Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wicja

coś nie tak ,pomóżcie

Polecane posty

Gość wicja

mam podejrzenia ,że mążmnie zdradza ,chce mu to udowodnić tylko nie wiem jak .Nie odzywa się od 3miesiecy. Jedyne co mam to dziwny adres emailw jego poczcie,ale żadnego listu od niej czy do niej nie ma , Wszystko kasuje na bieżąco . Zmienił się od kilku miesięcy. Telefon nosi cały czas przy sobie , dźwięki wyłączone, bardziej dba o siebie , wychodzi kiedy chce nic nie mówiąc, wsiada w samochód i jedzie. Jak kogoś sprawdzić po adresie,jeśli jest taka możliwość to powiedzcie prosze, albo inne pomysły

Gość wpisz ten adres email
w wyszukiwarce google, moze pojawil sie juz na jakims portalu typu fotka i Ci wyskoczy

Gość wpisz ten adres email
są dwie opcje: albo Cie zdradza albo przesadzasz i wymyślasz sobie bo kasuje wiadomości. Może lubi mieć porządek na skrzynce? :)

Gość wicja
raczej nie przesadzam , jesteśmy razem ponad 20 lat. na poczte rzadko zaglądał, zazwyczaj mnie prosił abym pousuwała mu durne reklamy banków bo mu się nie chciało. Telefon zawsze kładł gdzie popadło, teraz nosi przy sobie. w wyszukiwarke wpisałamten adres , nic mi nie wyskoczyło

Gość podaj ten adres mailowy
moze cos znajde

Gość wicja
znając się tyle lat , zauważa się każde nowe zachowanie. Wcześniej mogłam przewidzieć, kazdy jego ruch słowo. Zmieniło się bardzo dużo , nie odzywa się od mies. ( to nie było nic wielkiego od sprzeczka po ,której normalnie przeszlibyśmy do życia codziennego.) Tym razem nie, prowokuje mnie do kłótni, im bardziej się trzymam i nie dam się sprowokować ,tym bardziej robi mi na złość. Wiem ,że to jego sposób , najlepszą obroną jest atak.Zawsze tak robił gdy czuł się winny. Mam już dość tych awantur , wypominania bzdur, oskarżania mnie o to ,że ziemia się kręci. To jest facet , który przez 20 lat nie wytrzymał tyg. bez sexu , a teraz tyle miesięcy.

Gość wicja
nie za bardzo wiem ,czy tak na forum moge. Zebym miała pewność ,że to adres kochanki to bym podała , ale może to być adres kogoś od niego z pracy. Choć jest dziwny bo wygląda jak nik z jakiegoś portalu. Imie i 3cyfry . Taki typowy adres małolaty.

Gość Niuniastaaa
do hakera sie zglos jakiegos

Gość podaj ten adres mailowy
zmien jego haslo na mailu żeby przez jakis czas nie mogl na niego wejsc i napisz od niego pod ten adres coś w sprawie pracy, czy tam dokumentow i zobaczysz co odpisze. Pozniej napiszesz ze pomylił adresy i to nie było do niej. Troche dziecinne ale jak chcesz byc pewna to przeprowadź małe śledztwo :) Swoja droga nie chcialabym byc w takiej sytuacji.

Gość wicja
właśnie teraz leży pije kawe i pisze smsy. Gdy weszłam do pokoju to szybko chwycił pilota w ręke a tel. rzucił na kołdre , tylko że klapka była otwarta. Ma dzisiaj wolne ,aż mnie przeraża ten dzień. Znowu bedzie robił mina złość aby później sobie wyjść i być usprawiedliwionym.

Przejrzyj bilingi, powiedz, że wiesz, że jak nie ma jaj, żeby pójść w jedną albo w drugą stronę, to rozwiążesz to sądownie. Biling prawdę powie. Postraszyć zawsze można ;)

Gość wicja
bilingi, nie wchodzą w gre , od lat mamy heyah, czyli karta. smsów i połączeń nie moge sprawdzić bo tel. ma przzy sobie, a w nocy pod poduszką. Narazie nic mu nie chce mówić ,że go podejrzewam , chce poczekać aż popełni błąd. Obserwuje go . Ale już ta atmosfera w domu mnie wykańcza . Dzieci też to widzą i co najgorsze słyszą

co?? pod poduszką ?? swoją drogą to cackasz się z nim jak z jajkiem co to do cholery jest! co on jest mąż czy współlokator? pozwalasz mu na taką sytuację bo boisz się postawić sprawę na ostrzu noża ?? to żyj w domysłach tylko żyjesz z mężem czy obcym człowiekiem?

Wyślij dzieci do babci, i zrób mu szewską awanturę. Powiedz teściom, że z kurwiarzem żyć nie zamierzasz niech pogadają z synkiem.

??? a to z mężem się gada przy pomocy teściów?? z nim to już nie łaska ?? rodzice chyba już za synka odpowiedzialności nie biorą........

Gość daria 82
czasami właśnie powiedzenie rodzicom męża odnosi większy skutek niż rozmowa z nim samym

przecudnej urody => Jeśli jest z nimi w dobrych relacjach to może (jeśli nie to odpada). Czemu? Ano jeśli mamy delikwenta, którego obroną jest atak i zaprzeczanie, że to jego ręka, to co ta rozmowa da? Choć, fakt, trzeba ją przeprowadzić spokojnie, choć w atmosferze zimnej groźby. Postawić ultimatum i je zrealizować.

jeśli miałaby dowody i pewnosć to tak,ale jeśli to tylko podejrzenia i facet jest w rzeczywistosci niewinny to wyjdzie na głupią kózke ;)

Gość wicja
nie mam dowodów. On się wszystkiego wyprze. Jego mamusia , oleje sprawe . On ma ją w du...e to bardziej ja utrzymuje z nią kontakt niż on. Jestem w patowej sytuacji, bo nie pracuje, wychowywałam dzieci , mamy czworo, 18, 14 i 8-letnie bliźniaki. Takze praca nie wchodzi w gre , bo wynajęcie opiekunki aby odprowadzały dzieci do szkoły i przyprowadzały i były z nimi te kilka godz. to więcej niż bym zarobiła. I tu apel do młodych dziewczyn , uczcie się i pracujcie, nie wierzcie w bajki o księciach. Ja miałam księcia przez prawie 20 lat. Był szczęśliwy ,że zajmuje sie domem dziećmi ( on dzieciństwo spędził w żłobku, przedszkolu, później z kluczem na szyi) Teraz słysze że jestem darmozjadem , nierobem, pasożytem. Jest to nie do wytrzymania Poświęciłam rodzinie swoje życie i byłam szczęśliwa .

przecudnej urody => Tia, niewinny ;) Człowiek to leń z natury, po co kombinować jak się nie ma nic do ukrycia?

autorko ale dzieci są dawno odchowane generalnie oddając już nawet bliźniaki do zerówki mogłaś za czymś się rozglądać- nawet swoim - dziś nie miałabyś dylematów

Gość wicja
Rozmowy z nim nie ma żadnej. Próbowałam wiele razy, on się wydziera na mnie , obraża mnie, wypomina ,że na weselu kuzynki tańczyłam z moim byłym chłopakiem. (to było 16 lat temu) . 3 lata temu pojechaliśmy na wczasy , ja pakowałam nas wszystkich , on miał zabrać dokumenty. Okazało się ,że nie wzioł karty, na szczęście ja miałam kredytową. Teraz mi wypomina ,że ja przejebałam kase z karty kredytowej. Amnezja dla jego wygody. Albo to ,że na 30 urodziny ktoś mi przysłał kwiaty. (fakt dostałam 30 róż, nie wiem od kogo , myślałam ,że od niego) On mnie cały czas atakuje i prowokuje do kłótni. Musze mu udowodnić , wtedy będe górą

tiaaa górą powie c,i że znalazł inną bo ty się już do niczego nie nadajesz i fakt jesteś osobą po której doskonale się jeździ a ona nic nie powie bo przecież nie ma wyjścia nawet ty siebie tak postrzegasz- to nie dziw się, że i on tak cię widzi