Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet_567

Czy można tęsknic po takim czasie, jak zapomniec?

Polecane posty

Gość tęsknię i tęsknię
nie potrfię zapomnieć:(

Gość nelliss
hmmm ciekawe ja moge powiedziec tylko tyle spotkali sie jk mieli po 17 lat ,potem los postanowi ich rozdzielic ,poukladali sobie zycie ona mezatka on wolny ptak ,znów przypadek - spotkali sie i poraz kolejny nie mogli bez siebie .Z nów los zakpil ,a moze to oni nie potrafili byc ze sob,rozstali sie .Minelo 10 lat ,ona w stalym zwiazku ,poukladane zycie ,dom ,autko ,praca ,facet nawet ok , i nagle pojawia sie on kolejny raz .Rozmawiaja wiele razy ,milosc jest jeszcze wieksza jak kiedys ,chc ,pragn i... ZOSTAWIAJA SWOJE DOTYCHCZASOWE ZYCIE ,BO SA PEWNI ZE TEGO WLASNIE CHCA ,CHC BYC RAZEM JUZ NA ZAWSZE ,TO TAKA MILOSC AZ DO LEZ ,AZ FIZYCZNIE JA CZUJESZ ...minelo dwa lata i ..on mieszka w innym miescie ,ona zostala i mieszka sama ,nawet nie potrafi do niej napisac wyslac zyczen na swieta hmmm czy waryo bylo ,czy naprawde istnieje tesknota i milosc tak wielka a moze to jest zludzenie takie jak w tej histori to prawdziwa historia i jeszcze bardzo swieza i wspomnienie rani mnie bardzo ..

Gość wiesz a może warto
jeszcze raz zawalczyć może to jeszcze ma sens serce trudno oszukać czasem czas goi rany ale nie zawsze ZAWALCZ

Gość Poranna Rossaaa
też kiedyś poznałam super chłopaka, spotkaliśmy się dosłownie kilka razy. Później przez różne perypetie kontakt nam się urwał a ja ciągle nie mogę o nim zapomnieć. Czuję, że mogła być z tego wspaniała historia, niestety na dzień dzisiejszy jest niespełniona.

Gość dlaczego ją zostawiłeś
a dlaczego ją zostawiłeś? czy wiesz że czas jak długo jest się razem nie zawsze ma znaczenie, w ciagu miesiaca można naprawdę mocno się zakochać, miałam podobnie ,po 4 miesiącach mój facet też się rozmyślił,ot tak poprostu,nie wiedział czego chce, bardzo cierpiałam,prosiłam żeby wrócił i nic, potem jemu się odwidziało ale ja już go nie chciałam mimo że jeszcze coś się tam tliło, jak myślisz,chciałbyś być z kimś takim? niezdecydowanym? sam sobie odpowiedz

Gość miłość jest była i będzie
zdaża się tak :)

Gość ja tesknie juz ponad rok
za facetem z którym widziałam się kilka razy, czułam w nim bratnia dusze. Niestety nasze drogi przymusowo sie rozeszły

Gość cierp ciało coś chciało
i dobrze ci tak, nie ma nic gorszego niż niezdecydowany facet, wiem cos o tym, czy chciałbyś być z dziewczyną która kopnęła cię w dupę a potem prosiła wróć ,plis,plis, bo ja nie! przerabiałam już coś takiego,faceci są dziwni,goesi od kobiet,te bynajmiej wiedzą czego chcą ,niezdecydowanym facetom stanowczo NIE

Gość Wszystko się da
Da się,da się, wiem po sobie. Przepłakałam,nie rozmyślałam, zmieniłam miasto dokł.to wszystko co się dało i przeżyłam, potem pojawił się ktoś drugi i już nie chce innego - troche to trwało ale jest cudnie. Powodzenia autorze

Gość Wszystko się da, naprawde
Da się,da się, wiem po sobie. Przepłakałam,nie rozmyślałam, zmieniłam miasto dokł.to wszystko co się dało i przeżyłam, potem pojawił się ktoś drugi i już nie chce innego - troche to trwało ale jest cudnie. Powodzenia autorze

Gość czasem sie nie da niestety
ja tak mam juz dwa lata.bo tyle go nie widziałam.a Jego twarz ciagle pod moją powieką

ale wy się lubicie zamartwiać. tylko od was zależy, co siedzi w waszej głowie. tylko wy możecie tym sterować.