Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BillieJean.

GOLENIE WARG SROMOWYCH ITP. JEST PEDOFILSKIE, A WY JESTEŚCIE, FACECI, GEJE!!

Polecane posty

a to ze faceci.. w wiekszosci.. wola dziewczyny wygolone to juz tylko przemawia na moja korzysc :P a jak mowia wam ze to im obojetne, to bardzo czesto klamia (nie zawsze), tyle ze jakos kazdy facet z ktorym mialam do czynienia lubil mnie taka wlasnie wygolona. moze ja mialam takie szczescie ze na takich wlasnie trafialam.. ale jestem zdania, z tego co zaslyszalam i zaobserwowalam ze ok. 80-90% woli gole a jak juz to tylko paseczek waski na wzgorku. nie potepiam bo sama wole faceta z wystrzyzonymi wloskami i najlepiej zeby na jadrach nie mial ich wcale.

Gość kazimieszz
biedne studentki i przeciwniczki depilacji opalajcie nad gazem wasze pipki :) efekt długotrwały i tani :P a tak na poważnie jakie to ma znaczenie czy ogolona czy nie, wazne zeby kochać sie z miłosci dla przyjemnosci :)

Gość Prawdziwy herszt
ogolone kurwy do burdelu won!!! a reszta cnotek nie mieszać sobie w cipskach!!! cipska się myje, a nie goli!!! ogolone cipy są dla pedofilii !!!

Gość ahhh11231
ostatnio na imprezie bawilem sie z pewna dziewczyna i ku mojemu zaskoczeniu jak jej wsadzilem reke w majtki to byla nie ogolona i wlosy miala dosc pokazne:D ahhhhh to byl piekny wieczor

Gość Georgijew
ahhh11231 proste jest to jak drut w kieszeni wcześniej bawiłeś się na imprezach klasowych w szkole podstawowej to i cipki były gołe teraz w gimnazjum to juą większe prawdopodobieństwo spotkania dojrzałej albo prawie dojrzałej cipki, znaczy zarośniętej

Gość Zygi2000
bazienka jest taki pomysł, żeby wypychać sierścią poduszki i sprzedawać na alledro ZBIERAJ SIERŚĆ TO JESZCZE ZAROBISZ NA tym interesie