Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze nie narzeczona

Mój wymarzony pierścionek

Polecane posty

wybaczcie, ale nie mogę inaczej pokazać Wam zdjęcia jak w ten sposób - zrobiłam print screen i wrzuciłam do worda ;) i przepraszam za reklamę firmy . http://w707.wrzuta.pl/plik/0zmy9Wrm2kx/dok1 Moj jeszcze nie narzeczony poprosił mnie jakiś czas temu ,żebym mniej więcej określiła jakie pierścionki mi się podobają. Wchodziłam na różne strony i wybrałam kilka modeli (skadinąd ze znanej firmy) . Ale wiecie co? Te kamyczki (brylanciki) w tych pierścionkach na żywo (ostatnio przy okazji weszłam do jednego salonu) są MALEŃKIE. I pierścionek traci swój urok... Oczywiście były też modele z widocznym kamieniem (nie jak łepek od szpilki ;) ), no ale zawsze znalazło się coś nie tak. (wiem, wiem, liczy się gest i to, że w ogóle on chce mi go kupić, ale przyznam się, że dla mnie liczy się również to, żeby mi się podobał). Później weszłam - już z marszu - do kolejnego salonu i znalazłam to cudo. Jest inny, taki trochę nietypowy, BARDZO mi się podoba. A co Wy o nim myślicie?

Ja uważam że jest śliczny:) mój gust:) nie oklepany, typowy:) Udanych zaręczyn i wszystkiego dobrego:)

Ciekawy bardzo, taki nietypowy:)podoba mi się bardzo, mimo iż posiadam bardziej klasyczny:D

Miss Pigi - ładny , też z rodzaju klasycznych :) . Chociaż ja wolę białe złoto i nieco szerszą obrączkę. Dzięki za Wasze opinie :)

Bardzo ładny, nie szalej z kamieniami za bardzo bo chłopina będzie pierścionek do emerytury spłacał. ;)

akurat o to sie nie martwie ;) , niby powiedział ,że bez limitu :classic_cool: (sama sobie ten limit wyznaczyłam) , ale z tym pierścionkiem mi się udało - do świąt Wielkanocnych mają rabat 30% :D Tylko teraz musimy znaleźć czas na zakupy :)

Jeszcze nie narzeczona, mam podobny, białe złoto, szerszy, z dużym kamykiem, prosty ale stylowy. Mój jest firmy red rubin, poszukam na ich stronce

Nie ma pierścionka niestety. Ale jest cudny :) Z matowego złota, a wokół brylantu z połyskiem. Do tego mamy obrączki też red rubin pierwsze u góry z kolekcji woda. Super to razem wygląda :)

ten jest firmy Excelsior :) (szczerze mówiąc wsześniej o niej nie słyszałam)

Tylko z takim kamieniem to drogi jest ;) Ale jak kocha heheeh.... Mój mnie zaskoczył, nie mówiłam mu jaki chcę, nie chciał się przyznać ile kosztował. Kiedyś znalazłam przypadkowo paragon w jego dokumentach no i dowiedziałam się że kosztował prawie 3tys :o

Paullinaa, jako że byłam w salonie ,to widziałam też ceny - "mój" też kosztuje niecałe 3 tys, ale w związku z obniżką 30 % ,to wychodzi całkiem niezła cena :) Abbey- super, bardzo mi się podoba :classic_cool:

Gość a moglabys
wrzucic jakos inaczej te zdjecie? w ten sposob nie chce mi sie otworzyc :/

to autorki- nie chce być złosliwa ale znając zycie i tak kupi Ci nie ten, co chciałaś :P taki urok facetów - pytaja o mniej więcej jaki a potem i tak leoz i wybierają coś z innej orbity ;)

do kogoś o nicku "a moglabys" ;) wejdż na stronę www.excelsior.pl środkowy rząd czwarty od góry :) Sękata - pojedziemy po niego razem, i tak wiem że go dostanę, a musimy jeszcze rozmiar dopasować. Kupimy, a terminu wręczenia nie znam. Wolałabym bardziej romantycznie, ale tak też może być ;)

Gość Bella w sukience
http://www.excelsior.pl/ ten ładny pod tymi z perłami - zielone oczko z ozdobnikami po 2 bokach..tylko ze trzeba je obrócic..aby było caro. I białe oczko, nie zielone;)

Gość Bella w sukience
okropne te piersciioonki.. tylko oczko musi byc bardziej kwadrat..No i zostawiłabym te zdobienia po bokach kwadracika. Zrobiła caro...I bez tych zdobien na bokach rączki..ładny kamien, w ładnym obramowaniu, ładnie osadzony. Nie za płasko jak ten kwadrat w poscie wyzej i tak wystająco jak te z perłą.

Gość Bella w sukience
nie za płasko i nie za wystająco.

sękata , napisałaś wcześniej "nie chce być złosliwa ale znając zycie i tak kupi Ci nie ten, co chciałaś " no i pojechaliśmy razem i wybraliśmy zupelnie inny ;) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a3032a16263a1d4f.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7fb6eddacca4036d.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c7138258b4e450df.html jest bardzo nietypowy :D

tamten pierwszy podobał mi się bardziej:) ale gratulacje:)

zdjęcia nie oddają całego uroku :) :classic_cool: dziękuję za gratulacje :) ps. tamtego pierwszego nie było nawet juz w sklepie, a wyciągnąć mojego faceta na zakupy i to jeszcze w piątek po południu to i tak było wielkie osiągnięcie ;) tak naprawdę to pozwoliłam mu wybrac :D

aaaaaaaa haha a nie mówiłam :P:P:P:P ładny, trochę taki mało 'zaręczynowy' ale w końcu pierścionek to pierścionek, kto powiedzial, że każdy na te okazję musi być cienki mały z maciupkim diamencikiem :) gratuluje :)