Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulka75263423

ciaza? a moze nie? ODPOWIEDZ!

Polecane posty

Gość ulka75263423

hm, tak wiec uprawiałam petting z chlopakiem, on mial wytrysk na moj brzuch, wytarlismy to chusteczkami, ja chyba dotknelam tej spermy, po paru minutach poszlam do lazienki, umylam rece żelem do mycia i załatwiłam sie, podcieralam sie papierem i wtedy cos mnie olsnilo czy czasami plemniki nie mogly przezyc i nie moglam ich przeniesc rekoma 'tam' gdy sie podcieralam ? od paru dni mam mdlosci, bole brzucha, ale 12 dni po stosunku to chyba za wczesnie na takie objawy? prosze o pomoc!

Gość gupeek
gdzies to juz widzialem... woda powinna zabic plemniki, mydlo juz na pewno. objawy masz najpewniej ze stresu... zrob test ciazowy dla spokoju ducha.

A plemniki to terminatory i żadna woda ni mydło im nie straszne :D i tak przezyja aby zapłodnic jajeczko :D

tak, jestes w ciazy z mydelniczka. DLATEGO JESTEM ZA EDUKACJA SEKSUALNA bez ograniczen.........

Gość Tak sobie myślę...
To nie ciąża. Bóle brzucha są czymś całkiem normalnym przed okresem. Mdłości też bardzo często występują przed miesiączką w ramach tzw PMS. Poczytaj o objawach PMSu.