Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwas foliowy cenaaa

Cena kwasu foliowego jest wyższa?

Polecane posty

Gość kwas foliowy cenaaa

Mam pytanie o kwas foliowy, 4 lata temu brałam kiedy byłam w ciąży i z tego co pamiętam kosztował chyba za paczkę 30 tabletek ok. 2-3 złotych a dzisiaj jak kupowałam to kosztowało już ponad 7 złotych. Czy to prawda, czy ja to dobrze pamiętam a może już źle pamiętam i wtedy też tak kosztowało? Zgłupiałam.

Gość kwas foliowy cenaaa
podnoszę

Gość ales wystrzeliła
kobito, to bylo 4 lata temu, zobaczysz jeszcze ile dziecko kosztuje jak urodzisz, lepiej zbieraj pieniądze

Gość Ja też jakiś
miesiąc temu zapłaciłam ok 7 zł

Gość kup sobie kwas foliowy
puritan's pride- 250 tabletek ok 17 zl. Kwas foliwoy jest roznych firm, pewnie kupilas drozszy,

Gość kwas foliowy cenaaa
Kupiłam folik, nawet nie mówiłam jaki chcę, tylko, że kwas foliowy i taki mi dała. A czy te tańsze będą tej samej jakości co właśnie np. folik? ales wystrzeliła ja już mam dziecko i wiem ile kosztuje, to był na serio głupi komentarz, czy to takie straszne, że chcę zaoszczędzić na czym mogę? Po co mam kupować droższe jeśli istnieje możliwość kupienia tego samego taniej? Dlaczego od razu ktoś musi rzucić komentarz taki jak "zrób sobie dziecko to zobaczysz ile kosztuje" mimo, że nawet nie zapyta czy ja może już mam dziecko, tylko od razu postawa znawcy się odzywa?