Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagodka.74

Do znawcow albo mam trojaczkow

Polecane posty

jestem w 31 tyg. ciazy z trojaczkami ktore waza w tej chwili ok. 1 kg. czy sa tu jakies mamy trojaczkow, ktore mialy podobne przypadki? Co sadziecie o takiej wadze?

Gość lo matko kochana
ale masz fajnie :D ja kiedys ogladalam o zyciu plodowym blizniakow, trojaczkow i piecioraczkow i podobno taka waga juz jest ok u takiej ilosci maluszkow :) juz nie dlugo zobaczysz swoje malenstwa :D Gratuluje trojeczki!!

Jejciu, gratuluje potrójnego szczęścia i spółczuje opieki nad trójką noworodków jak każde będzie coś chciało, niania będzie niezbędna :) A jakiej płci są dzieci?

Gość jejuskuuuuuuuuuu
a duzy masz brzuszek?

Gość ale numer trojaczki
wpisz w google: rozwój płodowy trojaczków. Tam jako chyba 6 link jest film. Bym ci wkleiła na kafe, ale nie moge wysłac wtedy postu. Gratuluje i wytrwalosci zycze

brzuszek 42 cm. bede miec dziewczynke i 2 jednojajowych chlopcow, a szefem calej tej brygady bedzie nasz 2,5 letni synek. :)

na temacie CIAZA BLIZNIACZA pisala Tancerka; urodzila 3 chlopcow, sprobuj do nich zagladnac POWODZENIA

O córcia będzie oczkiem w głowie :) A masz już imiona? Kurcze pewnie 2 nianie jak jeszcze 2,5 letni synek ;)

jeju jagodka ale słoodko ❤️ :) :) :) gratuluje!!! a skąd te trojaczki?jesli mozna spytac/. wystepuja u Was w rodzinach ciaze mnogie? a moze efekt kuracji hormonalnej? :)

Ja znam mamę trojaków, co urodziła w 28 tc i chłopcy mieli ok. kilograma, jeden poniżej. Ciężko było na początku, ale teraz już wychodzą na prostą :)

Gość AaliyahHaughton
moja kolezanka ma trojaczki, dziewczynki :) wszystkie takie same, cos niesamowitego :) gratuluję