Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhh ;(

mowic kocham i kochac sie z inna...

Polecane posty

Gość ehhh ;(

Moj obecny chlopak latal za mna przez ponad rok . Jestem z nim dopiero miesiac a znamy sie bardzo dlugo . Na poczatku nic do niego nie czulam , ale on staral sie o mnie i sie udalo . Teraz odwzajemniam ta milosc. Jestem bardzo szczesliwa nooo moze do wczoraj bo dowiedzialam sie ze w wakacje na imprezie kochal sie z inna .. Wprawdzie nie bylismy wtedy razem , jednak on jak sprawdzilam w archiwum na gg pisasal w ten sam dzien ze idzie na impreze , prosil mnien o spotkanie na drugi dzien , nazywal kochanie ,skarbie... na drugi dzien tez pisal i chyba sie nawet spotkalismy.. Nie wiem co myslec cale moje dotychczasowe myslenie o nim i jego staraniach legly ... Powinien mi o tym wczesniej powiedziec? A moze dalej tak robi wczesniej tez sie nie spodziewalam ? :( pomozcie :* :(

Gość cisa
uciekaj jak najdalej, bo predzej czy pozniej cie zrani.

Gość kasiaaaaaaaaa
do tej pory uwazalam ze jestem dla niego najwazniejsza.. zrezygnowal dla mnie z przyjaciol imprez bo chce spedzac ze mna kazda chwile .. byl dla mnie oparciem w trudnych chwilach.. powiedzialam mu dzisiaj o tym .. owiedzial ze jestem dla niego najwazniejsza a on byl pijany nawet do konca jej nie pamieta bardzo mnie kocha i prosil zebym zapomniala... nie umiem :( czy to przekresli wszystko..

Gość kasiaaaaaaaaa
zmienilam nick ..:(

Gość cisa
ja bym nie ufała. miałam taki przypadek. "kochał strasznie". związek skończył się po 2 miesiącach. A ja zostałam i cierpiałam kilka miesięcy, że mu zaufałam.

nie byliście razem; nie dawałaś mu; ergo: to się nie liczy :)

Gość kaliban wez sie puknij
jak laska jest w ciazy nie moze sie seksic przez 6 tyg (albo dluzej przy powiklaniach) to nie ma zwiazku :o to o czym piszesz to seks uklad, a gosc ja oklamal

nie byl wobec niej szczery, jak mozna podrywac i wyznawac uczucia jednej lasce a za plecami seksic sie z inna :o

Mogła pomyśleć o takiej możliwości wcześniej. Jakby nie bawiła się w podchody i księżniczkę na wieży (i smoka równocześnie) to nic by nie było. Życie to nie bajka - tu układy pokarmowe mają również drugi koniec, a ludzie swoje potrzeby. Powiem tylko jeszcze raz: nie byli razem. Laska ma do siebie pretensje. A jak tak jej to tak przeszkadza, niech go rzuci na następny raz się tak nie wygłupia.

"A jestem dżentelmenem, jestem, jestem... Tylko przygruntowym. Tobie Pani dżentelmen wysokogórski potrzebny." hahahah niezły tekscior :D dobre

o takk to ona jest winna :o ciekawe czemu ni mial na tyle odwagi, zeby jej szczerze o tym powiedziec :o

lecial na 2 fronty i tyle w temacie :o

kaliban wez sie puknij => jasne że jest. O czym miał jej mówić? Co ona jego dziewczyną była? Z walenia konia też miał się spowiadać? Od kiedy trzeba zachowywać ścisły celibat? Jak się laskę spotka po raz pierwszy, od drugiego spotkania? Weź nie kpij. Rozumiem, że zgodnie z tradycją i dobrym obyczajem ty seksu nie uprawiasz aż do nocy poślubnej? :o

kaliban wez sie puknij => Jakie dwa fronty, jak drugi front był dopiero w planach, a pierwszy to była krótka potyczka? :o

na bank nie podrywalabym i wyznawala uczucia jednemu a za plecami z drugim sie bzykala :o

dzialo sie wszystko rownoczesnie, takie trzymanie 2 srok za ogon, meska egoistyczna asekuracja :o

Jaka asekuracja? To raczej babska domena. On jedną zarywał , a z drugą sobie po prostu ulżył. Nie odpowiedział na pytanie: masturbować się chociaż mógł?

ale pomyśl sobie tak - skąd on mógł wiedziec kiedy w koncu dasz mu szanse, kiedy w koncu sie w nim zakochasz, cy kiedykowliek do tego dojdzie... nie wiedział o tym. A jak dobrze wiesz - faceci maja swoje potrzeby. Czuł coś do Ciebie ale Ty trzymałas go na dystans wiec dlaczego miałby sobie żałować? jak długo? zrobil to kiedy nie byliscie razem, kiedy mu sie podobałaś, chcial z Toba byc ale Ty go odtracałaś. Przespał sie z inną a nie był z inną, chodził z nia, jej wyznawał miłośc. Moze byl nawalony i nie wiedzial co sie dzieje? ok alkohol go nie tłumaczy ale dzieki niemu puszczaja hamulce. Moze sobie myslał, ze moze milo spedzic czas i po co z tego rezygnowac skoro Ty i tak nie jestes jeszcze pewna? ROK za Toba biegał a Ty mialas go gdzies... rok bez sesku to sporo... weź to pod uwage. Teraz jest z Toba i pewnie nie bedzie odwalał takich akcji. Poza tym to jest jego przeszłość a o nia raczej nie ma sensu byc zazdrosnym.

Kaliban a co to ma do rzeczy :o zachowal sie nie w porzadku, co zrobi z tym Autorka to druga sprawa

kaliban wez sie puknij => wymagasz rzeczy nie możliwych. Jeśli tak, to zakładam, że trzymasz te dziewictwo do ślubu co? A jak nie to milcz.

co jest niemozliwe :o? bycie uczciwym?

nie jestem przeciwna masturbacji

Milcz rozpustnico. Sama nie zachowujesz czystości, a od innych nie wiadomo czego wymagasz.

kaliban wez sie puknij, ale serio :P

kaliban wez sie puknij => zrobione, a teraz ty ugryź się w zadek :P

co najwyzej sie poglaskam :P

Ej, oszukujesz. :o W ogóle ci nie można zaufać. ;( I jeszcze ludzi poucza. :o :P

wcale nie oszukuje :P jestem za szczera i za to mi sie dostaje, ale nie dam sie :P

Gość kasiaaaaaaaaa
moze faktycznie przesadzam ...nic nie czul do tej dziewczyny chcial ja tylko puknac .. ale teraz to zaufaniejakim go darzylam zostalo zachwiane wczesniej ufalam prawie bezgranicznie teraz jest coraz wiecej podejrzen... dzieki za pomoc staram sie wbijac w to ..