Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość STUDNIA BEZ DNA

KOBIETY NA KAFE - UJAWNIONE DANE

Polecane posty

oczywiście ze tak było. naturalnie, tym samym chcesz powiedziec, ze uwazasz, ze wiekszosc kobiet jest wulgarna i chcialas prawiczkow do tego przyzwyczaic? na przyklad w rozmowach z alterem ciekawy sposob

ewentualnie zgodze sie z tym, ze moglas prawikom pokazywac jak dziala modelowy brak kobiecej konsekwencji, te lekcje uwazam za zakonczona pelnym sukcesem

wiesz ike pamietam ze lubiliscie sie z komisiem wiec nadzieja wydawala mi sie logiczna ale moge sie oczywiscie mylic

Gość ubrane fakty
Czepiasz się a po drugie to nie Twoja sprawa. Nie ,większość kobiet z kafe jest idealnych ,tylko jedna nie jest (nie zgaduj ,przyznaje to ja)

nadzieja wydawala mi sie logiczna ??? mi nigdy:) swoją drogą ja widzę , że nasz ZSek to mocno zorientowany w tematach prawiczkowych:)

Gość ubrane fakty
Zs Ty nic nie rozumiesz co miałam zrobić zatłuc Go?

Nie ,większość kobiet z kafe jest idealnych ,tylko jedna nie jest (nie zgaduj ,przyznaje to ja) chwila chwila, na razie stwierdzilas, ze to wszyscy faceci sa beznadziejni, o idealnych kobietach jeszcze nie rozmawiamy ale twoja charytatywna akcja poznawania prawikow z prawdziwa kobieta jest godna pochwaly

Zs Ty nic nie rozumiesz co miałam zrobić zatłuc Go? ja nic nie rozumiem? hahaha niestety zmartwie cie, wiekszosc rzeczy rozumiem, z trudem bo z trudem potrafie tez zrozumiec kompletny brak konsekwencji i granic

wiekszosc rzeczy rozumiem, z trudem bo z trudem idę skakać z radości :)

Gość ubrane fakty
Nic nie rozumiesz tylko ze jesteś tego nieświadomy nie potrafię ignorować kogoś kto mnie oczernia i wyzywa...taka jestem trudno się mówi,.

nie ignorować a na nowo zaprzyjaźniać się to dwie inne sprawy , sami facet teraz doskonale wie jak zmusić cię do tego, żebyś grała tak jak ci zagra gratuluję:)

Nic nie rozumiesz tylko ze jesteś tego nieświadomy kolejny doskonaly zart nie potrafię ignorować kogoś kto mnie oczernia i wyzywa...taka jestem trudno się mówi,. no przeciez mowilem, prawdziwa kobieta, wszak komunikatory, telefon, czy inne sposoby niepublicznego rozwiazywania takich konfliktow prawdziwej kobiecie nie prsytoja

swoją drogą ja widzę , że nasz ZSek to mocno zorientowany w tematach prawiczkowych ike czy po tym skakaniu masz taka wlasnie sugestie :D ?

Gość ubrane fakty
ja pier przecież o to mu chodziło zeby mnie gnoić na kafe zresztą nieważne--uległam jestem miła mam spokój faceci to chu....:)

Gość zielona_fala
hmm na gg to bym popisała spotkać też bym się spotkała a co dalej? tego nikt nie wie sama szukam kogos na gg można też i tuu ale to jest inaczej ściany mają uszy sorka oczka

to twoja sugestia jak chcesz to rozwin :D w koncu kazdy kiedys byl prawiczkiem

hmm yeez miałam na myśli tylko to, że ZS i te tematy czyta:)

widzę, że koleżanka rozczarowana :D

Gość zielona_fala
tak? duszku?

Gość zielona_fala
łał duszku cieszę się