Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ferferfegwregregregregwegwg

kobiety spod znaku ryb są wredne..

Polecane posty

Ja jestem panną i potrafię napisac o swoich wadach;) Jestem uparta, upierdliwa, złośliwa, krytyczna, do innych, ale do siebie tez, zakompleksiona,wrażliwa , praktyczna, uwielbiam ludzi z poczuciem humoru i dystansem do siebie ,bo sama go posiadam, dotychcza nie spotkałam, zadnej kobiety ryby, ktora by dystans do siebie miała, kobiety ryby bardzo powaznie traktuja siebie i zycie i nie znaja sie na zartach Bywaja zarozumiałe i fakt sa przebojowe, a wszystkie ryby jakie znałam lubiły sie seksic z kim popadnie:)

ryby maja temperament;)tego nie da sie ukryc;) a panny to potrafia byc złosliwe:)ale w zartach;)

Gość a ja sie zgadzam
zgadzam sie z autorka;)

Gość hyy7 8i
no ja jestem ryba, i jelsi myslisz ze bede mila dla kogos kto nie jest mily dla mnie to jestes ostro pierdolnieta :D

Gość do hyy7 8i
czyli lubisz tylko wazelniarzy, gratuluje ludzi, ktorymi sie otaczasz a i takie własnie są ryby, uwielbiaja tylkko tych co im słodzą niecierpia ludzi szczerych i takich ,ktorzy potrafia czasem spojrzec na nich krytycznie, a nie bezkrytycznie bo ryby to bekrytyczne narcyze, otaczajace sie tylko klakierami;)

Gość do hyy7 8i
a ja na przykłąd mam przyjacioł, ktorzy czasem potrafia byc do mnie niemili w sensie, nie słodza, ale mowia co mysla na moj temat, nawet najgorsze texty krytyczne pod moim adresem, no i dziekuje im z ato bo dzieki, nim sie rozwijam i nie boje sie zmian na lepsze gdybym otaczała sie wazeliniarzami, wydawało by mi sie, ze jestem idealłem;) ale cos to domena ryb;)

Gość do hyy7 8i
sam fakt nazwania mnie ostro pi..dolnieta;)juz potwierdza moja regułe co do ryb, ze sa wredne:)

Gość dprawda o mnie
a ja jestem rybką...jak wiadomo ryba-niby taka wrażliwa i uczynna...ale jestem też złosliwa i wredna jak ginzo...mam tak samo-jak ktos mi podpadnie to nie ma wybacz!

Gość vfdvdsbgd
tak masz racje!!!100%% tową:)

Gość jpkuuulo
akurat! najbardziej dwulicowe są wodniki i raki!spotkałam wiele osób z tymi znakami i większość to prawdziwe dwulicowe kreatury-dziurki nie zrobią,a krew wypiją! prawda,strasznie fałszywe ,a wodniki myślą tylko o swojej dupie i nic więcej ich nie obchodzi,tylko jak każdego wykorzystać do swoich celów

Gość i gupie

Gość magdakaliszko
ja do niedawna przepraszałam że żyję,ale do jasnej ciasnej jak mi ktos podpadł już któryś raz z kolei,to zrobiłam się złośliwa dla tej osoby,to siostra mojego męża która przychodziła do mnie wciąż po kasę,a jak kasa mi się skończyła,to nie odwiedziła mnie nawet w szpitalu i od tamtej pory wcale do mnie nie zachodzi

jestem wrazliwa ale nikt o tym nie woe :D kamufluje sie. Jestem lojalna wobec przyjaciol. Obojetna dla wrogow, co nie znaczy ze ich lekcewaze :) Aspekt damsko-meski; Wierna kiedy kocham. Niewierna gdy zostaje oszukana. Wtedy to ja oszukuje, nawet gdyby juz wszystko bylo dobrze... W przyjazno janbardziej cenie sobie lojalnosc, jak wyzej napisalam sama bede stala murem za tymi, ktorych lubie. ..i zaden wazeliniarz nigdy nie bedzie moim przyjacielem :D

Gość mama sama
ryby są ciepłe i serdeczne, mam w rodzinie ciocię rybę- jest wspaniała- choć nieco wyalienowana

Ja też jestem rybą,i owszem jestem wredna,ale dla tych którzy dla mnie są wredni... Osobiście nie lubię Panny :P

Oj, pierdoły :O Nie każda ryba, rak, czy lew jest taki jak pisze w charakteryzacji ryb. ALe najlepiej jest to zwalić na znak zodiaku :O

Ja sie za cholere z baranami nie dogaduje a panne znam jedna i uwazam ze to wyjatek bo dziewczyna jest super :) Wszyscy inni sa OK, najbardziej lubie mezczyzn spod znaku byka ...

Gość Anzelm Jaroszy
Wszyscy wiedzą, że ryby, podobnie jak bliźnięta, to najgorszy znak zodiaku.

Gość JA RYBKA pipka :P
ja sie zgadzam tutaj z tym co piszecie jak w pozytywnym tak i negatywynym znaczeniu :D. Nawet mysle ze to co czytam to jakby o mnie bylo pisane w niektorych aspektach. Prawda jest taka ze jestem taka dla innych jacy inni sa dla mnie. W kasze sobie nie dam dmuchac, a krytyke kto lubi? przyjmuje ja i sie zastanawiam nad tym co inni mi powiedzieli. A niektorzy odrazu ze tylko akcpetujemy wazeliniarzy. Nie lubie jak ktos komus do dupy sie pcha to po pierwsze, ale mysle ze kazdy ma swoje podejscie bez znaczenia na znak zodiaku jedynie co w paru rzeczach Ryby cos laczy a reszta zalezy od charakteru, wychowania itp. Teraz mozecie krytykowac :P:D

Gość Lupencja
ludzie są tacy jaki ich pakiet genów i wychowanie ale coś jest na rzeczy z tymi znakami - mam kilkoro rodzeństwa i takie same geny i wychowanie a każdy ma inny charakter. Jest jedna Koziorożec - ma cechy tego znaku - uparta, przekorna, pracowita i potrafi "postawić" się są aż trzy Barany - dwaj - samolubni, uparci (ale i wielkoduszni) , niebywale pracowici ale jeden - miły i ustępliwy.Był wcześniakiem, może dlatego. jeden Bliźniak - ależ rodzice mieli z nim utrapienie gdy dorastał - ciągle wdawał się w bójki ale jest najbardziej lubiany bo ma fantazję i taki życzliwy. Ale często nie dotrzymuje słowa. No i ja - Skorpionka. Raczej nikogo nie zaczepiam. Ale jeżeli ktoś na mnie "nadepnie" - to niech lepiej wieje. O ile zdąży.Jeżeli czegoś chcę - to osiągam. Ale pracą własną. Nie jestem towarzyska ale to znajomi szukają kontaktu ze mną. Ja - wolę swoje towarzystwo. I nie narzekam na brak powodzenia. :)

Gość Lupencja
a z jedną Rybą pracowałam - ona jest rybą jako że barrakuda czy pirania to też ryby. Ma paszczę która wszystko zeżre. I lepiej cholery unikać.

ja tez jestem rybka i nie uwazam ze jestem wredna, no moze czasami :P ale to tylko jak ktos naprawde mnie zdenerwuje :) pozatym jestem bardzo wrazliwa i utalentowana i strasznie nie zdecydowana.. co jest chyba moja najwieksza wada

Gość gość
Zle osoby zazwyczaj i niezrownowazone