura i zaczne dopiero od połowy maja^^ Ponadto jakies intensywniejsze uzywanie balsamów, bedzie mozna niedługo pokazac troche ciała:) I zmienie kolor wlosów na jasniejszy, cieplejszy. Dziś pomalowałam paznokcie na rózowo, humor mi się poprawił:)

*Bardzo blada cera (żeby nikomu przypadkiem nie przyszło do głowy, że to przez Edzia Cullena :classic_cool: po prostu zawsze mi się podobali bladzi ;)) *jasne oczy (najlepiej zielone) *wysoki *chudy *czarne włosy W mojej szkole jest takich 2 ❤️. Jeden podszedł dziś do mojej koleżanki i pocałował ją w dłoń i coś tam gadał :( Złamał mi serce, okrutnik :(

Bo on taki dżentelmen, jest rycerzem, tzn, giermkiem :D Kiedyś się z nim spotykałam, ale okazało się, że nie pasujemy do siebie, sama tak stwierdziłam i on też, ale sentyment pozozstał ;) A ten drugi to rzucił mi niechcący nożyczki pod nogi na korytarzu, ale przeprosił i tak ładnie popatrzył na mnie swoimi zielonymi oczętami :classic_cool:... Co to była za romantyczna scena :D A ja głupia zamiast pomóc mu podnieść te nożczyki to poszłam pędem pod klasę :(

Bo rycerzy prawdziwych jest mało ;) Ale nie nosi miecza na wierzchu :D, więc nie poznasz go, bo rycerzy się wyczuwa intuicyjnie :classic_cool:

czesc dziewczyny 🖐️ Ja od dzis zapierdzielam piechota do pracy, 40 min do i 40 min z ;) Jest ok :classic_cool: