Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no nie wiemnie wiem

czy facet moze odejsc od kobiety gdy ta ma zbyt duze powodzenie?

Polecane posty

Gość no nie wiemnie wiem

czy to jest mozliwe ?

Jeśli kobieta nie spławia amantów, tylko dowartościowuje się wianuszkiem absztyfikantów, to jak najbardziej. P.S. Sposoby na spławianie w stylu: "Na kochanka się nie nadajesz, ale z chęcią powitam cię jako mojego przyjaciela", bądź po prostu "spierdalaj pedale!" zawsze działają.

Gość brunetka_z_kręconymi_włoskami
mój przeczytał smsa którego dostałam od pewnego chłopaka w stylu "jesteś piękna, marzenie każdego mężczyzny" i moją odpowiedź "proszę do mnie nie pisać, jestem zajęta, żegnam" i następnego dnia powiedział, że sam już nie wie czy mnie kocha

Gość no nie wiemnie wiem
spalwiam mowiac ze jestem juz w zwiazku... ale moj strasznie u mnie nie lubi tego calego ,,powodzenia,, wczesniej faceci sie tym cieszyli ze mam tylu adoratorow a ten nie bardzo... moze nie cieszyli ale im imponowalo

Gość no nie wiemnie wiem
ja juz nic nie rozumiem oj faceci

Gość no nie wiemnie wiem
brunetko a jestescie dalej razem?

no nie wiemnie wiem => Spławiasz nieskutecznie i to celowo. Związek z definicji jest tymczasowy (przynajmnie w warstwie ostrości intuicyjnej), więc czemu goście mieliby się tym przejąć. Przymówki do własnej męskości zaś nie zniesie żaden. Tak więc: wasi faceci jak najbardziej mogą mieć podejrzenia i czuć niesmak. :)

Gość no nie wiemnie wiem
ja juz kombinowalam zeby sie troche oszpecic ... ale to juz chyba jakies feromony sa bo to nic nie daje

Gość no nie wiemnie wiem
jak nie skutecznie?skoro mowie nie to znaczy nie

Gość no nie wiemnie wiem
nieskutecznie sorki za byka

Boże mój, a kto zrozumiał nie nie poparte cięższą artylerią? Kilka nachalnych dup też musiałem zjechać jak bure suki, żeby się odpierdoliły stąd wiem, że tylko taki sposób działa.

Gość gagartka
jak cie zostawi z tego powodu to znaczy ze cie nie kocha . Tak wiec wczesniej czy pozniej i tak cie zostawi jak nie kocha a zawsze lepiej wczesniej niz po 40 z 3 dzieci :P

Gość gagartka
kaliban ale z ciebie buc :O zenujący :P

Gość no nie wiemnie wiem
tak sie tylko pytam czy to mozliwe hehe chcilam poznac punkt widzenia innych osob . On sie boi ze ja Go zostawie ,a ja ze On mnie ,tosmy sie dobrali

gagartka => tedy z ciebie niedowartościowana kurwa :). Już ja widzę te wpisy, jakby za facetem co chwila uganiał y się kobiety, przepisywały smsiki, a on nieco zakłopotany tłumaczył: "no wiesz, niby mówiłem nie, a one nic.."

Gość gagartka
chyba sam jesteś niedowartosciowany lub nie wiesz co to słowo znaczy :P Ja nie bede tłumaczyła się facetowi z smsów ani tez nie wymagam tłumaczenia czemu one do niego piszą :P Wiem ile jestem warta i dlaczego jestem z facetem ,on wie dlaczego jest ze mną a smsy i adoratorzy ewentualnie adoratorki to nie problem . Noo chyba ze ktoś jest niedowartościowany wtedy jest problem :P Niektórzy jak w twoim przypadku mając niedowartosciowaną kobiete w domu muszą poniżac i wyzywac inne aby ta domowa lepiej się poczuła :O to jest właśnie żenujące :O

Gość no nie wiemnie wiem
a tak pozatym to miedzynami sie dobrze ulada hehe a wy sie kloccie nie ma o co :)

gagartka => Żenujące jest zbytnie natężenie emotikonek. Niedowartościowana kobietę? Pff. Ja taką w pierwszej kolejności bym pogonił. "muszą poniżac i wyzywac inne" - ty zaczęłaś i teraz się głupio tłumaczysz. W sumie zazdroszczę ci jednego tylko: ja pływać nie umiem, a ciebie zawsze głowa na powierzchni utrzyma

Gość wiosenna bryza 3465
Samo powodzenie to nie problem, zalezy jak kobieta się do tego odnosi. jesli dochodzi do smsów to facet ma prawo si wściec, bo ... skąd ten adorator ma numer telefonu !!!??? Musiała mu go dać a to juz przyzwolenie na flirtowanie!

Gość gagartka
hehehe nie odwracaj kota ogonem ,i nastepnym razem nie chwal sie wyzywaniem kobiet . Wiem cieżko przyjąc słowa krytyki zwłaszcza takiemu bucowi ale to juz nie moj problem :P a emoty kocham :P :classic_cool: Żegnam cie gorąco majac nadzieje ze nigdy takiego buca żenującego nie spotkam . Z mojej strony to wszystko a ty sobie mozesz ulzyc i jeszcze mnie od kurw powyzywac :P ciao

Gość no nie wiemnie wiem
nie nie to nie tak ze moglabym dac komus nr. oni sami jakos zdobywaja a znajomi maja zakaz podawania mojego numeru .jednak czasem widac ktos sie wylamuje .

hehehe to macie problem :!: już nie macie innych zmartwień, jeżeli się kochacie to cieszcie się sobą a jeżeli nie to nie zawracajcie sobie głowy :D

gagartka => a idź w pizdu i dalej, i nie wracaj. Również mam nadzieję na taką nie trafić, ale kto wie - zawsze jakieś gówno się przypałęta, co to myśli, że posiadanie cipy świętą-nietykalną czyni. Choć akurat takich, fakt, kijem bym nie dotknął...

Gość no nie wiemnie wiem
to tylko bylo pytanie nic wiecej .

Pamietaj slowo proszę nie pisac, daj spokoj. Itd sa malo skuteczne. Facet by sie odczepil to musi miec dosłownie ostro i wogole powiedziane won. Faceci nie lubia jak pisze za czesto ktos do ich kobiety.

Gość no nie wiemnie wiem
wiesz z tymi facetami to roznie ,raz tak mnie nagabywal facet ze udezylam go bo on mnie zlapal tam gdzie nie powinien a ten do mnie lubie takie ostre ... chociaz prawda nie umiem powiedziec nikomu tak otwarcie spadaj gosciu .ale czas sie nauczyc nie chce ranic swojeo faceta i to juz jest ten nie chce innego