Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość STUDNIA BEZ DNA

KOBIETY NA KAFE - UJAWNIONE DANE

Polecane posty

Gość STUDNIA BEZ DNA

Obserwuję kafe i forum od 3 miesiecy. Czas na podsumowanie. Setki tematów, wpisów, dyskusji i odp. na forum, kafe uczuciowym i erotycznym. Próby poznawania ludzi i nawiązywania znajomosci. Z setki kobiet, które zdecydowały poklikać ze mną (nie było napalenia, nachalności itp), połowa poza forum napisała na podany mail lub gg 2/3 otrzymała dane, które chciała: najpierw ogólnie, jakies doradzanie, wymiana mysli poglądów, co robię, kim jestem, wiek,zdjęcie, czym sie interesuję i propozycje spotkania. Były to moje prawdziwe oblicze. Część otrzymała info dokładnie pod siebie . 30 dziewczyn zdecydowało sie przesłać zdjęcie w rewanżu. Klikanie trwało różnie w czasie, ale wynik jest jeden. Zazwyczaj po kilku dniach odpuszczaly, przestały się odzywać bez podania przyczyn mimo,że obiecały pisać, rozwijac znajomość i nie wykluczały spotkania. Zdecydowanych było zaledwie 5 osób z czego 2 potraktowały to serio i do tego etapu znajomości doszło. 1 osoba pozostała,kontynuuje i ceni sobie znajomość bez parcia na związek. Inna jest zdecydowana na układ bez zobowiązań. Reszta nie chciała tak naprawdę żadnej znajomosci woląc to co ma, czyli nic a kilka zaledwie podało jako powód odległość lub swoją niegotowość z różnych konkretnych powodów. Cały ten zgiełk na forum, jęki o faceta, samotności, złym losie, życiu itp, jest niewiele warte. Mają to na własne życzenie jak widać ze statystyki. Wszystkie podjęte moje działania nie były obliczone, rozgrywane, nachalne czy chamskie. Oceny i opinie były pozytywne. Nie prowadze żadnych badań a zachowanie było normalne i empatyczne z zachowaniem taktu , proporcji, bez cisnienia, desperacji czy obojetności. Jakieś komentarze?

Może nie podobałeś im się z wyglądu albo z prowadzonej rozmowy?

Gość stopy nie zmniejszysz
rozbij tekst na części ,a lepiej się przeczyta

Gość ubrane fakty
.....bo na kafe nie szuka się faceta,zresztą sam popatrz na to co robiłeś...30 kobiet bajerowałeś by dojść do wniosku,ze kafeteria to nie portal randkowy?

Gość STUDNIA BEZ DNA
Lily - zadna nie dala mi tego odczuc zarówno co do wygladu jak i rozmowy Wrecz podkreslały, ze ok

Gość STUDNIA BEZ DNA
Ubrane fakty - nie doczytałaś/eś...Nie było bajerowania a jedynie poznawanie przy okazji tematów na kafe a one robiły podobnie a nawet deklarowały, ze oczekuja zainteresowania i sa zainteresowane. Twoje wnioski bez podstaw. Nie było zarzutu, ze cos nie tak a róznice pogladów czasem rózniły sie w drobiazgach

Łatwiej poznać fajną dziewczynę w realu 🖐️ Chociaż niektórym się udaje

Gość modnie to sie nazywa
dobrze sie bawiles?

Gość ubrane fakty
Bredzisz i się usprawiedliwiasz dla mnie twoje zachowanie jest głupie i dziecinne,skoro brałeś na poważnie pisanine kobiet na forum. Ja mam wrażenie ze to faceci z kafe są zdesperowani,naiwni i łatwi...szukają guza i czasem go znajdują :D

Gość STUDNIA BEZ DNA
co za ludzie...Nie było i nie ma mowy o zabawie. Poznałem po prostu jak to jest a w realu ludzi troche znam. Chciałem poznac tych, których nie spotkalbym nigdy, gdyby nie net

yeez przecież grzecznie tylko zapytałam o stwierdzania "faktów" jak leci mamy ZSa:)

Gość ubrane fakty
którzy? ..wszyscy?

Gość ubrane fakty
tak uważam.

o stwierdzania "faktów" jak leci mamy ZSa poprawię się od stwierdzania faktów jak leci mamy ZSa i sami:)

Gość ubrane fakty
:O chciałam im pomóc zrozumieć kobiety:P

Gość STUDNIA BEZ DNA
Zawsze szczery - temat nie głupszy niz inne, swoje obserwacje, oczekujac na komentarze, które zaczynaj byc naprawde zabawne a sensem biją po oczach:))

Zawsze szczery - temat nie głupszy niz inne, swoje obserwacje, oczekujac na komentarze, które zaczynaj byc naprawde zabawne a sensem biją po oczach czyli z zalozenia chciales zalozyc glupi temat, rozumiem udalo sie, gratuluje

Gość ubrane fakty
16:34 [zgłoś do usunięcia] zawsze szczery chciałam im pomóc zrozumieć kobiety tak, naturalnie oczywiście ze tak było.

ike :D no widze ze grzecznie no widze ze z nadzieja a swoja droga ciekawa bylaby rozmowa komisia i zs

yeez z jaką nadzieją znowu?? litości !