Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brydrylla

chcialybyscie sie dowiedziec, ze mąz po 2 latach slubu was zdradza?

Polecane posty

Gość haaahaaa
wydaje mi się że kopia archiwum też już coś da ale fakt zdjęcia dały by więcej ale wiadomo że w sądzie był by też kochanek wzywany i wysypał by się bo by się bał ukrywać z resztą jak być powiedziałą im wprost ( nawet trochę skłam) ze wiesz o nich od dawna, wiesz kiedy się umawiają i gdzie, i że masz kopie rozmów a także ich widziałaś można trochę nagiąć prawde i powiedzieć coś w stylu ze albo przyznacie się sami jeden żonie druga w sądzie albo wszyscy zobaczą zdjęcia....

Gość brydrylla
haaaahaaaa dobry pomysl!!!

Gość widze ze myslicie
ah teraz jest tyle tych mini kamerek itd na allegro czy cos :) ze mozna by bylo niezla akcje przeprowadzic hehehhe, zrobic gdzies fotki jak sie " macaja " za przeproszeniem ... i tyle , bo archiwum z gg to wlasnie beda mowicze mozna sobie samemu napisac a zdjecia to mowia same za siebie

Gość haaahaaa
warto wszystkiego spróbować.... a przestraszyli by się jakby ktoś chciał wszystkim pokazać ich intymne zdjęcia

Gość widze ze myslicie
a z tym nagieciem prawdy to tez zalezy czy twoja mama taka bardziej bojazliwa ze by myslala ze moze te zdjecia jednak isnieja czy bardziej pewna siebie , ze klamiesz bo nie bylo gdzie i kiedy zrobic zdjec,

Gość haaahaaa
mając klucze bym tam wparowała z kamerą czy aparatem i robiła bym zdjęcie po zdjęciu..... a jakie ma zamknięcie twoja mama od środka w domu

Gość widze ze myslicie
jak wtyka klicz w zamek to nie wejdziesz niestety ale moze nadpsuj ze nie wsadzi klucza od srodka i tyle ;) , wsadz tam jakis papier czy cos to ona nawet nie bedzie wiedziala , klucz nie wejdzie do konca i moze ten facet nie bedzie probowal dojsc co tam sie stalo bo nie bedzie im sie chcialo czekac ,natomiast ty bys mogla zapewnic mame ze w ten czas cie nie bedzie w miescie ,to wtedy by byla spokojna bo ty masz klucze , a ktos jeszcze ma klucze do tegomieszkania ?

Gość haaahaaa
dobre z tym papierem warto też zadzwonić i powiedzieć że przyjadę za 3 tyg że wcześniej nie dasz rady bo masz dużo spraw np w sprawie nauki

Gość widze ze myslicie
haahaa : niezle z tym planowaniem calej akcji hehehe :) , takich ludzi mi niegdy nie jest szkoda niestety musza dostac nauczke , a do zamka najlepiej cos ciemnego tam wcisnac (ciemy papier itd) i super glue poprawic zeby bylo ciezko naprawic i tyle , jak beda wiedzieli tym bardziej ze ciebie nie ma a tylko ty masz klucze to nie zawroca sobie glowy z naprawianiem tego ,( problem by byl jesli twoja mama ma wiecej niz 1 zamek )i wtedy wparowac z kamera filmik nakrecic juz pal licho ze zdjeciami , tylko bys musiala to zrobic z jakims facetem zeby w razie w jak tamten na ciebie skoczy zeby odebrac kamere - wiadomo :)

Gość brydrylla
no zamek jest taki, ze jak wsadzi klucz od srodka to za chiny sie od zewnatrz nie otworzy. robi tak zawsze.. sadze ze tym razem napewno. co do zdjec to sadze, ze uwierza. sa w trakcie prania brudow przed sadem i nie raz byly jakies nagrania wideo i nagrania dzwiekowe wywlekana i nagrywane w tajemnicy. aczkolwiek, nie sadze ze sie obsciskuja w publicznych miejscach. z tych rozmow jasno wynika, ze to sam seks i sie z tym bardzo ukrywaja

Gość widze ze myslicie
no ale jak myslisz w jej mieszkaniu sie spotykaja? zrob ten motyw z zapchaniem zamka jak mamy nie bedzie w domu a ty kluczami wejdziesz , np w dzien ich spotkania czy cos , jak to by byla moja mama to bym chyba za nia lazila jak cien z 2 tyg. zeby w koncu ich przylapac i zobaczyc gdzie chadzaja co i jak... nauczka musi byc zwlaszcza ze z siebie biedaczke robi , no przepraszam bardzo jest biedna ..

"nie ie nie e enieieniee miałam podobną sytuację- para przyjaciół, zakochani w sobie po uszy i przeszczęśliwi i nagle ona zwierza mi się że od dłuższego czasu zdradza go ze swoim byłym. miesiąc zastanawiałam się nad tym co zrobić z tą wiedzą i czy w ogóle coś robić. ostatecznie postanowiłam powiedzieć przyjacielowi o tym że jego ukochana przyprawia mu rogi. jej reakcja była błyskawiczna- aby ratować swój tyłek uknuła intrygę która opierała się na tym że ona wymyśliła tę całą zdradę aby sprawdzić, czy powiem jej ukochanemu co ona wyrabia. oczywiście on jej uwierzył i ja wyszłam na tą co mąci ludziom w związkach, kilka dni później jej kochanek przyznał się do wszystkiego, były krzyki płacze groźby i inne tego typu bonusy. gdybym mogła cofnąć czas nawet słowem nie odezwałabym się na temat jej zdrady. nic tym nie wskórałam, są razem do tej pory a straciłam tylko dwójkę przyjaciół... także radzę się dobrze zastanowić, jasne że to jest rycerskie itp ale czasem nie warto.. pozdrawiam " Jesteś ciemna masa:P.Takie gadki to są bez sensu:P.Ja mam zasadę-zawsze pokazać akt zdrady:P.

Gość brydrylla
no ale jak wcisne cos w zamek to chyba ja tez go potem nie otworze..

Gość widze ze myslicie
hehe to zalezy jakie drzwi , czyli wnioskuje ze masz takie samo zatrzaskujace sie czy cos tak? ja myslalam ze masz normalne drzwi tylko z zamkiem zwyklym na klucz z 2-och stron ,

Gość brydrylla
poradzilam sie wlasnie swojego chlopaka co o tym mysli. powiedzial zebym na razie poczekala i nie wyparowala od tak, bo trzeba to sprytnie wszystko obmyslic i on mi pomoze. tez powiedzial, ze szkoda tej dziewczyny i ze takiemu trzeba dac nauczke ma racje, zreszta najwazniejsze jest to, ze nie jest jednym z tych co uwaza zdrady i robienie zony na szaro za cos na porzadku dziennym :)

Gość brydrylla
widze, ze myslicie. dokladnie taki mam zamek. jest tylko jeden. i jest to gerda z takim plaskim kluczem. no ale jak tam cos wcisne to sie tam klucza nie wsadzi i co wtedy? odrazu wezwie slusaza zanim zaprosci kochanka.

Gość brydrylla
moja matka zostawia zawsze klucz w drzwiach, wtedy nie da sie otworzyc od zewnątrz. no ale to co ja mam zrobic, przyjde w odwiedziny wcisne cos w zamek, to jak bede wychodzic, to za mna juz nie zamknie tego... i co? nie rozumiem tej koncepcji z kluczem

Gość brydrylla
a wiecie co mnie na maska rozbawilo? hahahhaha wkleje wam fragment ich pogadueszek. oczywiscie JA - to jest moja matka

Gość brydrylla
Ja (9-03-2010 22:08) ma sie rozumiec Ja (9-03-2010 22:08) ze nie gadamy jak masz za soba age Ja (9-03-2010 22:08) a ty jutro na noc Rafał (9-03-2010 22:09) n tak Rafał (9-03-2010 22:09) noc Rafał (9-03-2010 22:09) ale dzis miałem ochote.......... Ja (9-03-2010 22:09) ale ci dobrze wyspisz sie Ja (9-03-2010 22:09) ja tez Ja (9-03-2010 22:09) ale wiesz Rafał (9-03-2010 22:09) wiem wiem Rafał (9-03-2010 22:10) kasujesz ty archiwmu gg? Ja (9-03-2010 22:10) oczywiscie slaów nie zostawiam Ja (9-03-2010 22:10) sladów Rafał (9-03-2010 22:10) ha spoko Rafał (9-03-2010 22:10) ja tez Ja (9-03-2010 22:11) tobie tez radze nie zapomnij Ja (9-03-2010 22:11) ok Ja (9-03-2010 22:12) jestes Rafał (9-03-2010 22:12) u mnie od razu sie kasuje Rafał (9-03-2010 22:12) automatycznie Ja (9-03-2010 22:12) wow tez musze sobie tak ustwic Rafał (9-03-2010 22:12) no mam tak ustawione Rafał (9-03-2010 22:12) ze od razu Rafał (9-03-2010 22:12) nic nie zostaje

Gość widze ze myslicie
aha no gerda i zatrzaskujace drzwi to problem , to opcja z zamkiem odpada masz racje, myslalam ze drzwi normalne , wiec lipa , twoj chlopak ma racje musicie to sprytnie rozegrac, moze wpadniesz na cos jeszcze.. a myslisz ze w pracy nie flirtuja itd. zeby cos w pracy ustawic .. ? nie zostaja tylko sami jakos po godzinach itd. nie wiem jaka firma duza i w ogole wiec ciezko okreslic

Gość brydrylla
nie no po co, moja matka mieszka sama.. czytam teraz te rozmowy... kurwa mać! co za fiut!! opowiada o swojej zonie, ze dziecko to max za rok itp.. potem wyskakuje, ze kiedy sie jej okres konczy bo on chce seksu. itp.. porazka

Gość widze ze myslicie
yyy.. opowiada o zonie... nie to juz totalne przegiecie , dziecko .... ja pierdziele.... oby dowiedziala sie zanim sobie je machna najgorsze chyba jest zyc w klamstwie ..

Gość brydrylla
poprosze ta dziewuszke potem o kontakt teledoniczny i mailowy, bo na naszej klasie to nie wiadomo.. moze maz zna jej hasla i pierwszy przeczyta i wtryni mi swojego maila w odpowiedzi, a tak to bedzie pewnosci. Co za kawal skurwysyna, teraz doczytalam ze planuja dziecko za rok. teraz juz wiem na 100% ze trzeba ja uprzedzic. Naprawde jest taka ladna, miła, młodziutka.. eh

Gość brydrylla
no wlasnie o tym mowie, ja z poczatku mialam obawy, ze moze ona wie i nie chcialaby wtryniania się. ze moze im sie nie uklada, moze jest jakas oziębła.. ale z tego co on pisze to ja "kocha" (ekhm...). pisze ze im ze soba dobrze, a moja matka mu udziela rad w stylu.. kup jej dzisiaj kwiaty, poczym on jej dziekuje za rady i ze mial z nia fajny seksik itp.. no i z tym dzieckiem ze planuja dziecko:o

Gość brydrylla
moja matka jest jebnięta... uprawiala seks z tamponem i partner trzymal za sznurek hahaha.

Gość brydrylla
wiecie co, sądze ze po tych rozmowach ona na 100% bedzie miala prawde. on pisze np, ze jutro na konkretna godzine idzie do lekarza i ostatnie rozmowy sprzed 2 dni. sa o jego chorobie. ze jakies zastrzyki bierze i ma zwolnienie do niedzieli... sadze ze ona takie rzeczy wie i zdaje sobie sprawe, ze ja takich rzeczy wiedziec nie moglam.

Gość widze ze myslicie
to ja nie wiem jaki oni maja dziwny uklad , wrecz chory ...... , ale chociaz widac ze laczy ich narazie tylko sex bez uczuc .. , to moze jak sie dowie twoja mama ze masz dowody itd. to bedzie latrwiej zerwac to wsyztsko

no to może zamiast przedstawiać im kopie to lepiej powiedzieć że wiesz co robią i kiedy podasz przykład że wiesz gdzie był on danego dnia i co robił i że masz kogoś kto był życzliwy i zrobił wam ukryte fotki....i dopowiedzieć "nawet nie wiecie co można kupić na allegro jakie kamerki"

Gość odpowiadajac na pytanie w tema
cie.. tak marze o tym aby dowiedziec sie ze po 2 latach maz mnie zdradza, poje balo cie? co to za pytanie wogole? czyzbys zdradzila czy zdradzil i zastanawiasz sie czy mu jej doje bac?

Gość brydrylla
wymyslilam sobie cos takiego. jakbys nie wiedzial to moi rodzice piorą brudy przed sądem. Rzeczy typu nagrania, archiwum gg, zdjecia sie robi i chomikuje na wszelki wypadek, zeby miec dowody, no a ze przy okazji wyszlo, ze przykladny maz i przyszly ojciec zdradza swoja zone....