Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjj

krępujące pytanie do kobiet

Polecane posty

Nie mam za dużego doświadczenia w seksie i liczę na pomoc. Czy to normalne, że po wytrysku w pochwie sperma wypływa, niemal zaraz po wysunięciu penisa albo jak wstanę?

Doświadczenia mam takie, jak powyżej napisałam... Porównania nie mam , więc pytam czy tak jest zawsze? U innych podobnie?

Gość izzz20
tak jest zawsze, to normalne

Nie, to nienormalne. Masz w domu, tam gdzie Cię koleś stuka jakieś zaburzenia pola grawitacyjnego. Bo normalnie to sperma Ci powinna nosem i ustami wypływać 🖐️

Dzięki za odpisanie. Trochę mnie to podnosi na duchu:)

Gość vhvhvhvhvhvhlih
Naczelny idiota kafe...żenuła a poziom humoru....mhm

Chodzi mi o to dokładnie, że mam problemy z pochwicą. (Cały czas ćwiczę i pomału zaczynam się otwierać) Niedawno udało się partnerowi kilka razy wejść i skończyć we mnie, jednak bałam się, że jeszcze za płytko wchodzi i ni jestem do końca otwarta, skoro ta sperma tak zaraz wypływa... Sorry, że tak opisuję wszystko. Mam nadzieję, że Was to nie obrzydza za bardzo. A sperma mnie nie obrzydza, choć trochę jakby mnie szczypie, jak on kończy w środku, ale widocznie muszę się przyzwyczaić. :)

Gość serenadka
Mnie tez tak wycieka dlatego poseksie wyskakuje zawsze szybko na siku do kibelka. A w ogóle to wole w gumie, bo wtedy jest higienicznie, ale mój luby nie lubi gumek i mnie namawia, zebym znowy na tabsy przeszla.

nie powinnas sie martwic twoj partner napewno wchodzi w ciebie tyle ile trzeba "to urządzenie " przystosowywuje sie samo:)

Serenadka.... CUKIEREK PRZEZ PAPIEREK???? Daj spokoj.... Nie ma byc higienicznie tylko ROMANTYCZNIE!!

Nie mam nic przeciwko, jesli chodzi o sperme :P a do autorki: tak to normalne: pomysl logicznie, co mialoby sie niby stac z ta sperma?? przeciez nie wyparuje!

Byłam. Wszystko w porządku. Pochwicę mam już zdiagnozowaną, ale na szczęście lekki przypadek.

a nie uwazacie ze nie tylko powinno byc romantycznie ale i bezpiecznie??:)

gugacz... jasne ze tak, tylko ze ja zalozylam ze nie skacze z peniska na peniska, tylko sypiam ze swoim facetem! A jesli ze swoim to za gumke dziekuje!

moze byc bezpiecznie i romantycznie. poza tym ma byc dobrze- tobie i jemu. Bo romyntycznie ale zle to tez niedobrze...:D

No może to idiotyczne pytanie rzeczywiście, ale tak na dobrą sprawę, to nigdy się nie spotkałam z informacjami, że sperma po stosunku wypływa z kobiety wręcz strumieniem :P A nie sądziłam, że wyparuje, tylko że się zagnieżdża na trochę i jeśli wypływa to nie tak naraz i gwałtownie. Jak w takim razie zadję w ciążę, skoro to nie zostaje we mnie nawet kilku sekund... Tylko raz dziewczyna pisała, że czasem po analu w trakcie dnia nagle jej wypłynie sperma i nie czuje się z tym komfortowo. :O Ale to w kilka godzin po stosunku i to z "miejsca" na spermę raczej nie przewidzianego, więc ma prawo wypływać :P

nie chodzi mi o skakanie z penisa na penis!! tylko o mozliwosc zajscia w ciaze

A co mój wiek ma do rzeczy? Tutaj chyba bardziej się liczy doświadczenie. Może być dwudziestolatka, która ma większą wiedzę na ten temat od trzydziestolatki.

to prawda wiek nie ma znaczenie Powiedziałabym ze te młodsze dziewczyny są bardziej doświadczone od starszych:P