Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BillieJean.

GOLENIE WARG SROMOWYCH ITP. JEST PEDOFILSKIE, A WY JESTEŚCIE, FACECI, GEJE!!

Polecane posty

Gość BillieJean.

Włoski PO COŚ są. Stworzyły się w procesie ewolucji. Ja jestem "tam" BARDZO wrażliwa i choćby golenie wzgórka jest dla mnie męczarnią (ale to robię), bo oprócz wrażliwej skóry, mam też ciało bardzo i ciemno owłosione, a więc golę nogi, pachy, wzgórek, włoski wychodzące na uda, ale odbytu i warg sromowych nie golę i golić nie będę. Jak komuś przeszkadza, to bardzo przepraszam, ale niech idzie do podstawówki-tam dziewczyny nie są zarośnięte. Jeśli brzydzi się seksu oralnego z kobietą (z zachowaniem zasad higieny oczywiście), to jest ciota i tyle. Woli kutaski? Cóż... piszę zbulwersowana, bo wkurzyło mnie to. Czemu faceci nie myją się, nie dbają o higienę? uważają, że bez różnicy, jak wyglądają, ale i tak wszystkie, nawet te najładniejsze, najinteligentniejsze i najbardziej zadbane laski są ich? A idźcie wy wszyscy...

Gość nic na siłę
ale przystrzyc włosy spróbuj. A potem jeszcze bardziej. I jeszcze. zupełnie inne doznania masz, gdy jesteś gładka. Silniejsze. Oczywiście należy również zadbać o wrażliwość skóry, ale jeżeli kupisz porządną maszynkę z potrójnym ostrzem (odradzam depilację jeżeli łatwo u Ciebie o podrażnienia) to nie będzie tak źle. I najpierw wejdź do wanny lub pod prysznic. Niech włosy zmiękną. Nie gol się też od razu pod włos. Tylko z włosem i nie więcej niż dwa razy w jednym miejscu. Powoli przyzwyczaisz się do tego, nie będziesz kaleczyć i unikniesz podrażnień. Ja poczatkowo też miałam kłopoty, a teraz "jadę"na zwykle mydło i jest ok. Nie o to chodzi by golic się co drugi dzień, ale przyznasz, że pod pachami zarost też przecież niby "po coś jest", a pozbywasz go się z ulgą, prawda? ;)

Gość BillieJean.
Pozbywam, oo, pozbywam... ale odczuwam ból, gdy włoski odrastają. Jestem studentką i wcale nie mam tak dużo pieniędzy, żeby jeszcze wydawać je na operacje, zabiegi laserowe itp. :(

ja jakos nie mam z tym problemow :O lepiej sie czuje jak jestem tam gladka :) nie musisz wydawac wcale duzo pieniedzy- polecam maszynke jednorazowa wilkinson i golenie pod cieplym prysznicem :)

Gość FFF1
Billie Jean...ale własnie naturalne kobiety sa najlepsze! Też nie lubie wydepilowanych "tam.."

Gość mnilly
Ja ja się tam nie golę, bo ani mi się to nie podoba, ani nie czuję się z tym dobrze.Gole tylko tak, żeby nic nie wychodziło za daleko a reszte przstrzygam. Mam gdzieś co myślą o tym faceci. Dla mnie to wygląda wstrętnie i mało kobieco już nie wspomne o udrękach odrastania (kiedyś spróbowałam z ciekawości). No i ogólnie uczucie było jakieś takie nieprzyjemne :O

Gość FFF1
Mnilly, przywracasz mi wiarę w prawdziwe kobiety... :-)

Gość odkąd tylko mi zaczęły rosnąć
włosy, nigdy ich nie lubiłam. włochata pizda jest be i tyle w temacie. tak sie sklada ze prawdopodobnie wiekszosc nie ma zadnych problemow z jej golenia. A Ty masz pecha.

Gość odkąd tylko mi zaczęły rosnąć
A co do piosenki: "To dla nas wszystkie te zabiegi" - to nieprawda :D bo kobiety stroją się dla siebie.

Gość fdrbhab
jestres sfrustrowana bo facet powiedzial ci ze masz sie golic? zmien faceta. ja nie musze sie NIGDZIE golic, bo i tak wiem ze seks bedzie i ze mnie ebdzie kochal. naprawde autorko musialas byc sfrustrowana :P

tak tak tak, owlosione sa najpiekniejsze:D szkoda tylko ze tak malo jest zwolenniczek tego zeby sie nie golic na lyso:( kobieta musi byc kobieta:)

Gość Tomaszekk
Całe szczęście rozsądne i ładne laski DEPILUJĄ się w miejscach intymnych. Wyznają zasadę "włosy tylko na głowie". Dzięki temu są jeszcze bardziej piękne i pociągające. Hmm...... mniam :-) www.poszukujetancerki.republika.pl

Gość BillieJean.
No ja akurat mam z tym problem. ;// nie mogę wydepilować np. odbytu, bo maszynką bym się wściekła, kremem podrażniła, a na laserek ewentualny kasy brak. ;//

Gość blu and red
Większość dziewczyn się goli?!?! To nigdy nie byliście na Wegrzech! Przez 4 miesiące widziałam tylko 1 wydepilowaną! A reszta... no dobra, moze i nie jestem zbytnią zwolenniczką całkiem wygolonych ale zawsze przycinam sobie włoski i gole tak by nic z bielizny nie wystawało. Ale tutaj to normalne buszmenki mieszkają:-D A przecież te dziewczyny tez seks uprawiają:-D

Gość sffssf
srom musi byc ogolony a łono niekoniecznie . MOzna zostawic paseczek albo ogolic dowolnie

hm, czyli autorka sie wydarla wszem i wobec tylko dlatego ze ma problem z depilacja?

Myślę że kocury z lat 80-90 się skończyły :) Goli się nie dla mody a dla estetycznego wyglądu :) Sorry ale nigdy nie lizałbym piczinga z zarośniętą miedzą.... :) Też się debiluję, jajka i nad wackiem więc żadna pani nie musi brzydzić się brzydko wyglądających kłaków, więc i tego równierz wymagam :) a Jeśli chodzi o higienę to droga autorko biorę cowieczór gorącą kąpiel i zawsze rano prysznic :)