Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oooasdasdasd

19 lat i brak jakichkolwiek relacji z płcią przeciwną

Polecane posty

Gość łitnej hjuston
Napisałaś, że autorka za parę lat może obudzić się z ręką w nocniku i zobaczyć, że nie jest pierwszej młodości. Zważywszy na to, że teraz ma 19 lat jest to bardzo śmieszne :D Osoby 17, 18-letnie nie są jeszcze dojrzałe i na pewno nie jest to czas na sprawy takie jak seks. To, że seks uprawiają jest wynikiem ciekawości i tego, że koleżanka czy kolega już to robili, a oni jeszcze nie. Większość w tym wieku zaczyna? Więc jest to patologia, bo 17-latkowie to jeszcze dzieci. Co z tego, że jeszcze się nie całowała? Widocznie nie spotkała chłopaka, z którym chciałaby to zrobić. I nie wiesz co będzie za parę lat.

Gość Mówicie jej ,że to
no nie wiem czy tak ,,dopiero 19 lat" . jest już dorosłą kobietą, a nie podlotkiem

Gość łitnej hjuston
Dobra, Ty masz swoje zdanie, ja swoje. Dorosła jest wg DO, a to jakie ma w tym wieku podejście do życia to inna sprawa.

Gość Mówicie jej ,że to
wiesz można mieć i 30 lat i być niedojrzalym psychicznie i to znaczy ,że mamy się do tego czasu nie całować , nie uprawiać seksu i nie wiazać się z nikim?

Gość do Mowicie jej, ze to...
a co ty chcesz udowodnic:P? ze jestes lepsza, bo sie bzykalas w wieku 17 lat, a calowalas wczesniej? wez kobieto sie uspokoj:) ja jak mialam 19 lat mialam podobne doswiadczenia do Autorki topiku. tez ani buziaka ani trzymania za rece... teraz wszystko nadrabiam. calowalam sie 1. raz jak mialam lat 20, pieszczoty rok pozniej a teraz normalnie uprawiam seks i nie czuje, zebym cos stracila... mam dopiero 22 lata i moge z moim trzymac sie za rece, calowac i przezywac wszystko to, czego nie mialam do tej pory. i na Autorke przyjdzie czas, ale musi troche dopomoc sobie, chocby internetem.

Gość Mówicie jej ,że to
i co nie szkoda Ci tych lat,że nawet się nie całowalas? dziwne...