Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość massz

Bajki, których nieznosicie, są takie?

Polecane posty

Gość massz

Bo u nas ostatnio rządzi Kubuś puchatek, a ja nieznoszę tej bajki:O Te postacie są jakieś niedorobione emocjonalnie:O Też macie bajki, które wasze dzieci lubią, a wy nie?

Moje dziecko jeszcze nie oglada, ale jak sobie pomyślę o Muminkach....fuj nie nawidze tej bajki

Gość puszczany w tv Żwirek i Muchom
orek

Gość o takie tam nicośik
wszystkie na cbeebies

Gość A ja nie potrafie ogladac juz
bajek..., a dopiero w ciazy jestem, no bo - mis uszatek chodzi do przedszkola a mieszka sam?! :P - w Zolwiu franklinie jest pokazany ostry egoizm i dyskryminacja, tylko on ma imie, slimak to slimak, kaczka to kaczka... buuu - w innych bajkach np. Aparatka, 6 w pracy, itp. wszyscy chodza tak samo ubrani non stop!!! - jak sie rozmnazaja gumisie i smerfy'?? Buuu smutno mi ze nie mam radosci z ogladania bajek...

ja nie lubie muminków na mini mini, nie są takie ak kiedys, o wiele brzydsze i tematyka jak nie o śmierci to o duchach albo wampirach :-/ nie lubilam tez bajki"tomek i przyaciele", ale na szczescie sie skonczyla

Gość ksiezniczka sisi

Gość ttttttttt
na jim jam jest tomek :)

Gość kubus i muminki ok
to mają być bajki dla dzieci - więc zrozumiałe jest ze wiele rzeczy jest uproszczone :P po co np dziecku wiedza jak rozmnażają się smerfy? - to tez fajna pozytywna bajka moim zdaniem! mnie irytują te współczesna "Ed Edd i Edi" albo "Andy i Mandy" - nie wiem czy poprawnie napisałam -ale nie o to chodzi- po prostu jak widzę to mi się nóż w kieszeni otwiera! co to kurka wodna ma być dwóch sadystów i kościotrup??? jaki z tego pożytek dla dzieci? a leci na dziecięcym kanale! albo te Edy - jeden pseudobiznesmen cwaniaczeki 2 sieroty i koles z deską? :P

Gość sxdcfvgbhnjn
nie znosze muminków, koziołka matołka,

Gość konkurencje wygrywaja
Muminki ti jest bajka dla debili fujjj feeeeee brrrrrrrrrrrrrrrr

Gość ja nie znoszę
scooby doo za to mój mąż uwielbia i córce też sie podoba

Gość massz
Muminki lubię, ale nie znam wersji z minimini. Natomiast puchatek:O ta banda mnie przeraża:O Kubuś - głupek, któremu ciągle burczy w brzuchu, pedalski Prosiaczek, stary zgryźliwy Królik, Tygrys z adhd i wadą wymowy, Osioł z depresją - to mają być wzorce naszych dzieci?:P

Gość Ja wam mogę powiedzieć
jakich bajek nienawidzą wasze dzieci. Odpowiedź prawdziwa na moim własnym przykładzie: - Pink i Mózg - masakra!!! - Pomysłowy Dobromir - masakra!!! szczególnie ten ptać "tju tju" :o - nowoczesne bajki z Cartoon Network (Edy, Aparatki i inne) - porażka!!! zupełnie jak zauważyło to wiele z was... - japoński szit - poracha!!! - Gumisie - żyg... :o - Bolek i Lolek - nie cierpię!!! - Krecik - nie cierpię!!! - Smok Wawelski - blah :o - Maja - straszna bajka :o pająki i inne robaki przyprowadzają mnie o schizy - South Park - masakra!!! Uwielbiam: - Ulica Sezamkowa - nieinwazyjna, miło się ogląda - bajki z serii Looney Tunes - Muminki - kocham Bukę i Włóczykija :D ale nie cierpię Małej Mi, bo ma wredne spojrzenie - Smerfy - są okej - Teletubisie - nudne, ale ujdą... - Pyza na polskich dróżkach - klasyka, ale rzadko można to trafić, piątka za fajną ścieżkę dźwiękowa - Rumcajs - klasyka, okej - Miś Uszatek - okej, trochę nudny ale lubię muzykę i piosenki z tej bajki :)

Gość baronowa baleronowa
Ja nie cierpię gumisiów. A smoka wawelskiego uwielbiam

Gość xxxxxxxxxxxxxxx
Nie lubie Boba Budowniczego :D

Gość a mu mnie megaminusa
ma puchatek - no niedorobiony kretyn :O muminki - to samo, japonskie kresykowki - caloksztalt fujjjjjjjjj :O

Gość ahaaaaaaaada
Wszystkie.Jak sama byłam mała to też nie znosiłam "dobranocek

jeśli chodzi o bajki czytane to nie cierpię "kopciuszka" :-/ a jeśli o taki tv to u nas mini mini i nie przepadam za elfikami nie pamiętam tytułu, chyba Kraina elfów czy jakoś tak, ale mnie tak strasznie wkurza ta bajka- nic nie wnosi, zero jakiegokolwiek przekazu. Koszmar :-o Za to uwielbiam Olinka Okraglinka :D Jako dziecko nie cierpiałam kaczora donalda i myszki Micky... w niedzielę nie oglądałam wieczorynek wrrr :)

Gość bukaa
Na pewno rodzicom podobaja się inne bajki niz dzieciom. Dla mnie szczytem idiotyzmów jest Scooby Doo, ukochana bajka mojego syna, którą mógłby oglądać w kółko. I nie cierpię smerfów, bajki nie wiadomo dla kogo. Kiedyś się w nią wsłuchałam i jest tam wiele rzeczy, których dzieci nie rozumieją.

Gość ja 1987
traktor tom , rupert;/ ale on naszczescie tak srednio patrzy na bajki;p

Garfield ten co na wieczorynkę jest puszczany. mój synek uwielbia Domisie i Lippy and Messy jak je widzi to jak zaczarowany siedzi :D

Duzo jest bajek ktore irytuja, ale to prawda one sa dla dzieci :) Olinka okraglinka uwielbia, Cliforda :D, i jak tam mis w jakims tam domku... Ale niestety wiecej jest bajek ktorych nie trawie. A najbradziej mnie irytuja takie byle jakie. Np. swoka Po, no wiecie bez ladu i skladu :D

Gość eeeeeeeej a co wy chcecie
od tych muminków,smerfów i gumisiów, puchatków? przecież to oldchoolowe, kolorowe bajki, a nie tak jak te japońskie shity, kwaśne teletubisie i inne durne nowoczesne bajki, w których pełno krwi, wyzwisk, bijatyk, a gdzieniegdzie seksu! a pamiętacje troskliwie misie, kucyki my ponny ? faaaaaaaaaaaajne:D

Sciskam troskliwe misie!!!! uwielbialam zlosnice i brzydala :D

Gość eeeeeeeej a co wy chcecie
w ogóle one były takie ładne,kolorowe i radosne:D...a złośnica i brzydal to kutafony hehehe:p...zawsze musiały coś popsuć...i te kucyki, pamiętam, jak byłam mała oglądałam po 10razy to samo...zbierałam naklejki i gumowe figurki:D