Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abraja

Wstretne jesteście

Polecane posty

To forum to najgorsze jakie w zyciu widziałam plujecie jadem,kałem i moczem na wszystko i wszystkich.Jesteście zazdrosne,wyszydzacie,wysmiewacie,obrażacie kogo sie da.Nietolerancja tutaj siega zenitu.No i kazda jest koorwa najmadrzejsza,wszechwiedząca i tylko to co ona zrobi jest najbardziej naj chyba bardziej od najbardzieja PISZE TO TYLKO DO TYCH GDACZACYCH WQRW MNIE KWOK CO CICHO SIEDZIEC NIE POTRAFIA No zaraz sie rzuca te drapichrusty memlace jęzorami pomartańczowe bo brak im odwagi Gardze wami wstrętne babsztyle co nie umiecie pomóc a tylko z dupy strzelacie Nie liczcie na odpowiedz bo jej nie bedzie Pozdrawiam za to te co matkai sa naprawde które aja serce kochac i kochaja nie tylko siebie.

Gość dalej nie możesz przeżyć
że ci ie pieją z zachwytu nad dzieckiem? Nic cie tu nie trzyma;)

Gość a ty jakaaaaa
no właśnie widać jaki to babsztyl zakłada wredny topik

Własnie!Chciałam Ci powiedzieć ,że masz śliczne dziecko:)

Gość abraja panuj nad sobą
bo to tylko forum i niepotrzebnie się unosisz. Ktoś coś pisze to olej, udaj ze nie widzisz i pisz dalej. Szczerze Ci polecam, jeśli nie umiesz oddzielić forum od swojego życia i takie negatywne emocje wywołuje u ciebie pisanie tutaj to sobie odpuść albo chociaż zrób kilku tygodniową przerwę.

Gość moje najśliczniejsze
ja ma jeszcze ładniejsze

Abraja - net daje poczucie wolności i bezkarności , bo nie patrzy się nikomu w oczy .Nie przejmuj się , przecież to świadczy tylko o tych , co tak się zachowują .Nie warto nawet nad takimi wypowiedziami się pochylać .Wszystkiego dobrego i więcej wiary w sympatycznych , dobrych ludzi :) Pozdrawiam :) Ps.A synka masz ślicznego 🌻

Umiem oddzielic moje zycie poprostu moze dotrez do niektórych ze to jest forum dla matek a nie dla ulicznic... Dziekuje za komplement Ja sie nie przejmuje tymi komentarzami tylko łudze sie ze djdzie do jednej czy drugiej skoro sie odzywaja widac ze zabolało....no cóz prawda w oczy kole

Gość a ja uwielbiam taniec
A mnie to nie przeszkadza. Po to jest forum zeby kazdy mogl sie wypowiedziec na kazdy temat. A abraja ma bardzo ladnego synak, nie rozumiem czemu sie czepiacie. Pisze na pomaranczowo, bo mam tu kilka zaczernionych nikow do ktorych nie pamietam hasel. Wiec nie zakladam kolejnego profilu.

zastanawia nie zjawiskowośc ze ktos kto przychodzi tu po porade zostaje zmieszany zbłotem ja tu juz nikogo o nic nie pytam raz weszłam rok temu i do dzis załuje ze wogóle podjełam temat wem ze sa tu naprawde porzadni ludzie ale czasem....

Gość cftdgsgd
nareszcie ktos mowi prawde :) bravo autorko:) ja jak zaloze jakis topik to tez tylko jestes zjechana przez te szmaty....zadnej dobrej rady

Gość nie tylko elokwentna
ale i konsekwentna "Nie liczcie na odpowiedz bo jej nie bedzie" buahaha :D

Gość Alez mam stracha!!
No wlasnie,to forum najgorsze z najgorszych.Na innych jest kulturalnie a tu niestety nieee.

To poszukajcie innego forum. Gdzie WSZYSCY są dla siebie mili i kulturalni. Powodzenia

pisałam do tych co juz zaczely kwakac trzeba czytac ze zrozumieniem

Gość AaliyahHaughton
Abraja czytam topic o MJ, duzo tam jestes nawet fajna kobitka z Ciebie ale kurcze jak zobaczyłam foty Twojego synka na NK , to pomyslałam żenada :o P.S tez jestem z Bszczy

Gość gdzie to lezyyyy
a gdzie ta pipidówa się znajduje

Gość Abbey
spokojnie a o wolnosci slowa to ty slyszalas? nie ma co sie unosic, kazdy odpowiada za siebie, a ty tez nie wykazalas sie zbytnia kultura

Gość ewewe
Nadal przezywasz, ze ktos skrytykowl Twojego syna, ktory przeciez jest MODELEM! ? :D

Gość karzel syn abrai
pozdrawiam :classic_cool:

Gość było ttrzeba sobie
ładniejszego bachura spłodzić, nie do ludzi pretensja że masz downa

Gość sxdcfvgbhnjn
Jejuuuu ale słodki ten Twój synuś !!! Buźka jak u laleczki, śliczny !! :)

Gość a ta ciągle
wałkuje wątek wkur***nej matki pseudo modela daj dziewczyno innym spokój, unosisz się tylko dlatego że zaskoczyły Cię niepochlebne opinie o Twoim dzieciaku wszyscy jesteśmy dziwadłami, wraz z Tobą

Gość p-a-t-i-t-k-a
abraja idz lepij pilnuj twojego synusia bo znow zachoruje na jelitówke a w kraju w którym obecnie mieszkasz moga cie oskarzyc o zaniedbywanie i głodzenie synka

i kurde za szybko wysłałam:) no w kazdym razie - jesteś jedną z niewielu mam na ty "forum" czyt. targu , z która można porozmawiać o czyms innym niz kupeczka , spacereczek , fasoleczka, etc etc .. więc cokolwiek tu napiszesz , jestem za

Gość sama wstretna jestes
Topik napisala ktora sama siebie i swego bachora ma za najnajnaj i na wszystkich topikach wychwala sie wszystkim:-OA idz idiotko niedojrzala:-Oprzezyc nie mozesz ze syncia twego ktos nazwal tu karlem. No bo wyglada jak karzel!Nic ladnego w tym dziecku nie jest. A tak po za tym spojrz w lustro laska:-O