Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krokus..........

Doprowadził mnie wczoraj do....

Polecane posty

Gość krokus..........

bynajmniej nie do orgazmu, ale do SZAŁU. Czy Wasi faceci też są tak wkurzający?? Jestesmy razem 5 lat, i po tym czasie stwierdzam, że chyba mu si znudzilam. Mialam wczoraj straszna ochotę na..wiadomo na co ;), wykapalam sie, wypachnilam (nie wygladam jak shrek dla jasnosci, uwazam nieskromnie ze jestem całkiem do rzeczy ;) - myslalam ze sam sie domysli po co to wszysko, ale gdzie tam. Wiec w koncu nie wytrzymalam i zaczelam sie do niego bezczelnie dobierac, niezle sie juz nakrecilam, caluje go a ten mi WYBUCHA SMIECHEM!!! i stwierdza "ty jestes taka SLODKA!!! kiedy masz ochote ze nie moglem sie powstrzymac od smiechu" No boooosko, to ja sie stram wygladac jak 8 cud swiata, byc namietna i gotowa na absolutnie wszystko czego by tylko chcial, a on mi mowi ze jestem slodka :( I wcale ale to wcale nie mial na mnie ochoty, zrobilo mi sie przykro, zamknelam sie w lazience i sie poryczalam :O po czym sama zrobilam sobie dobrze :D Czy Wy tez miewacie takie sytuacje?? Ja juz nie wiem co mam o tym wszystkim myslec, zle mi :(

Gość krokus..........
ale czym mialam go akurwic, tym ze chcialam zeby byla nam cuuuudownie :(?

Gość ja30
rasowy samiec ,ale nie przejmuj się poprostu jak on będzie miał straszną chęć na sex zrób tak samo

Gość krokus..........
ladaco na ale sam powiedz, zostawilbys bys podnieconą kobietę samą sobie??

Gość ja30
mój też często tak robi -obiecuje caly dzień kusi ,dotyka a wieczorkiem usypia...........

Gość to mnie rozwaliło
"zamknelam sie w lazience i sie poryczalam po czym sama zrobilam sobie dobrze " zajebista jesteś :D

Gość krokus..........
tez chyba usnę następnym razem, i kolejnym tez ;) zobaczymy kto dłużej wytrzyma :O (obawiam się że jednak nie ja)

Gość o żesz kurczę
kobiety to są jednak pochwowomyślace... :D

Gość ja30
z grzeczności nie zaprzeczę,,,,,,,,,)