Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vashe

Wiosenne zmiany

Polecane posty

Ooo a to niespodzianka :P a jeździł na turnieje rycerskie ? Bo jak tak, to może się bili razem z tym z mojej szkoły :D

nie nie wątpie :) a z jakiego województwa jesteś? Mazowieckie? :)

Grill 🖐️ mądra decyzja z tymi autobusami ;) Mintaja - podlaskie ;) niedaleko od Twojego :classic_cool:

heh ale i tak nie wyglądał mi na pasjonata historii :) Grill - męska decyzja :classic_cool:

Mintaja - ten z mojej szkoły to wielki pasjonat historii ;) Zdał test na 38/40 punktów kujon :classic_cool: Miałam go kiedyś pasować na rycerza, bo giermkiem jest na razie, ale teraz to chyba tamta, co ja w łape całował to go będzie pasować :(

Grill - tylko żeby podeszwy całe były :classic_cool: nemezis*- no no chyba faktycznie rycerz ten "Twój" . Teraz rzadko można takich pasjonatów spotkać :)

No, rzadko :( Ale mam go w doopie uniosę się dumą i będę go ignorować , co może być trudne, bo mam jutro przy nich lekcje i to 2 pierwsze :O I wf też z nimi mam, ale przeżyję ;) Mam nadzieję, że spotkam jutro tego, co mi rzucił nożyczkami niechcący pod nogi ❤️

16, giermek 18(ufff w kwietniu kończy szkołę) a mój od nożyczek też 16 ;) a Ty ? Wyczuwam intuicyjnie, że 16 :classic_cool: zgadłam ?

rocznikiem no to tak :classic_cool: no dobra przyznam się, w poniedziałek będzie równe 16 :P

Wiedziałam, że mój 6 zmysł choć trochę szwankuje, nadaje się do użytku :classic_cool: Właśnie sobie uświadomiłam, że obijałam się cały dzień, a jutro mam kartkówke z fizy i matmy 😭I nic nie umiem a to wszystko przez kafe ! Jutro będzie rzeź niewiniątek 😭

Oj, będzie pogrom, chyba nie przeżyje :D Jutrzejszy dzień przekracza moje możlliwości :P I jutro mam tylko 1 h koło tego z nożyczkami 😭 Jutro mam plan niechcący wpaść w jego ramiona, na początku roku często mi się to zdarzało, ale wtedy mi sie jeszcze nie spodobał tak bardzo :P

osz szkoda, że nie ma już tego z mojej szkoły :( można rzec zazdroszczę Tobie :)

To znajdź jakiegoś :classic_cool: i zainicjuj jakąś romantyczną akcję z nim rozgrywającą się na szkolnym korytarzu...

hyhy ale tak bez uczucia nie potrafię :( :P muszę spadać, ale tylko na godzinkę, nie wiem jak Ty i dlatego miłego wieczoru :) jeszcze tu wrócę! :classic_cool:

Ja też idę, idę rozmyślać o tym od nożyczek a nauka pójdzie w chuj :classic_cool: 🖐️ Ja wrócę jutro dopiero, nie wiem, jak wytrzymam tę noc bez kaffe :classic_cool: